La consulting прикриваються цим форумом та дурять людей

• Автор теми Автор теми Непереможна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
если это вопрос ко мне, то я не занимаюсь гаданием)))
Извините пожалуйста что было адресовано вам)))это общий вопрос я первый раз пишу на форуме толком не знаю как правильно им пользоваться 😔

Приветствую всех форумчан,Связалась я с этой компанией тоже по отзывам в интернете теперь не знаю что мне делать 🙀 заключила с ними договор за 10000 гривен ,5000 оплатила сразу а остальные 5000 нужно оплатить после того как они подготовят документы.Сегодня пришло от них сообщение «документы готовы оплатите оставшуюся сумму «Я теперь в замешательстве что им ответить после прочтения форума😰Я теперь понимаю что это выброшенные деньги на ветер.
Я був теж чуть не потрапив, теж хотіли 10 ,5 спочатку і ще потім 5 тис.Але не бачив реальних відгуків,тому передумав.

Марина 2401,
Вітаю! Ситуація така ж з La consulting!
Оплатила 6К поки документи готують, але не впевнена що хоче оплачувати ще 6К за папірці, після прочитаного тут!
Як розірвати з ними договір?

Марина 2401,
Оплатила 6К поки документи готують, але не впевнена що хоче оплачувати ще 6К за папірці, після прочитаного тут!
Ничего они вам не подготовят. Все деньги просто выкинете. А там смотрите сами, платить или нет. Я бы мошенникам не платил.

Ничего они вам не подготовят. Все деньги просто выкинете. А там смотрите сами, платить или нет. Я бы мошенникам не платил
Я і не хочу платити!
Не знаю що робити далі!
Проігнорувати. Ці листи на пошті, нехай повертаються до них і ігнорувати їх чи писати їм щоб розірвати договір за згодою сторін😏

Я і не хочу платити!
Не знаю що робити далі!
Проігнорувати. Ці листи на пошті, нехай повертаються до них і ігнорувати їх чи писати їм щоб розірвати договір за згодою сторін😏
То може напишіть їм що хочете розірвати договір )

Марина 2401,
Добрый вечер,я отказалась от их услуг))

Я був теж чуть не потрапив, теж хотіли 10 ,5 спочатку і ще потім 5 тис.Але не бачив реальних відгуків,тому передумав.
Я думаю вы правильно сделали👍

Вітання присутнім!
Натрапила в травні на рекламу контори Ла Консалтинг по запиту антиколектор. Не розібралася зразу.
В мене були проблеми з деякими мікропозиками, та частково було передано колекторам.
Вони сказали, що 'нашому форуму люди довіряють, тож все буде добре, гарна практика по всім мфо'. Я заплатила за весь період сумарно більше 25000 гривень. Нічого не зробили, а на цьому тижні звонили і вимагали ще гроші за буцімто якісь нові дії щодо закриття боргів, що пришвидшить процес.
Тож на сьогодні маю мінус гроші, плюс стрес і нерви, а борги як були так і залишились.

А ви якось зробіть так, щоб вони не покривалися вашим ім'ям, бо через якийсь час і вам перестануть люди довіряти завдяки таким особам.

Дякую, що дочитали до кінця. Не зв'язуйтесь з цими мошенніками!!!!!!!!!!!!
Я пройшла таке ж саме, тільки заплатила їм 14.000, шкодую могла б закрити якусь кантору(

Приветствую всех форумчан,Связалась я с этой компанией тоже по отзывам в интернете теперь не знаю что мне делать 🙀 заключила с ними договор за 10000 гривен ,5000 оплатила сразу а остальные 5000 нужно оплатить после того как они подготовят документы.Сегодня пришло от них сообщение «документы готовы оплатите оставшуюся сумму «Я теперь в замешательстве что им ответить после прочтения форума😰Я теперь понимаю что это выброшенные деньги на ветер.
Не оплачуйте , будь ласка, притримайте гроші для погашення за тіло, вони не допомагають, просто пишуть на всі запитання відповідь " чекайте , кредитор запропонує вигідні умови" . Так ці умови можна чекати і безкоштовно.

Я і не хочу платити!
Не знаю що робити далі!
Ці листи, як мертвому припарки, я ще +2 000 з копейками заплатила щоб їх розіслати по всіх канторах. І все це бред, нічого воно не вирішило(((((

Останнє редагування:
Я пройшла таке ж саме, тільки заплатила їм 14.000, шкодую могла б закрити якусь кантору(

Не оплачуйте , будь ласка, притримайте гроші для погашення за тіло, вони не допомагають, просто пишуть на всі запитання відповідь " чекайте , кредитор запропонує вигідні умови" . Так ці умови можна чекати і безкоштовно.

Ці листи, як мертвому припарки, я ще +2 000 з копейками заплатила щоб їх розіслати по всіх канторах. І все це бред, нічого воно не вирішило(((((

Спасибо вам большое за совет🙏,из-за своей паники я вляпалась ,но ничего главное вовремя одуматься😊

Останнє редагування:
Все будет хорошо. Ничего страшного. Вы приобрели опыт.
Нда. Как говорится, Perpetuum Mobile. Уже в который раз мысли, кто же больший враг - кал(л)овые звонилки или хлопчики-помагаї. И нет ответа на этот вопрос.

Нда. Как говорится, Perpetuum Mobile. Уже в который раз мысли, кто же больший враг - кал(л)овые звонилки или хлопчики-помагаї. И нет ответа на этот вопрос.
Вот именно.
А самое интересное то, что с представителями Шараг можно договориться на нормальные условия и закрыть без всяких оплат каким-либо третьим лицам.
А эти просто деньги из людей cocут.
Те хоть типа ж давали деньги и хотят их получить обратно, а "юрЫсты" - тупо вытягивают бабло.

Вот именно.
А самое интересное то, что с представителями Шараг можно договориться на нормальные условия и закрыть без всяких оплат каким-либо третьим лицам.
А эти просто деньги из людей cocут.
Те хоть типа ж давали деньги и хотят их получить обратно, а "юрЫсты" - тупо вытягивают бабло.
Да, тут победа второй команды

Я і не хочу платити!
Не знаю що робити далі!
Ігноруйте просто,вони нічим не допоможуть,коли вже суд буде тоді адвоката шукати

Як? Ви писали їм?
Розкажіть детальніше)
І яка їхня відповідь була
Да написала ,там в договоре есть пунктик я здесь его уже озвучивала чуть выше в сообщениях или посмотрите у себя в договоре пункт 4.5 ,
Но к сожалению без возврата аванса((
Пока ничего не ответили

Да написала ,там в договоре есть пунктик я здесь его уже озвучивала чуть выше в сообщениях или посмотрите у себя в договоре пункт 4.5 ,
Но к сожалению без возврата аванса((
Пока ничего не ответили
Я їм теж був повірив,вже хотів платити але мені сказав менеджер що вони можуть відновити мою кредитеу історію і тоді стало зрозуміло що відчувається обман)

Я їм теж був повірив,вже хотів платити але мені сказав менеджер що вони можуть відновити мою кредитеу історію і тоді стало зрозуміло що відчувається обман)
Я так розумію ,то гроші на вітер,так? Сам вже майже повівся,просто наразі коштів не маю щоб підписати договір,просять 25000 ,аванс 12500 то краще якусь МФО закрити за цю суму як призбираю

Я так розумію ,то гроші на вітер,так? Сам вже майже повівся,просто наразі коштів не маю щоб підписати договір,просять 25000 ,аванс 12500 то краще якусь МФО закрити за цю суму як призбираю
Ого, 25 тисяч, ото апетити.

Назад
Угорі