Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
Я знаю що довго просто бабуся попала в лікарню з інсультом тому ще нікому нічого нерозповідала
Місяць, два так буде колбасити від панічних атак. Потім легше, а далі ви будете відчувати силу і впевненість в собі і в свому майбутньому, формувати бюджет і цінувати те, що вже маєте.
P.S. по собі скажу, що борги перевернули моє життя , надали мені сили і розуміння того, що дійсно я хочу і куди мені потрібно рухатись. І у вас буде все добре ! Сили і витримки вам бажаю.
Дуже Вам дякую за підтримку
Надіюся що тоже справлюся з цими МФО

Я знаю що довго просто бабуся попала в лікарню з інсультом тому ще нікому нічого нерозповідала
Бабусі не можна хвилюватись після інсульту. Поставте блокування. А якщо у бабусі є телефон,скористайтесь моментом,змініть номер. Переключіться з своїх проблем на бабусю . Хто з родичів відіграє важливу роль у Вашому житті? Що Ви боїтесь сказать. Роль не плутайте з думкою

Бабусі не можна хвилюватись після інсульту. Поставте блокування. А якщо у бабусі є телефон,скористайтесь моментом,змініть номер. Переключіться з своїх проблем на бабусю . Хто з родичів відіграє важливу роль у Вашому житті? Що Ви боїтесь сказать. Роль не плутайте з думкою
Бабусі вже поставила антиспам але чи це допоможе незнаю
Для мене всі рідні відіграють важливу роль в житі ,але не всі вони сприймуть таку новину нормально

Бабусі вже поставила антиспам але чи це допоможе незнаю
Для мене всі рідні відіграють важливу роль в житі ,але не всі вони сприймуть таку новину нормально
То хай як хочуть. Ті родичі. Відсіються,не їм Вас навчати. Можна і не спілкуватись з такими. Моя думка,вирішувати Вам. На родичів розумних теж антиспам можна встановити. Або блок

То хай як хочуть. Ті родичі. Відсіються,не їм Вас навчати. Можна і не спілкуватись з такими. Моя думка,вирішувати Вам. На родичів розумних теж антиспам можна встановити. Або блок
Маю надію що все не так страшно як я собі уявляю і розумні родичі знайдуться що зрозуміють мене
Але я вже вдруге вляпалася то надії мало

Маю надію що все не так страшно як я собі уявляю і розумні родичі знайдуться що зрозуміють мене
Але я вже вдруге вляпалася то надії мало
Потрібно розставити пріоритети. Родичі чи Ви сама і діти. Що можуть зробити родичі? Їхні гроші щоб закрити,Вам не потрібні . Говорили,що сама ,я так зрозуміла. Розкажуть ,що Ви наробили? Ви і самі знаєте. Ну і Ви їм скажете,що знаєте що робить. Нового Вам нічого не скажуть. Може не спілкуватись

[POSTS=500]Можливо,автор дійсно чекає,щоб хтось дав пораду звернутись до родичів,а потім тим родичам показати. Дивіться,що люди пишуть....[/POSTS]

Гато,
І знов за Вас порішають
Цього разу за мене вже ніхто рішати небуде
Але моральне давлення буде зі сторони родичів
Віра13, а може ви чекаєте щоб Вам порадили звернутись до родичів?
ні
Я вперший раз незвирталася ,але мама про все дізналася і вирішила допомогти

Гато,

Цього разу за мене вже ніхто рішати небуде
Але моральне давлення буде зі сторони родичів

ні
Я вперший раз незвирталася ,але мама про все дізналася і вирішила допомогти
А які конкретні питання Вас цікавлять?

А я хотіла б щоб все це поскоріше закінчилося
ВП не ліплять. Ліпили ВНН. Суд може бути,але якщо прострочки тількі почались,то не зразу.
Наразі просрочки в мене по 10-12днів
Поясніть що таке ВНН?

А я хотіла б щоб все це поскоріше закінчилося

Наразі просрочки в мене по 10-12днів
Поясніть що таке ВНН?
А по-быстрому не получиться. Вы должны пройти этот путь от начала до конца. Иначе вы и в третий раз возьмите. Это же вы по второму кругу?)
Вам выше дали кучу советов, выбирайте тот, что вам по душе и вперёд. Успокойтесь и перестаньте себя накручивать, у вас есть дети, думайте о них.

А по-быстрому не получиться. Вы должны пройти этот путь от начала до конца. Иначе вы и в третий раз возьмите. Это же вы по второму кругу?)
Вам выше дали кучу советов, выбирайте тот, что вам по душе и вперёд. Успокойтесь и перестаньте себя накручивать, у вас есть дети, думайте о них.
Наразі дуже важко заспокоїтися і взяти себе в руки бо розумію що такого натворила що далі нема куда
А то що другий раз то навіть в голові невкладається
Буду старатися заспокоїтися і думати про дітей, а не про МФО
Всеодно від мене вже нічого незалежить
Подивіться через лупу в правому верхньому углу
Дякую
Зараз подивлюся

Назад
Угорі