Кріпсі та біткепітал просто тероризують

• Автор теми Автор теми Natalia...
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 9K
Всем добрый вечер, короче история моя типична как у всех , хочу спросить на просрочку ещё не вышла деньги будут в конце месяца на закрытия хотят 400$ тело 225$ , подскажите есть ли вариант договориться или ждать когда предложат тело что бы не платить бешеные проценты?

Всем добрый вечер, короче история моя типична как у всех , хочу спросить на просрочку ещё не вышла деньги будут в конце месяца на закрытия хотят 400$ тело 225$ , подскажите есть ли вариант договориться или ждать когда предложат тело что бы не платить бешеные проценты?
Чекати та кріпитися, бо «тіло» буде лише через 3+ місяців 😬

якщо мучить совість то можна заплатити, або ж ні, різниці немає

У меня уже завтра будет просрочка,с тела 250 уже 430 . Завтра ещё больше будет. Не успеваю с деньгами. Хотела пролонгировать так пролонгация стоит 240$ на 10 дней. Думаю наверное мороз включу

Добрый день , подскажите пожалуйста если выходить с ним на связь и оплачивать , они все равно обзванивают трети лица ?

Добрый день , подскажите пожалуйста если выходить с ним на связь и оплачивать , они все равно обзванивают трети лица ?
Поставте антиспам
Через три місяці будуть самі пропонувати норм умови

А как быть с террором третьих лиц ?
Ніяк
Ну або поставте родичам теж
А іншим або можна сказати, що то шахраї
Ну або як є вже скажіть, що взяли, але не знали що вони такі кончені

Ніяк
Ну або поставте родичам теж
А іншим або можна сказати, що то шахраї
Ну або як є вже скажіть, що взяли, але не знали що вони такі кончені
Как быстро их можно вообще закрыть за тело или хотя бы за 1,5 тела ? Три месяца сильно долго(

Как быстро их можно вообще закрыть за тело или хотя бы за 1,5 тела ? Три месяца сильно долго(
Я ж не знаю як вони там будуть з вами діяти)
Але першим писати, як на мене, погана стратегія
Чекайте, поки самі запропонують

А через який час вони та їхні брати Crypsee зникають, якщо не віддавати борг? В плані - дзвінки та терор оточення. Дуже цікавить це.

Назад
Угорі