Кріпсі та біткепітал просто тероризують

• Автор теми Автор теми Natalia...
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 9K
Просто ігнорьте. І оточуючим поясніть,що то шахраї. Кріпсі я закрила майже за тіло. Біти поки що висять,хотіли з 500 отримати 3000 баксів,але на Паску вже просили 480. Навчіться ігнорити. Вони нелегальні,і нічого,крім залякувань,не можуть.
І довго ви отак з ними тягаєтесь?

8 тис і 6.700

Щойно з бітом спілкувалась ,кажу брала 8 віддаю 10 закриваємо позику ,видаляємо кабінет і прощаємось а ні ,то подавайте на виконавчу службу. В він як папуга сьогодні 10 він на 5 днів зупиняє відсотки і тоді ще 13 . Кажу в мене таких грошей немає можу повернути 10 а ні то виконавча в судовому порядку все візьме. То лапшу вішає як виконавча буде діяти. Та кажу ви мене виконавчою не лякайте ,я сама з ними розберусь. Фух ох і нервів помотав
Не ведіться,і не спілкуйтеся навіть,поки вони самі не взвиють: "оплати хоч щось". Я так Кріпсі закрила практично за тіло.

Не ведіться,і не спілкуйтеся навіть,поки вони самі не взвиють: "оплати хоч щось". Я так Кріпсі закрила практично за тіло.
Я їм вчора казала або закриваю 10 або нічого ,подавайте на виконавчу. А вони ж туди не подадуть
А тіло у вас яке було?

Біт кепітал та кріпсі ,терор з боку їх працівників ,погрози особистої зустрічі , погрози розклеювання фото по місті з написом боржник і моїм номером телефону . Що робити? Зараз немаю змоги повернути позики ,вони на зустріч не йдуть ,вимагаючи повернення. Також дзвінки по рідних і оточенню
Не спілкуйтеся з ними і їх попустить.

Просто ігнорьте. І оточуючим поясніть,що то шахраї. Кріпсі я закрила майже за тіло. Біти поки що висять,хотіли з 500 отримати 3000 баксів,але на Паску вже просили 480. Навчіться ігнорити. Вони нелегальні,і нічого,крім залякувань,не можуть.
Через який термін з 500 до 480 вони впали?

26 дней просрочки у биткапитал не звонят не кому кроме меня , не могут найти номера третих лиц или еще прошло мало времени а все еще впереди ?

Imban,
26 дней просрочки у биткапитал не звонят не кому кроме меня , не могут найти номера третих лиц или еще прошло мало времени а все еще впереди ?
Как у вас бит капитал вели себя в первые дни сколько раз на день звонили? Завтра выхожу на просрочку

Imban,

Как у вас бит капитал вели себя в первые дни сколько раз на день звонили? Завтра выхожу на просрочку
Звонили мне и смс присылали со скидкой закрыть долг , я от них не брал трубку и все , жду когда за тело предложат

Сьогодні лежу в ванній, чую щось не те, вилажу , мама плаче , аж завиває, перелякався сильно,думав щось з кимось з родичів.Якісь звонілкі, знайшли сусідку, я й не знав що вона жива ще досі, назвонили їй, начесали якойсь ***** про мене, і та почала в церкві кидатись на мою мати, і верещать привселюдно якусь ***** на мене, що я алкаш, як пить так гроші знаходжу, беру кредити.Я то маму в заспокоїв, це ж які ******* люди бувають.

Ndy, да это, собственно, обычное дело. Вот ничего не поменялось у подобных за 10 лет. Алкаш, наркоман, любитель мальчиков-зайчиков и прочая хрень.
Не надо.
Якісь звонілкі, знайшли сусідку
Да и пофиг. Ну, нашли и нашли, ну, наговорил гадостей. Человек делится тем, чем наполнен сам.

Ndy, да это, собственно, обычное дело. Вот ничего не поменялось у подобных за 10 лет. Алкаш, наркоман, любитель мальчиков-зайчиков и прочая хрень.

Не надо.

Да и пофиг. Ну, нашли и нашли, ну, наговорил гадостей. Человек делится тем, чем наполнен сам.
я неделю уже читаю форум, и сразу думал что только биты такие, а я там посмотрел и топ 1 и кредит плюс и е - гроши. Мне е-гроши на второй или третий день просрочки начали звонить типа тому кого я номер давал - это еще пол беды я человека предупредил, но начали маме, бате звонить, и причем сразу буд то 3 разных человека начали наяривать одновременно. звоню говорю зачем вы звоните тому кому я не давал номер даже, ладно доверенному контакту, сразу статью закона начали тыкать, я говорю так я не давал эти номера, потом начали говорить что это не они... в итоге пару дней еще звонили но родители уже не брали трубку, деньги появились решил написать типа есть сумма 12 к, готов заплатить тело 10к, а набежало уже на пятницу там у них система штрафов дурацкая то сразу 25 % от тела потом через 4 дня еще 50 или 25%, короче в итоге типа тоже 16 к с копейками, уже когда деньги пришли прочитал форум, та закрыл за 12 плюс 349 что то такое комиссия что бы крепче спать так же запросил довидку что нечего не должен, и занес себя в чёрный список без возможности восстановления. (P.S. может конечно стоило бы режим мороза и маринада но ждать пару месяцев и потом выслушивать от близких решил закрыть переплатив 2.5 к. гляди так и позакрываю все эти шараги дурацкие, та буду спать спокойно.... но это не точно.

Сьогодні лежу в ванній, чую щось не те, вилажу , мама плаче , аж завиває, перелякався сильно,думав щось з кимось з родичів.Якісь звонілкі, знайшли сусідку, я й не знав що вона жива ще досі, назвонили їй, начесали якойсь ***** про мене, і та почала в церкві кидатись на мою мати, і верещать привселюдно якусь ***** на мене, що я алкаш, як пить так гроші знаходжу, беру кредити.Я то маму в заспокоїв, це ж які ******* люди бувають.
Гарно ж сусідка час у церкві проводить. По-людськи підійди - ніт, верещати як біснувата - так 👍 «Святі та божі» 😒

Назад
Угорі