Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
Ви якось залежні від тих родичів?
Хіба що від мами
Вона мені допомагає трохи фінансово після смерті чоловіка (не то щоб я взагалі непрацюю ,але те що я заробляю то йде на продукти) і можливості постійно ходити на роботу я немаю бо нема на кого дітей залишити
Вам сколько лет? Вы не можете поставить на место тех, кто лезет не в свое дело?
29 років
Я старалася їм пояснити що то мої хлопоти , так вони ще більше почали мене тереризувати що я всіх підставила що і хату заберуть і нетільки , що мене чи дітей викрадуть, що з них будуть вимагати бо я їх поручителями вказала одним словом навіть мене настрашили тим всім

29 років
Я старалася їм пояснити що то мої хлопоти , так вони ще більше почали мене тереризувати що я всіх підставила що і хату заберуть і нетільки , що мене чи дітей викрадуть, що з них будуть вимагати бо я їх поручителями вказала одним словом навіть мене настрашили тим всім
Я извиняюсь, но ваши родственники не очень умные судя по всему. В первую очередь пусть загуглят, что такое вообще поручитель. И что его никуда нельзя указать.

Я извиняюсь, но ваши родственники не очень умные судя по всему. В первую очередь пусть загуглят, что такое вообще поручитель. И что его никуда нельзя указать.
То вже напевне марно щось їм пояснювати чи доказувати ,а то від цього я змучуюся

Доброго дня
Ну що ж новий день нові емоції (добре що є форум де можу хоч комусь щось розказати ) наразі буря в стосунках з родичами така собі просто коли дзвонять і починають кричати я вибиваю і ігнорую
Чи були дзвінки до сосідів чи ще до когось невкурсі
Ситуація з МФО без змін немає грошей тай все
Багото читаю форум
Зацікавило чи вже вийшла на звязок та що пропонувала якусь там терапію ))))
Всім гарного дня

Чи були дзвінки до сосідів чи ще до когось невкурсі
Звонки могут быть всем, кому только они пожелают позвонить. В том числе и соседям. Поэтому готовой нужно быть к любому развитию событий

Ну що ж новий день нові емоції (добре що є форум де можу хоч комусь щось розказати ) наразі буря в стосунках з родичами така собі просто коли дзвонять і починають кричати я вибиваю і ігнорую
Это вы про звонки от родственников? Правильно делаете.

Останнє редагування:
Наче не вийшла,може у клієнта запущений випадок ))Робите успіхи..👍
Дякую
Поради дуже допомогли)
Доброго Всім дня
В мене є одне запитання може хтось підкаже
Я хочу їхати закордон ,але без дітей ,їх залишити з свекрухою , чи потрібні мені якісь документи при виїзді що я дітей залишила на свекруху( запитую тому що я єдиний опікун дітей оскільки по старші дитині я мати одиночка ,а по молодшому вдова)
Запитую щоб потім небуло проблем з соцслужбами, а то всяке може бути бо доброжелатілів хватає

Останнє редагування:
Потому что в воскресенье никто не звонит, завтра опять начнут.
Сьогодні неділя а швидко гроші трублять як дурні,добре що блок працює
Потому что в воскресенье никто не звонит, завтра опять начнут.

Совісті вони не мають,а не вихідних
Та норм,я перший тиждень нерви тріпала переживала,не спала не їла,шукала грошей щоб закрити,а дуже добре що вас найшла і поняла що дурно нерви тріпала,трохи ще переживаю але думаю і це потроху пройде

Та норм,я перший тиждень нерви тріпала переживала,не спала не їла,шукала грошей щоб закрити,а дуже добре що вас найшла і поняла що дурно нерви тріпала,трохи ще переживаю але думаю і це потроху пройде
Правильна позиція. Нерви і паніка до добра не доведуть

Мені 29 років і я ніяк неможу зрозуміти як Я могла так вляпатися
Коротка перед історя
Я вже мала проблеми з МФО весною але з допомогою МАМИ я майже всі закрила. Чи то по дурості чи то я вже зовсім з головою недружу я знову набрала , але тепер все ще печальніше, бо мамі казала що більше так робити небуду, але пичальний досвід мене нічого невчить (можливо тому що я несама з цим всі розгрібалася, а з Маминою допомогою) одним словом в мене знову купа МФО і я кожного дня йду в просрочки , але цього разу суми в мене великі суми і проценти тоже як бути що робити незнаю ,але цей раз треба зі всім розібратися самостійно
наразі я навіть непам'ятаю всі МФО які набрала но їх точно десь коло 10 і в всіх тіла +-10000 грн а в деяких тіла ще більші
Я вже подумаю над тим щоб виїхати закордон і потім помалу сплачувати ті всі шараги бо тут наврядчи я багато зможу зробити щей маючи двох дітей
Але що саме більще мене непокоїть то то що будуть діймати оточення
В мене ще після першого разу руки трусяться від тих дзвінків ,а що тепер я навіть передати неможу
Почитавши цей форум я трохи відволікаю себе від дурнуватих думок
Побажайте мені успіху
Наразі треба ще всі МФО порахувати ,а то я про них згадую коли вже дзвонять що на наступний день оплата
До мене також доходить тіки тоді коли вже зовсім сра@ка , Ви не одна така . Але правда в тому , що вивчите Ви свій урок Тіки після цієї самої повної ср@ки

Блок показує з яких компаній шг і клік кредит не має вихідних
Очень-очень сомневаюсь, что вам клик звонит в выходной. Скорее всего это просто реклама. Они любят в воскресенье звонить.

Очень-очень сомневаюсь, что вам клик звонит в выходной. Скорее всего это просто реклама. Они любят в воскресенье звонить.
Скоріше за все так і є реклама, до мене даже є-воші в неділю не телефонували.

Доброго Всім дня
Підкажіть варто мені вже паритися чи то просто лякалка
Новий день
І так що в мене на сьогодні
Я змирилася з тим всім ,що в мене є і прийняла ситуацію
Чесно навіть мені стало спокійніше і пропав страх
В деяких канторах просрочки пішли вже по місяцю часу (як висновок то я дуже люблю неділю коли немає дзвінків)
Сьогодні повідомлення від бізнес позики ☝️☝️☝️
Чесно трохи стало лячно но надіюся що не все так пичально
Наразі ситуація без змін всюди просрочки платити нема чим так що чикаю що буде далі

Вкладення

• Screenshot_20231218-123051_Viber.webp
    Screenshot_20231218-123051_Viber.webp
    90.2 Кб · Перегляди: 74
Останнє редагування:
Віра13, добрий день,я вже сьогодні хотіла питати,як Ваші справи. Бачу,що все добре. Про бізнес позику не скажу нічого. Нема у мене. А що вирішили з виїздом ? Щось дізнались про те,чи можна залишити дітей на свекружу?

Назад
Угорі