Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
А Ви ще спробуйте дякувати собі за зміни. Це з свого досвіду. Велика робота над собою зроблена. Подякуйте собі за свої зміни,наприклад,якімсь смаколиком для себе в дітей. Зробіть фото з тими смаколиками. Роздрукуйте. Або щось для себе. І Ви зрозумієте,яка Ви для себе цінна,ї хіба можуть якісь дзвінки чи думка родичів вплинути на Вас. В на момент суду,якого може і не бути у Вас вже буде впевненість в собі. Якось так я вилізла...
Ви дали мені багато ціних порад
Дуже Вам дякую
Я так розумію ,що ви вже пройшли весь шлях докінця
І скільки часу в вас це зайняло

Надіюся що до судів недойде , але розумію що наврядче но хочиться вірити що мине

Пікажіть ще
Я читала про скарги які пишуть щоб рідним недзвонили , як це працює і чи працює взагалі

Найгірше те, що батьки в більшості випадків закривають з скаженими відсотками! Так шкода 😞 На таких батьках дуже добре наживаються ці 🤬 контори
Я теж коли вже поназичала у знайомих заплатила їм скаженні відчотки. Краще б за такі великі гроші (3 тис. дол.!!!!) купила щось собі чи дочці) Бо ці гроші пішли в нікуди. На оплату відсотків. Через три місяці пішло по новому колу. І чомусь боргів стало ще більше. Мені треба жити під двісті років, щоб з ними розрахуватися. Ну, моя пенсія їм всім в допомогу. Вже навіть суди не страшні. Сумління мене не дошкуляють! 😘

Віра13, будь ласка,користуйтесь порадами. Я від душі бажаю всім вилізти. І хотілось би,щоб відкликалось написане мною і другими форумчанами.я три роки в прострочках. Кінець я сама вирішила коли . Мабуть з першим дописом на форумі. Тема "Мої МФО...". Моя перша. Нічого не платила. Нічим... Пропозиції були і є . Скажу більше... Попродавали мої борги і пропонують промокоди знов. За скарги не знаю,не моє це .
читала про скарги які пишуть щоб рідним недзвонили , як це працює і чи працює взагалі
Я б не робила ніяких скарг. Десь писали,що скаржаться,але я не знаю

Останнє редагування:
Я теж коли вже поназичала у знайомих заплатила їм скаженні відчотки. Краще б за такі великі гроші (3 тис. дол.!!!!) купила щось собі чи дочці) Бо ці гроші пішли в нікуди. На оплату відсотків. Через три місяці пішло по новому колу. І чомусь боргів стало ще більше. Мені треба жити під двісті років, щоб з ними розрахуватися. Ну, моя пенсія їм всім в допомогу. Вже навіть суди не страшні. Сумління мене не дошкуляють! 😘
Я вперший раз так само зробила і всі гроші на вітер , а тепер буду розбиратися сама то надіюся що більше в таке гімно невлізу
Віра13, будь ласка,користуйтесь порадами. Я від душі бажаю всім вилізти. І хотілось би,щоб відкликалось написане мною і другими форумчанами.я три роки в прострочках. Кінець я сама вирішила коли . Мабуть з першим дописом на форумі. Тема "Мої МФО...". Моя перша. Нічого не платила. Нічим... Пропозиції були і є . Скажу більше... Попродавали мої борги і пропонують промокоди знов. За скарги не знаю,не моє це .
А ви перебуваєте в Україні ці три роки ?
Я б не робила ніяких скарг. Десь писали,що скаржаться,але я не знаю
Зрозуміла
Пошукаю ще інформацію про скарги

Віра13, ось я знайшла свій перший допис. Кінець був 25 вересня 2020 року.
Screenshot_20231201-101510.webp

А ви перебуваєте в Україні ці три роки ?
Так ,в Україні..

Віра13, ось я знайшла свій перший допис. Кінець був 25 вересня 2020 року.
Screenshot_20231201-101510.png

Так ,в Україні..
Виправіть мене якщо я щось неправильно питаю
То Ви зовсім нічого неплатили чи тільки тіла ?
І якщо тільки тіла то Ви вже все сплатили чи ще ні ?

ВИ мій кумир три роки витримки це велике
А що за три роки на Вас ще ніхто в суд неподавав?
Тут багато так ,як я. Були суди по знесенню ВНН. Це те,що зараз заборонено. Були зустрічні позови.

Тут багато так ,як я. Були суди по знесенню ВНН. Це те,що зараз заборонено. Були зустрічні позови.
я так зрозуміла що зараз без суду ВНН нероблять чи я помиляюся
І багато в Вас було вже судів і скільки виграних?

Да навіщо Вам мої суди. Один в процесі. А ВНН зробити суд не потрібен. ВНН під забороною законом. По рішенню суду можуть відкрити ВП.

Да навіщо Вам мої суди. Один в процесі. А ВНН зробити суд не потрібен. ВНН під забороною законом. По рішенню суду можуть відкрити ВП.
Це і якраз мене цікавить чи його можуть зробити чи ні
Дякую за відповідь

Це і якраз мене цікавить чи його можуть зробити чи ні
Дякую за відповідь
Якщо подадуть в суд,в залежності від рішення суду. Якщо відмовляють в позові,то ВП не відкриють. А якщо задовільняють,хоч і частково,то відкривають ВП. ВП відкриває виконавець. Не суд і не мфо

Віра, а цифра 13 это не ваш возраст на момент регистрации случайно?
Ні це число дня народження
Я вроді вказувала що мені 29 років
І я на цьому сайті від квітня місяця цього року
А Що складається враження що мені 13 років???))) Чи я себе поводжу як мала дитина )))
Якщо подадуть в суд,в залежності від рішення суду. Якщо відмовляють в позові,то ВП не відкриють. А якщо задовільняють,хоч і частково,то відкривають ВП. ВП відкриває виконавець. Не суд і не мфо
Я ще щось недуже розумію
Хто вопше такі ті виконавці ??
І так вже пішов обдзвін по рідним
Кача гроші дуже настирлеві чи ні
бо вже до тата подзвонили

Останнє редагування:
А Що складається враження що мені 13 років???))) Чи я себе поводжу як мала дитина )))

Я ще щось недуже розумію
Цілий розділ для ознайомлення..
Читайте.

Цілий розділ для ознайомлення..
Читайте.
Дякую

Я ще щось недуже розумію
Складывается))
Если не знаете, кто такие виконавці. Возьмите и вбейте в поиск это слово. Вы ведёте себя как маленькая 13 летняя девочка, без обид)) Вам 29 пора становиться самостоятельной. Научится самой искать ответы на свои вопросы и т.д.

Складывается))
Если не знаете, кто такие виконавці. Возьмите и вбейте в поиск это слово. Вы ведёте себя как маленькая 13 летняя девочка, без обид)) Вам 29 пора становиться самостоятельной. Научится самой искать ответы на свои вопросы и т.д
Вибачаюся за то що задовбую елементарними запитаннями
Я просто ще нестикалася з тим всім і мені важко розібратися хто є хто

Вибачаюся за то що задовбую елементарними запитаннями
Я просто ще нестикалася з тим всім і мені важко розібратися хто є хто
Ми всі не стикалися. Блокнот і ручку беріть і записуйте. Не жарт.

Назад
Угорі