Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
Доброго Всім дня
Підкажіть варто мені вже паритися чи то просто лякалка
Новий день
І так що в мене на сьогодні
Я змирилася з тим всім ,що в мене є і прийняла ситуацію
Чесно навіть мені стало спокійніше і пропав страх
В деяких канторах просрочки пішли вже по місяцю часу (як висновок то я дуже люблю неділю коли немає дзвінків)
Сьогодні повідомлення від бізнес позики ☝️☝️☝️
Чесно трохи стало лячно но надіюся що не все так пичально
Наразі ситуація без змін всюди просрочки платити нема чим так що чикаю що буде далі
Яркий термін просрочки?

Віра13, добрий день,я вже сьогодні хотіла питати,як Ваші справи. Бачу,що все добре. Про бізнес позику не скажу нічого. Нема у мене. А що вирішили з виїздом ? Щось дізнались про те,чи можна залишити дітей на свекружу?
Наразі спілкувалася з юристом він сказав що можна їхати ,але сказав що якщо є "добрі люди" то ще запитатися наприклад в ОТГ щоб до прикладу попередити
Їхати вирішила твердо ,а то проценти ростуть і рант чи пізно борги потрібно віддавати ,но перше потрібно заробити

Я вже навіть вияснила зі своїм роботодавцем (потрібно поїхати і підписати якусь фігню )так що офіційно я безробітня

Наразі маю надію що до відїзду ніхто в суд подавати небуде ,а то на юриста я ще неназбирала
Яркий термін просрочки?
Навіть точно незнаю десь +-20-25 днів

Віра13, на тому терміні,коли одні запропонують тіло,інші можуть побігти до суду. То ж платити потрібно тоді,коли будуть так би мовити,лишні гроші. Щоб було чим платить за юридичну допомогу. Ну і не притісняти свої та дітей потреби.Тим більше,на відзив дається 15 днів.

Наразі спілкувалася з юристом він сказав що можна їхати ,але сказав що якщо є "добрі люди" то ще запитатися наприклад в ОТГ щоб до прикладу попередити
Їхати вирішила твердо ,а то проценти ростуть і рант чи пізно борги потрібно віддавати ,но перше потрібно заробити

Я вже навіть вияснила зі своїм роботодавцем (потрібно поїхати і підписати якусь фігню )так що офіційно я безробітня

Наразі маю надію що до відїзду ніхто в суд подавати небуде ,а то на юриста я ще неназбирала

Навіть точно незнаю десь +-20-25 днів
Тіло велике?

Мені 29 років і я ніяк неможу зрозуміти як Я могла так вляпатися
Коротка перед історя
Я вже мала проблеми з МФО весною але з допомогою МАМИ я майже всі закрила. Чи то по дурості чи то я вже зовсім з головою недружу я знову набрала , але тепер все ще печальніше, бо мамі казала що більше так робити небуду, але пичальний досвід мене нічого невчить (можливо тому що я несама з цим всі розгрібалася, а з Маминою допомогою) одним словом в мене знову купа МФО і я кожного дня йду в просрочки , але цього разу суми в мене великі суми і проценти тоже як бути що робити незнаю ,але цей раз треба зі всім розібратися самостійно
наразі я навіть непам'ятаю всі МФО які набрала но їх точно десь коло 10 і в всіх тіла +-10000 грн а в деяких тіла ще більші
Я вже подумаю над тим щоб виїхати закордон і потім помалу сплачувати ті всі шараги бо тут наврядчи я багато зможу зробити щей маючи двох дітей
Але що саме більще мене непокоїть то то що будуть діймати оточення
В мене ще після першого разу руки трусяться від тих дзвінків ,а що тепер я навіть передати неможу
Почитавши цей форум я трохи відволікаю себе від дурнуватих думок
Побажайте мені успіху
Наразі треба ще всі МФО порахувати ,а то я про них згадую коли вже дзвонять що на наступний день оплата
Бажаю успіху❤️ Доречі якби не це ла*но у вигляді мфо, то я б ніколи не пішла у блогерство, з основної роботи доречі теж не звільнилася, окрім як офіційно) зараз 100.000+ підписників , 40 менеджерів , чати з рекламами у тг каналах, і є можливість домовлятися, але бажання вже немає)) так що ніколи не вішайте носа, вихід є завжди , просто коли переломний момент то треба гідно прийняти удар, і щось змінювати. Коли ці дзвінки почалися від шарашок які поливали мене 💩 всі знайомі дивилися на мене як на 👎🤡 а зараз я приклад незламності і сили 😌💪 носа вгору, хвіст пістолетом. Тільки майте правило в житті завжди відповідайте за свої вчинки самі, бо коли хтось допомагає то не ціниш і лізиш знов в ту саму кашу. Я батькам заборонила в це влазити і виховала їх сталевими до банків та мфо, це моя помилка і цю помилку лише я маю розгрібати. Та й через помилку я прийшла до всього що зараз у мене є.

Бажаю успіху❤️ Доречі якби не це ла*но у вигляді мфо, то я б ніколи не пішла у блогерство, з основної роботи доречі теж не звільнилася, окрім як офіційно) зараз 100.000+ підписників , 40 менеджерів , чати з рекламами у тг каналах, і є можливість домовлятися, але бажання вже немає)) так що ніколи не вішайте носа, вихід є завжди , просто коли переломний момент то треба гідно прийняти удар, і щось змінювати. Коли ці дзвінки почалися від шарашок які поливали мене 💩 всі знайомі дивилися на мене як на 👎🤡 а зараз я приклад незламності і сили 😌💪 носа вгору, хвіст пістолетом. Тільки майте правило в житті завжди відповідайте за свої вчинки самі, бо коли хтось допомагає то не ціниш і лізиш знов в ту саму кашу. Я батькам заборонила в це влазити і виховала їх сталевими до банків та мфо, це моя помилка і цю помилку лише я маю розгрібати. Та й через помилку я прийшла до всього що зараз у мене є.
А зачем 40 менеджеров? Даже у миллиоников меньше гораздо.

В мене не одне МФО
І так там тіла великі

Дякую Вам
Багото ваших порад щоб я не нила і взяла себе в руки мені дуже допомогли)

До чого сакразм????
Я думаю то помилково. Сарказм. Вчора реєстрація у того,хто поставив.

Якісь ви недружелюбні
1702583974191.webp

Що можна сказати
Ви молодець раз стали популярним блогером з такою внликою аудиторією
А борги Ви вже віддали ?

Що можна сказати
Ви молодець раз стали популярним блогером з такою внликою аудиторією
А борги Ви вже віддали ?
А как зарплату платить потом 40ка менеджерам, если шарагам еще отдавать.

Назад
Угорі