La consulting чи є результати і що вони крім заяв на реструктуризацію ще щось можуть запропонувати?

• Автор теми Автор теми J.Volia🎀
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 1K
Просто витратите ці кошти на оплату кредиту, а так коту під хвіст підуть
Та я так і зробила. Бо сума була не маленька.
Вони лиш обіцяють.
Можливо комусь там і помогли (хоча я в це мало вірю)

Lina123, я тоже провірила на нормальну так суму)))
Доброго вечора. Юля, а поясніть(якщо маєте час), що саме вони обіцяли Вам виконати і як вони зуміли Вас переконати оплатити їхні чи то послуги,чи то обіцянки.

Доброго вечора. Юля, а поясніть(якщо маєте час), що саме вони обіцяли Вам виконати і як вони зуміли Вас переконати оплатити їхні чи то послуги,чи то обіцянки.
Lina123, я тоже провірила на нормальну так суму)))
Як Ви повилися? В них просто космічні суми.

Lina123, я порахувала з їхніх обіцянок,що спишуть штрафи і проценти і зменшать дзвінки,а у мене було багато Мфо,то їхня сума за цю роботу всеодно нормальна)

Lina123, я порахувала з їхніх обіцянок,що спишуть штрафи і проценти і зменшать дзвінки,а у мене було багато Мфо,то їхня сума за цю роботу всеодно нормальна)
Але це ж гроші на вітер. Перед тим як платити я ще порилася в неті. Знайшла цей форум, на ньому багато чого дізналася корисного, а також знайшла
багато фахівців в яких консультація безкоштовна.

Просмотрел пару видосов лысого с лала-лала-ла Конь Салтинга. Не плохо с точки зрения психологии + грамотно монтируется видео с благодарными клиентами...терпила клюнет обязательно.

Просмотрел пару видосов лысого с лала-лала-ла Конь Салтинга. Не плохо с точки зрения психологии + грамотно монтируется видео с благодарными клиентами...терпила клюнет обязательно.
Да, спору нет.
Ты ж обратил внимание, что сложены они одинаково: начинается какая-то замутка типа что-то, вызывающее интерес, потом вызывающее возмущение, потом - "мы вам поможем"))

В общем, подняли лысому просмотров))

Да, спору нет.
Ты ж обратил внимание, что сложены они одинаково: начинается какая-то замутка типа что-то, вызывающее интерес, потом вызывающее возмущение, потом - "мы вам поможем"))

В общем, подняли ему просмотров))
Обратил.Упор делается на то,что видео "заходит" людям намного глубже и ярче в подсознание. За сутки его последнюю лабуду просмотрели не много - не мало... 2800 человек... Даже если предпололжить,чо клюнет 3-4% то "выхлоп" будет всеравно, так как продается фактически воздух... который пока еще бесплатный.

Обратил.Упор делается на то,что видео "заходит" людям намного глубже и ярче в подсознание. За сутки его последнюю лабуду просмотрели не много - не мало... 2800 человек... Даже если предпололжить,чо клюнет 3-4% то "выхлоп" будет всеравно, так как продается фактически воздух... который пока еще бесплатный.
Вот-вот

А людині у відчаю і страсі ,яка сама не може з цим справитись,прочитавши ці слова не поведеться ?Ну порахувала собі ,якщо тіла кредитів 200 тис,а процентів нараховано 100 тис,то навіть сплатити їм 20 тис не шкода ,якщо з повної суми 80 тис можна зекономити,це до прикладу,як може подумати людина в такій ситуації!

Вкладення

• IMG_5814.webp
    IMG_5814.webp
    152.6 Кб · Перегляди: 56
Назад
Угорі