Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
Віра13, а хочеш я тобі свою історію розкажу? Заслухаєшся...Але я з дозволу Гато скажу,не потрібно воно тобі. Спробуй змінити номер телефону. Тількі не кажи,що не можеш,бо у тебе бла бла бла....
Можеш звісно але тебе ніхто слухати не буде.

Не у одной у вас грустная история. Есть проблему у людей ещё похуже ваших. Но они берут себя в руки и продолжают жить. Даже если сил у них на это нет. У вас слава богу все живи.
Если вам хватило проблем за последние две недели, то зачем вы придумываете себе новые. Ведь боязнь звонков, не выпустят заграницу и т.д. это не то что должно вас сейчас беспокоить.
Я це все розумію но важко справлятися і брати себе в руки коли немає підтримки від блиських а но одне осудження

Я це все розумію но важко справлятися і брати себе в руки коли немає підтримки від блиських а но одне осудження
Близькі вже одного разу допомогли. Тепер все самостійно і во всєй красє

Близькі вже одного разу допомогли. Тепер все самостійно і во всєй красє
Так і буде
Як то кажуть немає безвихідних ситуацій рано чи пізно все рішається
І про це я писала...
Знаю
Беру себе в руки і вперед до бою з тими МФО

Вас навчити важче,ніж мого кота читати😂😂😂
IMG_20231122_150934.jpg

Останнє редагування:
Блокують якщо на вас подають до суду, та ви не будете захищатись з адвокатом, суд присудить усі хотєлкі калехторів, пройде місяць щоб рішення суду набрало сили, і тоді той хто подав суд може звернутись уже до виконавця, який і буде блокувати рахунки, по факту це дуже довгий процес, і є багато варіантів як все це вирішити. Тому сильно не переживайте, нам головне москалів пережити та знищити а оці все кредити це ніщо.
Але можна користуватися доходами до 13400.Написати виконавцю, щоб розблокував рахунок.

Не хочу вас образити, але зі сторони все це виглядає як смітник - все в одній купі.
Чітко окресліть свою сферу відповідальності: на що ви можете вплинути ЗАРАЗ, а на що - ні. І переймайтеся лише першим пунктом. Бабусю хвору треба підтримувать і рятувать, про дітей треба дбати і т.д. Бо поки ви колотитесь про те, що може бути, а може його і не буде - прогавите дійсно важливі речі в житті. От серйозно, задайте рівень пріоритету усьому, що у вас зараз в голові, і самі побачите, що усі страхи про дзівнки, суди та інше "шарагове" - то таке пусте, що пустіше не буває. І не чекайте підтримки від близьких, їм самім зараз підтримка потрібна.

Не хочу вас образити, але зі сторони все це виглядає як смітник - все в одній купі.
Чітко окресліть свою сферу відповідальності: на що ви можете вплинути ЗАРАЗ, а на що - ні. І переймайтеся лише першим пунктом. Бабусю хвору треба підтримувать і рятувать, про дітей треба дбати і т.д. Бо поки ви колотитесь про те, що може бути, а може його і не буде - прогавите дійсно важливі речі в житті. От серйозно, задайте рівень пріоритету усьому, що у вас зараз в голові, і самі побачите, що усі страхи про дзівнки, суди та інше "шарагове" - то таке пусте, що пустіше не буває. І не чекайте підтримки від близьких, їм самім зараз підтримка потрібна.
Дякую
За цінні поради
Стараюся так і робити
Вас навчити важче,ніж мого кота читати😂😂😂
IMG_20231122_150934.jpg
Все може бути
Деколи тварини мудріші за людей)))
Научитесь поддерживать сама себя))
Це трохи важко но попробую

Віра13, про кота був жарт,бачите,сміються в реакціях. Да і Ви теж . Простіше відностесь до тих кредитів. І повірте,вищий пілотаж,коли навчитесь сміятись з себе. З своїх страхів. Серйозне ,що може бути --це тількі суд. Все.

Віра13, про кота був жарт,бачите,сміються в реакціях. Да і Ви теж . Простіше відностесь до тих кредитів. І повірте,вищий пілотаж,коли навчитесь сміятись з себе. З своїх страхів. Серйозне ,що може бути --це тількі суд. Все.
Дякую Вам за поради )
Вони реально допомогли )
За кота я зрозуміла що то жарт)))

Віра13, колись ,не так давно,я перечитувала свої перші дописи. Там не було паніки,але все ж страхи якісь були. І коли в моїй темі ті,хто давніше на форумі ,не зрозуміло з чого почати сміятись,я думала,як так можна? А виявилось,що можна.

Віра13, колись ,не так давно,я перечитувала свої перші дописи. Там не було паніки,але все ж страхи якісь були. І коли в моїй темі ті,хто давніше на форумі ,не зрозуміло з чого почати сміятись,я думала,як так можна? А виявилось,що можна.
Я так розумію що всі проходять спочатку цей страх ,а потім на певному періоді заспокоються і починають миритися з тим що є

Я так розумію що всі проходять спочатку цей страх ,а потім на певному періоді заспокоються і починають миритися з тим що є
Так воно і є. І чим швидше змиритесь з тим всім,то Вам же стане легше. Розумієте,діти мають бачити маму усміхнену,наповнену тим,що від неї вони мають взяти. Дітки,вони як губка,переймають і настрій наш і переживання. Я так рада,що мій син не запам'ятав мене дратованою,цілими днями в телефоні,шукала де взяти ще....

Так воно і є. І чим швидше змиритесь з тим всім,то Вам же стане легше. Розумієте,діти мають бачити маму усміхнену,наповнену тим,що від неї вони мають взяти. Дітки,вони як губка,переймають і настрій наш і переживання. Я так рада,що мій син не запам'ятав мене дратованою,цілими днями в телефоні,шукала де взяти ще....
Завдяки тому що маю дітей я і заспокоїлася (можливо ще не до кінця но вже не в паніці і страсі)

Завдяки тому що маю дітей я і заспокоїлася (можливо ще не до кінця но вже не в паніці і страсі)
А Ви ще спробуйте дякувати собі за зміни. Це з свого досвіду. Велика робота над собою зроблена. Подякуйте собі за свої зміни,наприклад,якімсь смаколиком для себе в дітей. Зробіть фото з тими смаколиками. Роздрукуйте. Або щось для себе. І Ви зрозумієте,яка Ви для себе цінна,ї хіба можуть якісь дзвінки чи думка родичів вплинути на Вас. А на момент суду,якого може і не бути у Вас вже буде впевненість в собі. Якось так я вилізла...

Останнє редагування:
Назад
Угорі