Кто стыкался с Кредит касса и ШГ?

• Автор теми Автор теми eli&amor
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 149
  • Перегляди Перегляди 5K
У меня Есть и Манивео,но с ними договорились о реструктуризации!Сумму зафиксировали и разбили на 5мес., кто-то против Реструктуризации,но мне подходит...
Но я насчёт манивео вообще ничего не могу сказать , номер другой , но никто ничего не говорил , не родные ни друзья ...
Це Ваша особиста справа,якщо є бажання і можливість,то платіть.Головне не за рахунок нових кредитів.
Мій принцип-тільки через суд.
Дуже забагато я їм переплатила свого часу.
Согласна с Вами , суд самое оптимальное решение будет для должника ...

Вони на 3 день сестрі скинули фото з паспортом, що в мене купа кредитів і написали суму завишену. В мене теж валєти самі кончені з моїх
Більше року прострочки,просять хоча б пів тіла заплатити.

А мене такі спокійні чомусь останнім часом бентежать.
Монєтка також самі спокійні були півроку,ні дзвінка,ні смс,Я навіть забула про них.А потім місяць автодозвону всіх і всюди,а потім напис.
Так що в мене чомусь спокійні почали недовіру визивати.
Я кстати тоже от монетки уже наверное с месяц никаких вестей не слышал, на начале просрочки слали смс, а сейчас ничего, может разве звонят только

За рік що вони ще чудили?
Чесно не пам'ятаю.Пам'ятаю,що останнім часом було штук три смс із пропозицією оплатити пів тіла,а все інше вони спишуть,але моїми фінансами на даний момент розпоряжається Дурашкевич,то всі питання до неї.А серйозно,ще не всі банки закриті,а мфо не планую платити.Бо і так їх нагодувала.

Це Ваша особиста справа,якщо є бажання і можливість,то платіть.Головне не за рахунок нових кредитів.
Мій принцип-тільки через суд.
Дуже забагато я їм переплатила свого часу.
В мене ,не було великих переплат ,вчасно почала моніторити інформацію,Тай поки що не рахують штрафи, тільки процент за користування,зрозуміло що дофіга,але намагаюся розібратися з ними по трошки,по одному(((

В мене ,не було великих переплат ,вчасно почала моніторити інформацію,Тай поки що не рахують штрафи, тільки процент за користування,зрозуміло що дофіга,але намагаюся розібратися з ними по трошки,по одному(((
Радує,що хоч хтось вчасно зміг зупинитися.

А у меня после двух пролонгаций , поняла , что больше платить не чем, просто забила на это все - и живу для себя ! А они пусть идут козе в трещину !

Дякую за інформацію ,значить можна за них забути, буду чекати теж за півтіла пропозиціїї, я сам на себе роблю. якщо заблокують рахунки то мені всерівно, можу карточкой сестри користуватись чи брата.

Дякую за інформацію ,значить можна за них забути, буду чекати теж за півтіла пропозиціїї, я сам на себе роблю. якщо заблокують рахунки то мені всерівно, можу карточкой сестри користуватись чи брата.
Це Вам вирішувати,але поки чекатимете на пропозицію оплати півтіла,можете і борг їм простити?

Я тоже иногда пользуюсь карточкой подруги ... от греха по дальше )

Отпраздновала год и 4 месяца с кредит кассой,хотят тело кредита+50 процентов,пока висят,кроме звонков и писем у меня ничего с ними не происходило,и то тихие они у меня

Мені ніяк. Дії як в молодших класах школи : розкажемо батькам, наябіднічаєм сусідам і друзям. Дзвінки контактним.
Відповідь проста - телефон в спам, якщо дозвонилися - без розмов на 3 букви.
Хай Висилають документи.
Скажите а какие документы вы от них ждете?

Кредиткасса конечно звонят как подорванные, но что ещё меня забавляет, шлют регулярно письма по почте, и не жаль им денег на марки

Я сегодня имела неосторожность поднять трубку от ШГ((Немного больные люди,хотела предложить им успокоительные пропить:fool:

Договір, квитанцію про переказ коштів, оферту, доказ того, що я підписав оферту ідентифікатором, їхні розрахунки моєї "заборгованості" і ще дещо
Спасибо,но можно еще вопрос? Вы им запрос на эти документы делали или просто в телефонном режиме говорите чтоб выслали вам их? Я вот послушала ваши разговорные записи которые вы прикрепляли,нервы у вас железные ,мне бы так научиться,,,

Кредит касса покоя не дасть!!!

Пропали темы(((Ещё раз спрошу ?Кто стыкался с Кредит касса и ШГ?Три недели просрочки по ним(Думаю кого первого закрывать? Подскажите как они себя ведут?

Назад
Угорі