La Consulting - ягуар в світі ганд0нів

В моєму випадку було так, я внесла половину з повної суми, вони зробили заяви до кожного МФО про реструктуризацію, тоді потрібно внести 2-у 50 % щоб вони мені відправили ці заяви!У мене декілька днів просторочки були у 4 компаній,обіцяли до тижня зменшаться дзвінки ,що закриватиму за тіло і т п…У мене не було в планах розтягувати все до року часу ,тому я почала сама закривати до термінування і їхні заяви не пригодилися !Я їм писала розумію,що робота з заявами була зроблена ,час витратили і кошти за це треба платити,але в цю суму прописано не тільки заяви ,то чому не повернути частину коштів ,якщо їхня співпраця зі мною більше не знадобиться ,я закрила до 2 місяців всі кредити сама і як зрозуміла на протязі 2 тижня їхньої роботи,що вони тільки радять чекати!
Все правильно. Вони вам надали заяви, завантажені з інтернету, всього за 12000 гривень. Чим ви незадоволені?)

Admin, я їм дуже вдячна ,за їхню кропітку роботу,я б без них ніяк не справилась ))

Хоч до відгуків не добавте мої слова)

Admin, це ви знаєте краще)Чому наші відгуки не перенести в Гугл пошуку цієї компанії)?

Admin, це ви знаєте краще)Чому наші відгуки не перенести в Гугл пошуку цієї компанії)?
Яким чином?
Всі відгуки , які публікуються на форумі, не видаляються. Пияк додати їх у відгуки Гугла - я гадки не маю 🤷

Admin, тоді надіюсь мій відгук з юмором зрозуміють)))Я просто пізніше знайшла форум і вже було пізно ,просто гроші на вітер!

Надіслав мені форумчанин в приватні таке цікаве повідомлення.

Спочатку хотів у відповідь придумати теж якусь нісенітницю, але передумав. Не можу опускатися до такого рівня, як у них.

Вони тут сидять, це я знаю. А від так - будуть читати. І це добре.

Нічого казати поганого не хочу і не буду, а скажу лише одне.
Є стародавня істина: якщо хочеш узнати людину, послухай те, що вона говорить про інших.

Прикро, якщо хтось попаде до цієї шарашки... Ну, якщо що, ми раді вас бачити на форумі і, вже традиційно, допоможемо вибратися не просто з лайна, а й з того лайна, яке створить La Consulting.

ПС: Адміністрація не може нікого рекомендувати🤣🤣. Всі юристи і адвокати присутні на форумі)) (це для новачків)

Обійняв :friends:

Я не встиг підписати з ними договір і радий цьому

Я тут до чого :rolleyes:

Я про те, що за таку хню можно би було можливо в суд подати за наєпалово як мінімум якщо не шахрайство.
Але люди мовчать, тому ці притрушені і продовжують народ найопувати по повній
Попросила, повний ігнор, лише так званий радник повідомив що теке невдоволення розглядати не буде а лише відповіді кредиторів, тільки питання які якщо ніяких звернень не було подано, а лише їхнє чекайте кредитор сам надсилатиме пропозиції😱

Я все прошу у тих, хто стикався із ними, показати договір, а вони бояться, бо ті залякали, типу, якщо хтось побачить договір, то це розголошення комерційної таємниці))
Я все прошу у тих, хто стикався із ними, показати договір, а вони бояться, бо ті залякали, типу, якщо хтось побачить договір, то це розголошення комерційної таємниці))
Я можу показати цей чудо договір, якщо є потреба або можливо пораду хто дасть щодо нього, але й так можу сказати що конструкція його доволі хитра, й навряд чи людина може побачити ці скриті хитрощі при підписані.

Останнє редагування:
Назад
Угорі