Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
навіть грозила що позбавить мене батьківських прав
:facepalm:
Удивляет подобное отношение
Побажайте мені успіхів
:friends:
Успіхів. Бо це закінчиться тільки коли рідні перестануть розмовляти з калами.
А некоторым так вообще в удовольствие с ними поговорить. гaмнoм полить дочку/сына/брата/сестру

Доброго Всім дня
Я декілька днів вирішила вопше забити на тих МФО і насолодитися днем Святого Миколая ....
Але знов повернулася до реальності коли подзвонила мама і я вислухала яка я (навіть грозила що позбавить мене батьківських прав ) старалася з нею говорити спокійно і пояснити що то мої проблеми і я сама їх буду рішати , але щось розмова несклалася (((
І як факт в мене спорчений день чер МФО Єгроші які дзвонили до бабусі і сказали скільки я винна і що я вказала їх поручителями
Підозрюю що ситуація тільки буде накалятися бо вже дзвоне сестра
Побажайте мені успіхів
Ну вас же предупреждали, чтобы вы предупредили родных, потому что им будут звонить 100%.
Дальше будут звонить и не только бабушке и маме с вероятностью 99.9%

Ну вас же предупреждали, чтобы вы предупредили родных, потому что им будут звонить 100%.
Дальше будут звонить и не только бабушке и маме с вероятностью 99.9%
Я сказала рідним но не всім
А так то буду розказувати коли вже взнають , мені щось так лекше щоб не всі рідні нараз на мене наваляться зі своїми повчаннями , оскільки я сама знаю що поступила дуже нерозумно і сама в тому винна
Як я Вас розумію,не така страшна тяганина з мфо -набагато важче перевірити реакцію родичів
Це точно
Мої деякі то вже готові мене зїсти як то кажутть з патрохами

Ого
А погрошують тим що можуть в рідних житло забрати бо я їх вказала поручитилями
Бо рідні вуха розвішують. Як і більшість боржників коли намагаються щось пояснювати, чи Боже збав оправдовуватись.
Я періодично отримую дзвінки від багатьох різних шараг за борги сусідів, чи взагалі невідомих мені людей. В 99% випадків це перша і остання розмова. Я для них максимально незручний в спілкуванні бо:
1. Я вирішую чи я буду з ними спілкуватися. Я можу сказати що зайнятий і перезвоню пізніше. Я не слухаю нічого після цієї фрази.
2. Я дзвоню з питанням "коли я дав згоду на здійснення цих дзвінків?". Я не запитую нічого про боржника і звідки мій номер в них.
3. Я завжди з ними говорю максимально зверхньо і звертаюсь виключно на ти.
4. Я перебиваю. Постійно.
5. Я раз на 15 секунд нагадую їм, що вони крадуть мій дорогоцінний час на пусті балачки які не мають жодного сенсу.
6. Вимагаю відповіді на кожне своє питання. Навіть на самі очевидні.

Навіть коли дзвонять мені з приводу моїх боргів, я проводжу себе абсолютно так само. Я нікому не повинен нічого пояснювати. Їх цікавить чи буде сьогодні оплата? Ні, не буде. Все. Далі немає сенсу витрачати час. Хіба що вони хочуть собі зіпсувати день...

Бо рідні вуха розвішують. Як і більшість боржників коли намагаються щось пояснювати, чи Боже збав оправдовуватись.
Я періодично отримую дзвінки від багатьох різних шараг за борги сусідів, чи взагалі невідомих мені людей. В 99% випадків це перша і остання розмова. Я для них максимально незручний в спілкуванні бо:
1. Я вирішую чи я буду з ними спілкуватися. Я можу сказати що зайнятий і перезвоню пізніше. Я не слухаю нічого після цієї фрази.
2. Я дзвоню з питанням "коли я дав згоду на здійснення цих дзвінків?". Я не запитую нічого про боржника і звідки мій номер в них.
3. Я завжди з ними говорю максимально зверхньо і звертаюсь виключно на ти.
4. Я перебиваю. Постійно.
5. Я раз на 15 секунд нагадую їм, що вони крадуть мій дорогоцінний час на пусті балачки які не мають жодного сенсу.
6. Вимагаю відповіді на кожне своє питання. Навіть на самі очевидні.

