Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10165
- Реакції
- 18508
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А можно не коротко, тоже интереснореабілітація, якщо коротко
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А можно не коротко, тоже интереснореабілітація, якщо коротко
ще очікую повідомлення від неїТількі хотіла написати...
Аллі вже допомогли,реабілітували?
Реабілітація від чого?реабілітація, якщо коротко
От скуки)) Скучно Наталии, вот она и решила реабилитацию проводить))Реабілітація від чого?
Цікаво,чи безкоштовно, ...От скуки)) Скучно Наталии, вот она и решила реабилитацию проводить))
Нужно Наталию подождать, узнать стоимость её услуг))Цікаво,чи безкоштовно, ...
Ага,в ще чи відкритий ФОП,і чи платить податки. Реабілітація це ж послуга... Тим більше зараз всіх надавачів послуг зобов'язали...Нужно Наталию подождать, узнать стоимость её услуг))
Ти ж психолог,займись справоюНужно Наталию подождать, узнать стоимость её услуг))
Ну не все ещё имеют право реабилитацию проводить. Нужно либо медицинское образование либо психологическоеАга,в ще чи відкритий ФОП,і чи платить податки. Реабілітація це ж послуга... Тим більше зараз всіх надавачів послуг зобов'язали...
Доброго дняВіра, одне діло закрити МФО друге діло знову опісля не повернутись назад, тобі потрібно розбиратись з основною причиною, бо як тільки гра створює проблеми це одразу говорить про те що існує напруження з якою ти сама не справишся. В мене самої були проблеми і благо розуміння про те що мені потрібно лікуватись прийшло раніше чим від мене відвернулить всі оточуючі, а як показує життя люди і по 25 років такого замкнутого кола (гра-борги-закривання-гра...) не приходять до дорослих вирішень пробілів у мисленні... якщо взагалі доживають... Тому раджу звертатись по допомогу до спеціалістів, якщо будеш готова пиши.
Правильно я не граюВіра13 наче не грає.
Я просто декілька днів незаходила на форум , а тут такі страсті почалисяВіра13, а ми вже декілька днів чекаєм,думаєм,може і нам потрібна![]()
Реабилитация от избавления денег, я так думаю))Правильно я не граю
Що то вже за ребілітація може хтось пояснить
Залежить тільки від їхньої хворої фантазіїПідкажіть будь ласка
Яку інформацію можуть надати рідним і знайомим ті дзвонілки
Будь яку.Підкажіть будь ласка
Яку інформацію можуть надати рідним і знайомим ті дзвонілки
Ну тогда жди возвращение Наталии))Даремно Ви так. Я б от не проти карму почистить... Цікаво чи поможуть мені...
Успіхів. Бо це закінчиться тільки коли рідні перестануть розмовляти з калами.Доброго Всім дня
Я декілька днів вирішила вопше забити на тих МФО і насолодитися днем Святого Миколая ....
Але знов повернулася до реальності коли подзвонила мама і я вислухала яка я (навіть грозила що позбавить мене батьківських прав ) старалася з нею говорити спокійно і пояснити що то мої проблеми і я сама їх буду рішати , але щось розмова несклалася (((
І як факт в мене спорчений день чер МФО Єгроші які дзвонили до бабусі і сказали скільки я винна і що я вказала їх поручителями
Підозрюю що ситуація тільки буде накалятися бо вже дзвоне сестра
Побажайте мені успіхів