Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
Ну невже Ви не читали,що такого не може бути...
Віра13 ,Ви вже пів року тут. Є такі користувачі,які менше вашого на форумі і вже знають всі нюанси. Ви читали ,що тут пишуть? Взагалі...?
Читала
Але невже все так просто що ніяких обмежень для боржників немає ці думки мене непокидають

А ВНН Вам можуть зараз зробити?
В яких випадках не випускають за кордон?
Перевірим,як Ви читали форум чи Гугл хоч би хоч.
[POSTS=1000]Она не читает не только то , что мы ей пишем. А то что она пишет сама. Некоторые её сообщения противоречат друг друг. То она пишет, что куда она поедет с двумя детьми. Теперь что планировала после нового года выезжать.
Могу ошибаться, но как по мне она морочит нам голову[/POSTS]

Я Ще не в всьому розібралася
Тому мені важко
Читаю багато, але і інформації багато все осилити нараз неполучається

Неможу зібратися з думками , тому і цікавлюся про суди, ВНН і як це вплине на перетин кордону

Я Ще не в всьому розібралася
Тому мені важко
Читаю багато, але і інформації багато все осилити нараз неполучається

Неможу зібратися з думками , тому і цікавлюся про суди, ВНН і як це вплине на перетин кордону
Ніяк не вплине
І все таки зберіться з думками . Вже нічого не зміните і рідні все одно дізнаються . Просто зберіться . На початку всім страшно , паніка , стрес . Але зараз треба тверезо думати як ніколи

Так уже несколько раз написали, что не повлияет. Только решение суда с запретом на выезд за границу может изменить ситуацию

Ніяк не вплине

І все таки зберіться з думками . Вже нічого не зміните і рідні все одно дізнаються . Просто зберіться . На початку всім страшно , паніка , стрес . Але зараз треба тверезо думати як ніколи
Стараюся но ці перші дні просрочок мабуть самі важкі тому що освідомлюєш всі свої помилки і думаєш про рідних яких почнуть задовбувати
Так уже несколько раз написали, что не повлияет. Только решение суда с запретом на выезд за границу может изменить ситуацию
А який процент таких рішень суду може хтось підкаже

Стараюся но ці перші дні просрочок мабуть самі важкі тому що освідомлюєш всі свої помилки і думаєш про рідних яких почнуть задовбувати
Не беріть і не просіть кошти в рідних і не будуть задовбувати . Поясніть що ніхто від вас від них нічого не забере і не відсудить . І що з часом все самі вирішите . Будьте сміливою і самостійною .

Підкажіть
Чи є спосіб продивитися в УБКІ свою історію несплачуючи їм кожного разу за неї

Не беріть і не просіть кошти в рідних і не будуть задовбувати . Поясніть що ніхто від вас від них нічого не забере і не відсудить . І що з часом все самі вирішите . Будьте сміливою і самостійною .
Вже попередила сестру і її чоловіка що від завтра можуть бути дзвінки
Грошей в нікого непрошу , але вони так налякалися що я вже переживаю чи вони спати зможуть бо вже переживають що мої борги ростуть кожного дня

Я як ніколи настроїна рішити все сама
Раз на рік безкоштовно.
Або додаток є в Плеймаркеті здається.
Те що раз на рік безкоштовно я знаю , але думаю може є ще якийсь спосіб щоб кожного разу неплатити
Зараз подивлюся в плеймаркеті може є програма
Дякую за пораду

Перегляд історії не дає нічого. Абсолютно.
Я знаю просто цікаво що там робиться
Просто я з весни ще незаходила ,але кредити закривала тай начиталася що там може і непоказувати що кредит закритий
инфляция 😢 но это не за один раз, а за месяц. плюс была функция freeze чтобы заморозить выдачу кредитов
😭
Та мені нема що морозити і так знаю що вже ніхто недасть навіть якщо і на мене хтось попробує відкрити😅

Останнє редагування:
Я знаю просто цікаво що там робиться
Просто я з весни ще незаходила ,але кредити закривала тай начиталася що там може і непоказувати що кредит закритий
Хіба цікавість... історія потрібна для нових кредитів. Може для роботи в фін. установі треба буде, але з простроченням не візьмуть.

Хочу посмотреть свою историю, там с одной конторой тяжбы были, и явно так и весит долг в УБКИ. Но 90 гривен жалко😁
А так я еще какую-то схему придумал бы:smile60:

Назад
Угорі