Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
Нужно Наталию подождать, узнать стоимость её услуг))
Ага,в ще чи відкритий ФОП,і чи платить податки. Реабілітація це ж послуга... Тим більше зараз всіх надавачів послуг зобов'язали...

Ага,в ще чи відкритий ФОП,і чи платить податки. Реабілітація це ж послуга... Тим більше зараз всіх надавачів послуг зобов'язали...
Ну не все ещё имеют право реабилитацию проводить. Нужно либо медицинское образование либо психологическое

Віра, одне діло закрити МФО друге діло знову опісля не повернутись назад, тобі потрібно розбиратись з основною причиною, бо як тільки гра створює проблеми це одразу говорить про те що існує напруження з якою ти сама не справишся. В мене самої були проблеми і благо розуміння про те що мені потрібно лікуватись прийшло раніше чим від мене відвернулить всі оточуючі, а як показує життя люди і по 25 років такого замкнутого кола (гра-борги-закривання-гра...) не приходять до дорослих вирішень пробілів у мисленні... якщо взагалі доживають... Тому раджу звертатись по допомогу до спеціалістів, якщо будеш готова пиши.
Доброго дня
Якщо ви думаєте що я залежна від якоїсь гри то помиляєтесь
Просто грошей нехватало от і пішла по нові бо попередні борги закрити допомогла мама
А яку допомогу Ви пропонуєте?
Правильно я не граю
Що то вже за ребілітація може хтось пояснить

Останнє редагування:
Підкажіть будь ласка
Яку інформацію можуть надати рідним і знайомим ті дзвонілки

Даремно Ви так. Я б от не проти карму почистить... Цікаво чи поможуть мені...

Підкажіть будь ласка
Яку інформацію можуть надати рідним і знайомим ті дзвонілки
Будь яку.
Суму боргу, адреси, паспортні дані, дані їх керівників на роботі... Абсолютно будь-яку.

Доброго Всім дня
Я декілька днів вирішила вопше забити на тих МФО і насолодитися днем Святого Миколая ....
Але знов повернулася до реальності коли подзвонила мама і я вислухала яка я (навіть грозила що позбавить мене батьківських прав ) старалася з нею говорити спокійно і пояснити що то мої проблеми і я сама їх буду рішати , але щось розмова несклалася (((
І як факт в мене спорчений день чер МФО Єгроші які дзвонили до бабусі і сказали скільки я винна і що я вказала їх поручителями
Підозрюю що ситуація тільки буде накалятися бо вже дзвоне сестра
Побажайте мені успіхів

Доброго Всім дня
Я декілька днів вирішила вопше забити на тих МФО і насолодитися днем Святого Миколая ....
Але знов повернулася до реальності коли подзвонила мама і я вислухала яка я (навіть грозила що позбавить мене батьківських прав ) старалася з нею говорити спокійно і пояснити що то мої проблеми і я сама їх буду рішати , але щось розмова несклалася (((
І як факт в мене спорчений день чер МФО Єгроші які дзвонили до бабусі і сказали скільки я винна і що я вказала їх поручителями
Підозрюю що ситуація тільки буде накалятися бо вже дзвоне сестра
Побажайте мені успіхів
Успіхів. Бо це закінчиться тільки коли рідні перестануть розмовляти з калами.

Назад
Угорі