La Consulting - ягуар в світі ганд0нів

Як ти вирішила проблеми з кредитами, можеш дати пару порад?
Ігнор в будь яких проявах (смс, дзвінки), відкладали гроші, якщо була норм пропозиція закривала. Якщо я мала можливість закрити, писала сама і диктувала свої умови на яких можу закрити.

8 МФО сума 100К звернулась по допомогу в La consulting, обіцяли все зробити так, що сплата буде тільки тіло кредиту! Документи тільки готують!
Аванс 6К!!! Після отримання документів ще 6К !!!Почитала відгуки і зрозуміла остаточно що це шахраї!
Як розірвати з ними договір?

Як розірвати з ними договір?
Просто нах..р послать. Зачем вам вообще общаться с долбо..бами?
обіцяли все зробити так, що сплата буде тільки тіло кредиту
Это называется "не сделать ничего, а просто подождать, пока они через пару месяцев предложат закрыть за тело".
Не верите этим ... мошенникам

Доброго дня) Як вступити на Ваш форум?

Відвідавши форум я зрозуміла, що мене це вберегло не потрапити до лаконсалтинг

Ігнор в будь яких проявах (смс, дзвінки), відкладали гроші, якщо була норм пропозиція закривала. Якщо я мала можливість закрити, писала сама і диктувала свої умови на яких можу закрити.
Тобто, якщо я їх буду ігнорити(МФО), то все-таки зможу вилізти з того лайна, в яке потрапила, просто вже на інших умовах, більш вигідних для мене?

Останнє редагування:
Ох же ж йоптвоюмать🤣🤣🤣🤣
IMG_20250625_163259.webp

Я тут до чого :rolleyes:

Я про те, що за таку хню можно би було можливо в суд подати за наєпалово як мінімум якщо не шахрайство.
Але люди мовчать, тому ці притрушені і продовжують народ найопувати по повній
Там втому договорі більш за все маленькими літерами прописано,що вони надають лише консультаційні/інформативні послуги і нізащо відповідальності не несуть (схожа схема в ріелторському бізнесі діє з початку 2000-х). Шахраї в цьому плані майстерні і мають не поганих та доволі фахових консультантів....та прикриття. А тому вдало користуються емоційно - психологіним станом потерпілого... тим більше він сам виходить на звязок та відвідує їх. Занадто лояльне наше законодавство (на мою думку)

Там втому договорі більш за все маленькими літерами прописано,що вони надають лише консультаційні/інформативні послуги і нізащо відповідальності не несуть
Я все прошу у тих, хто стикався із ними, показати договір, а вони бояться, бо ті залякали, типу, якщо хтось побачить договір, то це розголошення комерційної таємниці))

Я все прошу у тих, хто стикався із ними, показати договір, а вони бояться, бо ті залякали, типу, якщо хтось побачить договір, то це розголошення комерційної таємниці))
Не думаю...більшість його просто не зберігає і нажаль навіть не ознайомлюється, а дехто навіть соромиться визнати,шо його банально ошукали.Я особисто зі схожими договорами ознайомлювався неодноразово... і там дійсно не має складу злочину передбаченого ст.190 КК У. І навіть не має можливості притягнути до цивільно-правової відповідальності.

ага , бо LA Scummers :hi:

Admin, у мене є договір )
Дасте в приватні?

Пункт 4.5.
Юридична фірма має право призупинити свою роботу частково, або повністю, в разі безпідставної несплатизамлвником винагороди. У випадку відмови замовника від послугюриличної фірми після отримання авансового платежу в розмірі 50% від вартості винагороди, зазначеної в п. 3.1., цей платіж залишається у юридичної компанії в якості неустойки.

Клас!!:clapping:

Тобто, ніхто нічого не робить, замовник відмовляється від ненадання ніяких послуг і при цьому 12000 (це 50% від авансу 24000) гривень ніхто не повертає.
Цікаво.

Цікаво, що законодавство каже з цього приводу.

Останнє редагування:
Дасте в приватні?

Пункт 4.5.
Юридична фірма має право призупинити свою роботу частково, або повністю, в разі безпідставної несплатизамлвником винагороди. У випадку відмови замовника від послугюриличної фірми після отримання авансового платежу в розмірі 50% від вартості винагороди, зазначеної в п. 3.1., цей платіж залишається у юридичної компанії в якості неустойки.

Клас!!:clapping:

Тобто, ніхто нічого не робить, замовник відмовляється від ненадання ніяких послуг і при цьому 12000 (це 50% від авансу 24000) гривень ніхто не повертає.
Цікаво.

Цікаво, що законодавство каже з цього приводу.
Що і потрібно було довести.... нажаль.

Вони мені відправляли договір, якщо знайду можу відправити. Я не підписала. Все увидела, что у Вас тоже есть

Admin, ви переглянути договір,чи є можливість з ними боротися чи там все грамотно вони прописали?

Admin, ви переглянути договір,чи є можливість з ними боротися чи там все грамотно вони прописали?
То повинен адвокат глянути, але трохи вище я навів у приклад один їх пункт. Тобто, вони нічого не роблять, ви платите гроші, потім розумієте, що за ваші гроші вони нічого не зробили, відмовляєтесь від послуги, а гроші вам не повертають.
Питання: як довести, що вони не виконували ніяку роботу, яка прописана в умовах договору?

То повинен адвокат глянути, але трохи вище я навів у приклад один їх пункт. Тобто, вони нічого не роблять, ви платите гроші, потім розумієте, що за ваші гроші вони нічого не зробили, відмовляєтесь від послуги, а гроші вам не повертають.
Питання: як довести, що вони не виконували ніяку роботу, яка прописана в умовах договору?
В моєму випадку було так, я внесла половину з повної суми, вони зробили заяви до кожного МФО про реструктуризацію, тоді потрібно внести 2-у 50 % щоб вони мені відправили ці заяви!У мене декілька днів просторочки були у 4 компаній,обіцяли до тижня зменшаться дзвінки ,що закриватиму за тіло і т п…У мене не було в планах розтягувати все до року часу ,тому я почала сама закривати до термінування і їхні заяви не пригодилися !Я їм писала розумію,що робота з заявами була зроблена ,час витратили і кошти за це треба платити,але в цю суму прописано не тільки заяви ,то чому не повернути частину коштів ,якщо їхня співпраця зі мною більше не знадобиться ,я закрила до 2 місяців всі кредити сама і як зрозуміла на протязі 2 тижня їхньої роботи,що вони тільки радять чекати!

Назад
Угорі