J.Volia🎀
✩ Premium ✩
- Дописи
- 420
- Реакції
- 338
- Бали
- 443
J.Volia🎀 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скільки ж вона нас приютила та Маріясаме вона))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скільки ж вона нас приютила та Маріясаме вона))
Я також чуть не вклала з ними договір но вчасно схаменулася.Нічого не домогтлисялише прислали заяви і все, -15.000грн
Вам повезло)))Я також чуть не вклала з ними договір но вчасно схаменулася.
Можливо. Як кажуть довіряй но провіряй.Вам повезло)))
Просто витратите ці кошти на оплату кредиту, а так коту під хвіст підутьМожливо. Як кажуть довіряй но провіряй.
Та я так і зробила. Бо сума була не маленька.Просто витратите ці кошти на оплату кредиту, а так коту під хвіст підуть
Доброго вечора. Юля, а поясніть(якщо маєте час), що саме вони обіцяли Вам виконати і як вони зуміли Вас переконати оплатити їхні чи то послуги,чи то обіцянки.Lina123, я тоже провірила на нормальну так суму)))
Доброго вечора. Юля, а поясніть(якщо маєте час), що саме вони обіцяли Вам виконати і як вони зуміли Вас переконати оплатити їхні чи то послуги,чи то обіцянки.
Як Ви повилися? В них просто космічні суми.Lina123, я тоже провірила на нормальну так суму)))
Але це ж гроші на вітер. Перед тим як платити я ще порилася в неті. Знайшла цей форум, на ньому багато чого дізналася корисного, а також знайшлаLina123, я порахувала з їхніх обіцянок,що спишуть штрафи і проценти і зменшать дзвінки,а у мене було багато Мфо,то їхня сума за цю роботу всеодно нормальна)
Ave Maria)Скільки ж вона нас приютила та Марія![]()
Кстати, Командор, я по ссылке накапал наБля консалтинг. Редкие. Может кто тоже так сделал

Просмотрел пару видосов лысого с лала-лала-ла Конь Салтинга. Не плохо с точки зрения психологии + грамотно монтируется видео с благодарными клиентами...терпила клюнет обязательно.
Да, спору нет.Просмотрел пару видосов лысого с лала-лала-ла Конь Салтинга. Не плохо с точки зрения психологии + грамотно монтируется видео с благодарными клиентами...терпила клюнет обязательно.
Обратил.Упор делается на то,что видео "заходит" людям намного глубже и ярче в подсознание. За сутки его последнюю лабуду просмотрели не много - не мало... 2800 человек... Даже если предпололжить,чо клюнет 3-4% то "выхлоп" будет всеравно, так как продается фактически воздух... который пока еще бесплатный.Да, спору нет.
Ты ж обратил внимание, что сложены они одинаково: начинается какая-то замутка типа что-то, вызывающее интерес, потом вызывающее возмущение, потом - "мы вам поможем"))
В общем, подняли ему просмотров))
Вот-вотОбратил.Упор делается на то,что видео "заходит" людям намного глубже и ярче в подсознание. За сутки его последнюю лабуду просмотрели не много - не мало... 2800 человек... Даже если предпололжить,чо клюнет 3-4% то "выхлоп" будет всеравно, так как продается фактически воздух... который пока еще бесплатный.