Кріпсі та біткепітал просто тероризують

• Автор теми Автор теми Natalia...
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 9K
А через який час вони та їхні брати Crypsee зникають, якщо не віддавати борг? В плані - дзвінки та терор оточення. Дуже цікавить це.
Пишут что никогда, а че им зныкать, звонят по списку и им пофигу сколько у тебя просрочка, через 3мес начинают клянчить вроде как тело.

Я читаю але страшно. Не знаю чого від них очікувати . Погрожували дуже впевнено. Сьогодні зранку надзвонювали мамі і тітці
Де вони сидять? Які зустрічі? Не здивуюсь, що на зоні якійсь срок мотають

В де вони номери беруть?

В де вони номери беруть?
Якщо встановлювали додаток якогось МФО то ви автоматично зливаєте свої номери. Також через Гетконтакт. Працівники банків продають бази з номерами клієнтів, беруть вашу прописку і шукають в базі номери телефонів сусідів, та і все.

Якщо встановлювали додаток якогось МФО то ви автоматично зливаєте свої номери. Також через Гетконтакт. Працівники банків продають бази з номерами клієнтів, беруть вашу прописку і шукають в базі номери телефонів сусідів, та і все.
Але я не встановлював додаток, через браузер. Є вірогідність того, що у них немає номерів припустимо колег? Бо тільки на 2 дзвонили

Але я не встановлював додаток, через браузер. Є вірогідність того, що у них немає номерів припустимо колег? Бо тільки на 2 дзвонили
Ну в моєму випадку вони не знайшли жодних номерів, ну мені ніхто не говорив за них. Якби знайшли то думаю люди б сказали що до них телефонували додіки. Все залежить від обережності🙂

Назад
Угорі