Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
Вера, вы поставили антиспам?) Поставьте и звонков не будет. А лучше новый номер
Антиспам стоїть вже пару днів , але це невбереже мене від дзвінків ще до когось
Тим більше я живу в селі ,а тут люди ну такі собі не всі розуміючі , тішу себе тим що посусідству бабульки і може до них ніхто недозвонеться

Прикольно ты девушку успокаиваешь))
Мне показалось из её сообщения, что она посчитала что уже все прошло. И я был прав судя по сообщению ниже.
Лучше предупредить, а то завтра опять под 100 звонков и опять нервный срыв)

Антиспам стоїть вже пару днів , але це невбереже мене від дзвінків ще до когось
Тим більше я живу в селі ,а тут люди ну такі собі не всі розуміючі , тішу себе тим що посусідству бабульки і може до них ніхто недозвонеться
Та забийте ви на ті дзвінки чи бабульок... в тих бабульок скелетів в шафі може побільше вашого бути.
За п"ять років протермінувань по купі шараг в мене жодної телефонної розмови з тим притрушеними.
Не вмер, мене не посадили, майно не продали, опергрупа не приїздила.
Номер не міняв, сторонні проги на телефон не клав... все що потрібно у вас в голові. Користуйтесь.

Мне показалось из её сообщения, что она посчитала что уже все прошло. И я был прав судя по сообщению ниже.
Лучше предупредить, а то завтра опять под 100 звонков и опять нервный срыв)
Чесно я дуже на це надіялася що всьо ніяких дзвінків ,але дуже швидко мене вернули в реальність )))

Чесно я дуже на це надіялася що всьо ніяких дзвінків ,але дуже швидко мене вернули в реальність )))
Блин, Вера вам же писали, что будут звонки. И это будет не один звонок и не один день

Віра13 три роки+,і мій номер до сих пір ставлять на прозвон. Від них пропозиція,від мене ігногр,як висновок прозвон. Пару днів на протязі години.зранку і ввечері.

Та забийте ви на ті дзвінки чи бабульок... в тих бабульок скелетів в шафі може побільше вашого бути.
За п"ять років протермінувань по купі шараг в мене жодної телефонної розмови з тим притрушеними.
Не вмер, мене не посадили, майно не продали, опергрупа не приїздила.
Номер не міняв, сторонні проги на телефон не клав... все що потрібно у вас в голові. Користуйтесь.
Я Десь на форумі читала що до когось таки в село приїздили , непамятаю яка іменно шарага
За майно непереживаю його в мене і так нема так само як і роботи (бо там вопше якісь непонятки )
Платити немаю з чого живу на соц виплати і трохи мама допомагає
Так що наразі чекаю закінчення новорічних свят і хочу їхати закордон , а вже потім буду розбиратися чи комусь платити чи забити
Блин, Вера вам же писали, что будут звонки. И это будет не один звонок и не один день
Знаю
Но якась капля надії в мене була , або я просто хотіла в це вірити
Віра13 три роки+,і мій номер до сих пір ставлять на прозвон. Від них пропозиція,від мене ігногр,як висновок прозвон. Пару днів на протязі години.зранку і ввечері.
Я так розумію ,що Ви взагалі нехочите їм платити

Я Десь на форумі читала що до когось таки в село приїздили , непамятаю яка іменно шарага
За майно непереживаю його в мене і так нема так само як і роботи (бо там вопше якісь непонятки )
Платити немаю з чого живу на соц виплати і трохи мама допомагає
Так що наразі чекаю закінчення новорічних свят і хочу їхати закордон , а вже потім буду розбиратися чи комусь платити чи забити

Знаю
Но якась капля надії в мене була , або я просто хотіла в це вірити

Я так розумію ,що Ви взагалі нехочите їм платити
Платити чи ні,не рівняйтесь на когось
Вирішуйте,виходячи з своїх можливостей.
Віра13 ,от тому і потрібно перечитати багато тем і щоденників,щоб визначитись,як діяти. Проаналізувати і зробити висновки. А дзвінки були і будуть.

Останнє редагування:
Платити чи ні,не рівняйтесь на когось
Вирішуйте,виходячи з своїх можливостей.
Віра13 ,от тому і потрібно перечитати багато тем і щоденників,щоб визначитись,як діяти. Проаналізувати і зробити висновки. А дзвінки були і будуть.
Так і роблю багато читаю
Я навіть книжок з таким захопленням нечитала як цей форум

Я свого часу набралася ,бо залишилася без роботи. А був кредит в приваті, і брала щоб платити, та так влізла!!! Якісь гасила, брала більші і так по колу.Шкода скільки грошей пішло(((А нервів, ночами не спала. Ніхто не допомогав, вилазила сама. Але є ще такі, що треба домовлятись хоч і пройшло майже чотири роки. Та хочу усе закрить. Зараз плачу один, який брала щоб інші закривати. Але яка хибна думка, що візьмеш багато усе закриєш а один платитимеш. Наразі слово « кредит» табу, гидко згадувати це слово і десятому заказала, а все після того, як якась шарага зробила колаж на мене і доньку, що ми бомжі і риємося у смітнику. Прозріння відразу прийшло!!! Раджу усім щоб не страдали найрідніші відмовтеся навіть від думки про кредити.