Навіть коли дзвонять мені з приводу моїх боргів, я проводжу себе абсолютно так само. Я нікому не повинен нічого пояснювати. Їх цікавить чи буде сьогодні оплата? Ні, не буде. Все. Далі немає сенсу витрачати час. Хіба що вони хочуть собі зіпсувати день...
Я в захваті від Вашої стійкості ,мені до Вас ше далеко тай і незнаю як довго я зможу витримувати той тиск від рідних , а ще навіть не всі шараги з ними звязалися
В мене зараз трохи паніка і відчуття такі що передати важко
Заспокоюю себе тим що я все зможу і колись буду з того всього сміятися

Я в захваті від Вашої стійкості ,мені до Вас ше далеко тай і незнаю як довго я зможу витримувати той тиск від рідних , а ще навіть не всі шараги з ними звязалися
Почніть з того, що вони не вимагають свої гроші, а просять Ваші. Це багато чого змінює. Як мінімум для розуміння ситуації.

Забаньте родичів поки не одумаються

Почніть з того, що вони не вимагають свої гроші, а просять Ваші. Це багато чого змінює. Як мінімум для розуміння ситуації.
якщо чесно були б в мене гроші я б вже їм всім позаплачувала , але я немаю наразі маю надію що непочнуть в суди подавати ,а то навіть на адвоката немає грошей
Чекаю закінчення новорічних свят і їду на заробітки ,щоб мати можливість хоч щось по трохи платити
Забаньте родичів поки не одумаються
Може і так треба робити

Даремно Ви так. Я б от не проти карму почистить... Цікаво чи поможуть мені...
ad4005a5f9511fb3a31b8cbb47cc71bf.webp

Доброго Всім дня
Я декілька днів вирішила вопше забити на тих МФО і насолодитися днем Святого Миколая ....
Але знов повернулася до реальності коли подзвонила мама і я вислухала яка я (навіть грозила що позбавить мене батьківських прав ) старалася з нею говорити спокійно і пояснити що то мої проблеми і я сама їх буду рішати , але щось розмова несклалася (((
І як факт в мене спорчений день чер МФО Єгроші які дзвонили до бабусі і сказали скільки я винна і що я вказала їх поручителями
Підозрюю що ситуація тільки буде накалятися бо вже дзвоне сестра
Побажайте мені успіхів
Віра13 ,спробуйте уявити,що це не брати,сестри,дядьки звонять до Вас,а чуді люди. Не з першого разу але має вийти. Якась людина звонить ,а ви відповідаєте " це моя справа" . Ввічливо і з посмішкою. Ви ж людина культурна,з незнайомими людьми ввічлива. А якщо той хто звонить,починає кричать,відключайтесь.

Останнє редагування:
Віра13 ,спробуйте уявити,що це не брати,сестри,дядьки звонять до Вас,а чуді люди. Не з першого разу але має вийти. Якась людина звонить ,а ви відповідаєте " це моя справа" . Ввічливо і з посмішкою. Ви ж людина культурна,з незнайомими людьми ввічлива. А якщо той хто звонить,починає кричать,відключайтесь.
Я майже так і зробила ,але осадок неприємної розмови залишився
І важко якось без підтримки, а щей те що сама я безробітння і своїх грошей немаю так стає ще гірше на душі (
Стараюся як можу зібратися з думками

І так за сьогоднішній день вже багато шараг обдзвонили рідних
Моральний терор від рідних їх переживання що мене можуть схопити і вивести до лісу і забрати дітей т.п. це просто жах
Комусь щось пояснити і сказати що то не 90 що таке зараз нероблять неполучається (хоча я навіть сама невпевнена що таке може нестатися)
Мої доводи що то ще некінець світу і я неодна така теж нічого недопомогли
Наразі ситуація з МФО стоїть на місці
А моя нервова система почала колібатися навіть випила заспокійливі краплі
Що буде далі я навіть уявляти нехочу

навіть випила заспокійливі краплі
Ну в мене не каплі були.
А через місяць якось мої мене довели і я почав зі своїми говорить +/- так як з МФО. Швиденько попустило.

Ну в мене не каплі були.
А через місяць якось мої мене довели і я почав зі своїми говорить +/- так як з МФО. Швиденько попустило.
Я щось ще неготова до того щоб так зі своїми розмовляти
Хоча ситуація подальша покаже

І так за сьогоднішній день вже багато шараг обдзвонили рідних
Моральний терор від рідних їх переживання що мене можуть схопити і вивести до лісу і забрати дітей т.п. це просто жах
Комусь щось пояснити і сказати що то не 90 що таке зараз нероблять неполучається (хоча я навіть сама невпевнена що таке може нестатися)
Мої доводи що то ще некінець світу і я неодна така теж нічого недопомогли
Наразі ситуація з МФО стоїть на місці
А моя нервова система почала колібатися навіть випила заспокійливі краплі
Вам сколько лет? Вы не можете поставить на место тех, кто лезет не в свое дело?

Назад
Угорі