Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
НіАдресата переплутав![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
НіАдресата переплутав![]()
Старієш,друже
Ми всі помремСтарієш,друже
Натомість близько 700 грн отримав за кешбек від них!3 Місяці не переплачую банкам ні копійки!
Всім привіт!) Дещо з запізненням але з результатами!ЗАГАЛЬНА СУМА БОРГУ: -72 225 грн. На 7.02.24
Маю також своїх боржників на суму: +2500 грн. Яку в більшій мірі повернуть найближчими днями, які підуть в погашення.
Прогноз до 09.03:
Окрім дня святого валентина, 8-го березня, бакалії, та щомісячної плати за квартиру та навчання, особливих витрат не планується, тому відтепер більше концентруюсь на швидкому скороченні боргів.
Мета до 09.03:
Скоротити суму боргу до -59 800 грн. (Це скоротити борги на 12 425 грн.,що є для мене дуже амбітно.)
Вдалося скоротити суму на 12 471 грн., це шикарний для мене показник.Мета до 09.03:
Скоротити суму боргу до -59 800 грн. (Це скоротити борги на 12 425 грн.,що є для мене дуже амбітно.)
За рекламу наверноеБорг фейсбук? Це як?
Арбитражники )Борг фейсбук? Це як?
Ну це класика. Ставиться коефіцієнт 2.5-3, який спокійно заходить, але з-за жадібності добавляються ще події з дрібними кефами в експрес і в результаті 1.1 пролітає.Спокусився на матчі збірної України з футболу... Вирішив зробити 1 ставку (Перемога над Боснією), через аккаунт друга поставив, але програв через жадібність, тому що до матчу добавив ще дві події(з маленькими кофами на фаворитів), і один з них не зайшов.
Вчора грала знову збірна, і я як ніколи був впевнений в перемозі, і тривожили думки відіграти втрачені кошти... Отже, вирішив я суттєво збільшити свій "банк" на збірну, АЛЕ добавив також дві події(щоб набити коф), і одна з них не зайшла з кефом 1.03 (Литва 2-0 Франція,ю19). В підсумку програв за ці два періоди - 15800 грн.
Загальна сума боргу: -63 816 грн. на на 08.04ЗАГАЛЬНА СУМА БОРГУ: -59 754 грн. на 14.03

Може. Але це не означає що це в примусовому порядку.Доброго дня, підкажіть будь ласка,навіщо виконавець може викликати до себе?С зп знімають 20%
А з якою метою вони можуть це робити?Може. Але це не означає що це в примусовому порядку.
[POSTS=500]А з якою метою вони можуть це робити?
Якщо я не з'являвся,щось може бути?Може. Але це не означає що це в примусовому порядку.
Час налічки) якшо шо ховатимемо в матрасі*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Як і золоте кільце)Час налічки) якшо шо ховатимемо в матрасі![]()
А що має бути?Якщо я не з'являвся,щось може бути?
Добрго дня всім. Час для звіту, тому традиційно в цій темі відповідаю собі на моє отаннє повідомленняЗагальна сума боргу: -63 816 грн. на на 08.04
Прогноз:
В цьому місяці прийде чек на оплату навчання(3600, але можливо сплачу не повністю), враховуючи інші потреби я заклав бюджет на використання 6500, надіюсь вкластись в , але це буде тяжко.
Ціль:
- Фінанси: Скоротити борг до -55 000 грн. до 06.05.
- Збільшувати додатковий дохід та продовжувати вкладати час на саморозвиток та навчання.