Кто брал у динеро?

• Автор теми Автор теми Oxa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 512
  • Перегляди Перегляди 66K
Є просрочка в позічка біля 2 місяців, в євро гроші місяць, твоі гроші днів13, кредитап біля двох місяців і дінеро 18 днів. Хтось почав атаку на знайомих з якими не спілкуюсь роки, як думаєте хто?

Є просрочка в позічка біля 2 місяців, в євро гроші місяць, твоі гроші днів13, кредитап біля двох місяців і дінеро 18 днів. Хтось почав атаку на знайомих з якими не спілкуюсь роки, як думаєте хто?
Дінеро!!!!!!!!!

ну, одно время давали займ на 6, 8 и 12 месяцев. Это МФО только появилось на рынке. так вот, мне дали 1700 на 12 месяцев и я каждый месяц платила определенную сумму.
у меня тоже там и сейчас есть кредит,брала 3000,на 12 месяцев,нормально все,ежемесячно по 477,00грн плачу,осталось два платежаю,переплата за год примерно 2700,00.жаль,что они на данный момент не дают долгосрочные кредиты,а так все устроило

Просто такі люди до мене пишуть в соц мережі з якими ну ніфіга немаю ще в роки школи щось з ними мала. А до них дзвонять за мене.
Ви не в чому не винні, якщо вони не мають мінімальних знань про захист інформації, то це їх проблема.
Звонить не зрозуміло хто і запитує про однокласника, якого не бачив 10-20 років.
Треба головою думати... буде тепер їм наука, мені так само за знайомого телефонували місяці 2, а потім взагалі почали називати мене його іменем і з угрозами вимагати його долг.
Почав посилати, не брати взагалі - дзвінки зупинились.

Ви не в чому не винні, якщо вони не мають мінімальних знань про захист інформації, то це їх проблема.
Звонить не зрозуміло хто і запитує про однокласника, якого не бачив 10-20 років.
Треба головою думати...
Ой блін щось я сьогодні знов в паніці, просто не чикала що щей до таких далеко знайоних людей долізуть.

Ой блін щось я сьогодні знов в паніці, просто не чикала що щей до таких далеко знайоних людей долізуть.
Ну а яке вам діло до далеких знайомих, можуть почати звонити всім хто живе поряд... посилайте нахрін усіх тупих знайомих!

Ну а яке вам діло до далеких знайомих, можуть почати звонити всім хто живе поряд... посилайте нахрін усіх тупих знайомих!
Та на далеких пофіг, думаю щоб до близьких не дійшло за свекруху переживаю вона дуже така мяка зараз серце плач, не маю нервів на це все дивитись.

Та на далеких пофіг, думаю щоб до близьких не дійшло за свекруху переживаю вона дуже така мяка зараз серце плач, не маю нервів на це все дивитись.
Незнаю як, але всі МФО будуть шукати як на вас подіяти - звонити всім кого знайдуть, більш всього.

Що робити???Це скажене дінеро знайшли номер родички і дзвонять її головному лікарю на роботу????та в бешенстві кричит що через мене її звільнять???Я не знаю що робити ???Грошей нема їм платити!!!А ця д*pa з ними говорила коли я тел.не брала а тепер кричить як реве!!!
Якщо погрожували - звертатись в поліцію, але саме тому, до кого дзвонили!Не хочуть приймати заяву-лякайте прокуратурою!Я сьогодні говорила зі знайомим з поліції, пояснила трохи ситуацію...сказав, що д*pa( навіщо в таке влазила і т.д але настоював щоб писала і нагадувала про себе кожного дня!Вони не мають права не прийняти!!!А чому не пишете на них в Нацком?

Треба головою думати... буде тепер їм наука, мені так само за знайомого телефонували місяці 2, а потім взагалі почали називати мене його іменем і з угрозами вимагати його долг.
Почав посилати, не брати взагалі - дзвінки зупинились.
Вони там по ходу взагалі не в курсі хто-що-і до чого!!!Напевне кого програма кинула, до тих і дзвонять, а мелять вже, що в голову прийде...

Вони там по ходу взагалі не в курсі хто-що-і до чого!!!Напевне кого програма кинула, до тих і дзвонять, а мелять вже, що в голову прийде...
Це я про сусідів, колег ... тобто про тих кому звонят з приводу боржників.
А кали МФО і так зрозуміло, що "ідіоти" поголовно.

Я якщо чесно по-трохи готую всіх!Пояснюю, що вимагають позахмарні суми, а я в кінці кінців оплатила аж забагато...Не можу точно сказати, що буде в результаті, проте перечитавши форум від А до Я - стала спокійніша, хоча перші дні без валер'янки не могла жити і взагалі напарниці на роботі просто ридаючи все розказала! Коли почула "Ти знущаєшся, за що переживаєш...в тебе всі живі-здорові,а тут така дрібниця! Та я пошлю всі ті кантори до одного місця, хай лише подзвонять" Мені це теж помогло)Якби всі так сприймали) Я так зрозуміла, що в цих всіх уродів один шанс - це надавити на близьких, більше вони нічим не керуються, так як закон все таки на нашій стороні! Надіюсь скоро ми з цим всім покінчимо!!!А ще так не в тему, але антирекламу в вигляді листівок, як писав Адмін я б теж в свому місті зробила з радістю! І думаю потрібно МФО позорити більше ніж вони пробують нас!!!

Динеро остановились начислять проценты,с чем это может быть связано? продают?

Добрый день!!! Кто брал у динеро как они себя ведут?
взяла 2000 проплатила 3 проглонтации,начали начислять проценты,звонят пишут в Вайбер,я их игноририла кидала в чс теперь они каким то чудом добрались до моего отца,номера его не могут пробить,а где он работает пробили,он у меня работает в гос службе теперь ему звонят на работу и требуют у начальства его номер уже сколько дней и их соотвественно посылают нах*р,после чего пошли смс с подъёбом изменяюсь за выражение фото пришлю скрина,и я решила тупо идти на них писать заяву по которым они идут,для них вообще закон не писан они не знают грани,про то что они не законно обрабатывают данные выискавают номера,угрожают и ещё смеються думают что я на них управу не найду они и рассчитывают на то что я деньги отдам и все,х*р там !блин не могу почему то скриншот прикрепить !

Динеро остановились начислять проценты,с чем это может быть связано? продают?
Мне остановили после месяца просрочки. С тела 2500 предлагают оплатить 4000 реструктуризацией.

взяла 2000 проплатила 3 проглонтации,начали начислять проценты,звонят пишут в Вайбер,я их игноририла кидала в чс теперь они каким то чудом добрались до моего отца,номера его не могут пробить,а где он работает пробили,он у меня работает в гос службе теперь ему звонят на работу и требуют у начальства его номер уже сколько дней и их соотвественно посылают нах*р,после чего пошли смс с подъёбом изменяюсь за выражение фото пришлю скрина,и я решила тупо идти на них писать заяву по которым они идут,для них вообще закон не писан они не знают грани,про то что они не законно обрабатывают данные выискавают номера,угрожают и ещё смеються думают что я на них управу не найду они и рассчитывают на то что я деньги отдам и все,х*р там !блин не могу почему то скриншот прикрепить !
сколько просрочка у вас? и как скоро отца нашли?

Три месяца просрочки , первый месяц звонили, щас каждый день письма на электронку. Начисления процентов остановили

Назад
Угорі