Mishanja
✩ V I P ✩
- Дописи
- 1074
- Реакції
- 1364
- Бали
- 5360
Mishanja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Писали мабуть КапслокомПогрожували дуже впевнено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Писали мабуть КапслокомПогрожували дуже впевнено.
Та ніхто нічого не розклеїть, то просто типу лякаютьЦе ви в якому місті живете ,що вони розклеюють фото ?
Перший раз таке чую
Смс ки тільки 3 особам з колажами шлють?Та ніхто нічого не розклеїть, то просто типу лякають![]()
Всім кому захочутьСмс ки тільки 3 особам з колажами шлють?
Перетерпіти трохи терору, а там вже покладатися на совість, віддавати чи ніСмс ки тільки 3 особам з колажами шлють?
Чекати та кріпитися, бо «тіло» буде лише через 3+ місяцівВсем добрый вечер, короче история моя типична как у всех , хочу спросить на просрочку ещё не вышла деньги будут в конце месяца на закрытия хотят 400$ тело 225$ , подскажите есть ли вариант договориться или ждать когда предложат тело что бы не платить бешеные проценты?
якщо мучить совість то можна заплатити, або ж ні, різниці немаєВсем добрый вечер, короче история моя типична как у всех , хочу спросить на просрочку ещё не вышла деньги будут в конце месяца на закрытия хотят 400$ тело 225$ , подскажите есть ли вариант договориться или ждать когда предложат тело что бы не платить бешеные проценты?
В мене бук протермін місяць і закрило за тіло ,бітів тіло+25 доларів зверхуЧекати та кріпитися, бо «тіло» буде лише через 3+ місяців![]()
У меня уже завтра будет просрочка,с тела 250 уже 430 . Завтра ещё больше будет. Не успеваю с деньгами. Хотела пролонгировать так пролонгация стоит 240$ на 10 дней. Думаю наверное мороз включуВсем добрый вечер, короче история моя типична как у всех , хочу спросить на просрочку ещё не вышла деньги будут в конце месяца на закрытия хотят 400$ тело 225$ , подскажите есть ли вариант договориться или ждать когда предложат тело что бы не платить бешеные проценты?
ТакДобрый день , подскажите пожалуйста если выходить с ним на связь и оплачивать , они все равно обзванивают трети лица ?
С первого дня ?
По різному.С первого дня ?
Поставте антиспамДобрый день , подскажите пожалуйста если выходить с ним на связь и оплачивать , они все равно обзванивают трети лица ?
А как быть с террором третьих лиц ?Поставте антиспам
Через три місяці будуть самі пропонувати норм умови
НіякА как быть с террором третьих лиц ?
Как быстро их можно вообще закрыть за тело или хотя бы за 1,5 тела ? Три месяца сильно долго(Ніяк
Ну або поставте родичам теж
А іншим або можна сказати, що то шахраї
Ну або як є вже скажіть, що взяли, але не знали що вони такі кончені
Я ж не знаю як вони там будуть з вами діяти)Как быстро их можно вообще закрыть за тело или хотя бы за 1,5 тела ? Три месяца сильно долго(