Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
Віра13, ви ж таке вчора писали. Вже пішли прострочки,то не заглядайте в кабінети. Ставте антиспам або змініть номер.

Віра13, ви ж таке вчора писали. Вже пішли прострочки,то не заглядайте в кабінети. Ставте антиспам або змініть номер.
Мене просто ті невідомості напрягают
Хотілося б просто порахувати скільти є тих МФО і на які суми

Мене просто ті невідомості напрягают
Хотілося б просто порахувати скільти є тих МФО і на які суми
Зайдіть на емейл. Частина МФО туди договори присилає. Можете глянути там. Дехто в смс пише "вам погоджено кредит і перераховано кошти на карту".

так хочу ,але не в всіх бабусі і мамусі такі
У всіх.
Я просто відмовився брати гроші в них. І додав, що якщо заплатять, то напишу заяву на кантору за шахрайство. Мого коду і паспорту в них не було щоб сплатить. Номери договорів вони не знали.
Тому і не платили.
А коли почали помічати що я з зашуганого і несплячого став спокійним і в мене почали з'являтись гроші - заспокоїлись. З часом перестав віддавати і тіла. А гроші з тих тіл - в сім'ю.

Тому мене мамочка і бабусічка люблять таким як я є.

Батя косо дивиться. Бо не розуміє як це коли я їду в суд і беру виконавчий лист на шарагу. Ще і шарага знову платить. Про суди і зноси внн я їм не розповідаю. Це не їх справа.

Добрий ранок
По деяких МФО вже більше тижня просрочки
Дзвінків море
Я вже навіть телефон до рук брати боюся трубки непідношу бо всеодно грошей немаю щей бабуся в лікарню з інсультом попала то мені навіть не до тих дзвонілок
Що робити далі уявлення немаю
Поки написала ось ці слова то телефон вже червоний

Добрий ранок
По деяких МФО вже більше тижня просрочки
Дзвінків море
Я вже навіть телефон до рук брати боюся трубки непідношу бо всеодно грошей немаю щей бабуся в лікарню з інсультом попала то мені навіть не до тих дзвонілок
Що робити далі уявлення немаю
Поки написала ось ці слова то телефон вже червоний
Антиспам встановили? Блок незнайомих на пристрої ввімкнули?

Мені 29 років і я ніяк неможу зрозуміти як Я могла так вляпатися
Коротка перед історя
Я вже мала проблеми з МФО весною але з допомогою МАМИ я майже всі закрила. Чи то по дурості чи то я вже зовсім з головою недружу я знову набрала , але тепер все ще печальніше, бо мамі казала що більше так робити небуду, але пичальний досвід мене нічого невчить (можливо тому що я несама з цим всі розгрібалася, а з Маминою допомогою) одним словом в мене знову купа МФО і я кожного дня йду в просрочки , але цього разу суми в мене великі суми і проценти тоже як бути що робити незнаю ,але цей раз треба зі всім розібратися самостійно
наразі я навіть непам'ятаю всі МФО які набрала но їх точно десь коло 10 і в всіх тіла +-10000 грн а в деяких тіла ще більші
Я вже подумаю над тим щоб виїхати закордон і потім помалу сплачувати ті всі шараги бо тут наврядчи я багато зможу зробити щей маючи двох дітей
Але що саме більще мене непокоїть то то що будуть діймати оточення
В мене ще після першого разу руки трусяться від тих дзвінків ,а що тепер я навіть передати неможу
Почитавши цей форум я трохи відволікаю себе від дурнуватих думок
Побажайте мені успіху
Наразі треба ще всі МФО порахувати ,а то я про них згадую коли вже дзвонять що на наступний день оплата
Не тільки ви , але і більшість українців вляпались... Роботи немає, а якщо і є то платять на хліб і воду( м'ясо тільки на свята). Ціни європейськи , пенсії Африканськи.
За статистикю в українців вже 86 млрд.доларів готівкою (було 120млрд). Вот і дають всім кредити з надією , що ваші родичі мають заначки...
Зараз вже тренд підсажувати на наркоту...
Вашої винни у набранні кредитів немає - період в країні такий.