Я свого часу набралася ,бо залишилася без роботи. А був кредит в приваті, і брала щоб платити, та так влізла!!! Якісь гасила, брала більші і так по колу.Шкода скільки грошей пішло(((А нервів, ночами не спала. Ніхто не допомогав, вилазила сама. Але є ще такі, що треба домовлятись хоч і пройшло майже чотири роки. Та хочу усе закрить. Зараз плачу один, який брала щоб інші закривати. Але яка хибна думка, що візьмеш багато усе закриєш а один платитимеш. Наразі слово « кредит» табу, гидко згадувати це слово і десятому заказала, а все після того, як якась шарага зробила колаж на мене і доньку, що ми бомжі і риємося у смітнику. Прозріння відразу прийшло!!! Раджу усім щоб не страдали найрідніші відмовтеся навіть від думки про кредити.
ТРохи більше ніж пів року назат мені допомогла МАМА майже все позакривати ,але дещо про що я позабувала лишилося бо була в такому ступорі що згадати все немогла
Тепер дойшло до того що понабирала ще і зрозуміла що невигрібаю тай пішла в просрочки
Цього разу буду сама розбиратися з тим гімном в яке влізла
Наразі мені дуже соромно перед Мамою що я настільки її підвела
Але надіюся коли сама все розгребу то більше точно брати небуду

Цілком Вас підтримою що слово "кредит" табу

Вже попередила сестру і її чоловіка що від завтра можуть бути дзвінки
Грошей в нікого непрошу , але вони так налякалися що я вже переживаю чи вони спати зможуть бо вже переживають що мої борги ростуть кожного дня

Я як ніколи настроїна рішити все сама

Те що раз на рік безкоштовно я знаю , але думаю може є ще якийсь спосіб щоб кожного разу неплатити
Зараз подивлюся в плеймаркеті може є програма
Дякую за пораду
А нащо вам постійно ту історію дивитися? Щоб тиск піднімався?

Доброго Всім ранку
Наразі чим похвалитися немає
ОДна пропозиція від май кредит на електрону пошту про розбитя на платежі ,сумніваюся що це вигідно
Інші наразі глухо
Подзвонити до когось навіть мені важко бо підозрюю , що в мене дзвінки кожної хвилини поки спрацьовує антиспам щоб їх відхилити
Що принесе новий день невідомо
Чикаю звісток від когось чи їм дзвонили вже підготувалася що говорити

Всім бажаю гарного і спокійного дня

Хочу посмотреть свою историю, там с одной конторой тяжбы были, и явно так и весит долг в УБКИ. Но 90 гривен жалко😁
А так я еще какую-то схему придумал бы:smile60:
я поступала по другому, писала жалобу, что кредит висит "продан", а он уже закрыт через кол контору, они обновляли данные и вуаля,смотри бесплатно

Мені 29 років і я ніяк неможу зрозуміти як Я могла так вляпатися
Коротка перед історя
Я вже мала проблеми з МФО весною але з допомогою МАМИ я майже всі закрила. Чи то по дурості чи то я вже зовсім з головою недружу я знову набрала , але тепер все ще печальніше, бо мамі казала що більше так робити небуду, але пичальний досвід мене нічого невчить (можливо тому що я несама з цим всі розгрібалася, а з Маминою допомогою) одним словом в мене знову купа МФО і я кожного дня йду в просрочки , але цього разу суми в мене великі суми і проценти тоже як бути що робити незнаю ,але цей раз треба зі всім розібратися самостійно
наразі я навіть непам'ятаю всі МФО які набрала но їх точно десь коло 10 і в всіх тіла +-10000 грн а в деяких тіла ще більші
Я вже подумаю над тим щоб виїхати закордон і потім помалу сплачувати ті всі шараги бо тут наврядчи я багато зможу зробити щей маючи двох дітей
Але що саме більще мене непокоїть то то що будуть діймати оточення
В мене ще після першого разу руки трусяться від тих дзвінків ,а що тепер я навіть передати неможу
Почитавши цей форум я трохи відволікаю себе від дурнуватих думок
Побажайте мені успіху
Наразі треба ще всі МФО порахувати ,а то я про них згадую коли вже дзвонять що на наступний день оплата
Віра, одне діло закрити МФО друге діло знову опісля не повернутись назад, тобі потрібно розбиратись з основною причиною, бо як тільки гра створює проблеми це одразу говорить про те що існує напруження з якою ти сама не справишся. В мене самої були проблеми і благо розуміння про те що мені потрібно лікуватись прийшло раніше чим від мене відвернулить всі оточуючі, а як показує життя люди і по 25 років такого замкнутого кола (гра-борги-закривання-гра...) не приходять до дорослих вирішень пробілів у мисленні... якщо взагалі доживають... Тому раджу звертатись по допомогу до спеціалістів, якщо будеш готова пиши.

Віра, одне діло закрити МФО друге діло знову опісля не повернутись назад, тобі потрібно розбиратись з основною причиною, бо як тільки гра створює проблеми це одразу говорить про те що існує напруження з якою ти сама не справишся. В мене самої були проблеми і благо розуміння про те що мені потрібно лікуватись прийшло раніше чим від мене відвернулить всі оточуючі, а як показує життя люди і по 25 років такого замкнутого кола (гра-борги-закривання-гра...) не приходять до дорослих вирішень пробілів у мисленні... якщо взагалі доживають... Тому раджу звертатись по допомогу до спеціалістів, якщо будеш готова пиши.
Досить цікаво,що ви вже другій людині пропонуєте допомогу.. Можна поцікавитися якого роду допомога? Може і мені треба.?..

Віра13 наче не грає.

Досить цікаво,що ви вже другій людині пропонуєте допомогу.. Можна поцікавитися якого роду допомога? Може і мені треба.?..
Тількі хотіла написати...
реабілітація, якщо коротко
Аллі вже допомогли,реабілітували?

Назад
Угорі