Не тільки ви , але і більшість українців вляпались... Роботи немає, а якщо і є то платять на хліб і воду( м'ясо тільки на свята). Ціни європейськи , пенсії Африканськи.
За статистикю в українців вже 86 млрд.доларів готівкою (було 120млрд). Вот і дають всім кредити з надією , що ваші родичі мають заначки...
Зараз вже тренд підсажувати на наркоту...
Вашої винни у набранні кредитів немає - період в країні такий.
Дякую
Ви мене трохи заспокоїли
Але як відавати ті борги я навіть незнаю
За Вас цього ніхто не зробить
Я це знаю
Но так нехочиться підводити маму в другий раз
І страх перед тим що будуть діставати блиських це просто жах для мене
ПІдкажіть через скільки часу той тирор рідних припиняється чи це надовго

Дякую
Ви мене трохи заспокоїли
Але як відавати ті борги я навіть незнаю
Виїзджайте. Якщо є сили і трохи здоров'я... Самі бачите, що роботи з гідними зарплатами немає. Слухаючи журналістів і адвокатів -буде ще гірше...

Виїзджайте. Якщо є сили і трохи здоров'я... Самі бачите, що роботи з гідними зарплатами немає. Слухаючи журналістів і адвокатів -буде ще гірше...
А куда їхати...
Я сама з двома дітьми
Що робити поняття немаю
Кали зроблять. Правда припишуть до суми нулик...
Це жах якийсь
Я вже так себе вимотала з тими МФО що навіть спати неможу

А куда їхати...
Я сама з двома дітьми
Що робити поняття немаю
Шукайте варіанти... пробуйте звернутися до різних служб в Україні, психологів ,поясніть ситуацію...
Складно всім. Але потрібно берегти здоров'я і не хвилюватися. У вас в голові є вихід , але ви на емоціях трохи. Посидіть і подумайте про найкращий варіант для себе і дітей

Віра13, якщо дійсно правда те що Ви пишете,то Вам,мабуть ,подобається жаліти себе і подобається ,коли жаліють Вас. Але життя влаштовано по іншому. Жальсть ні до чого. Беріть відповідальність за життя в свої руки. Тим більше двоє дітей. Маю до Вас питання.... Що Ви зробили з того,що Вам радили останнім часом? Маю на увазі поради форумчан.

Шукайте варіанти... пробуйте звернутися до різних служб в Україні, психологів ,поясніть ситуацію...
Складно всім. Але потрібно берегти здоров'я і не хвилюватися. У вас в голові є вихід , але ви на емоціях трохи. Посидіть і подумайте про найкращий варіант для себе і дітей
Та чого я вже собі ненадумала
Перебла різні варіанти ,але заспокоїтися ніяк неможу
Віра13, якщо дійсно правда те що Ви пишете,то Вам,мабуть ,подобається жаліти себе і подобається ,коли жаліють Вас. Але життя влаштовано по іншому. Жальсть ні до чого. Беріть відповідальність за життя в свої руки. Тим більше двоє дітей. Маю до Вас питання.... Що Ви зробили з того,що Вам радили останнім часом? Маю на увазі поради форумчан.
Наразі пішла в просрочки
Трубки непідношу
Набираюся сміливості щоб розказати рідним
Я себе не жалію посто якось лячно від того що сама наробила
Наразі думаю як буду випутуватися з того всього

Наразі пішла в просрочки
Трубки непідношу
Набираюся сміливості щоб розказати рідним
Я себе не жалію посто якось лячно від того що сама наробила
Наразі думаю як буду випутуватися з того всього
Довго думаєте.

Місяць, два так буде колбасити від панічних атак. Потім легше, а далі ви будете відчувати силу і впевненість в собі і в свому майбутньому, формувати бюджет і цінувати те, що вже маєте.
P.S. по собі скажу, що борги перевернули моє життя , надали мені сили і розуміння того, що дійсно я хочу і куди мені потрібно рухатись. І у вас буде все добре ! Сили і витримки вам бажаю.

Назад
Угорі