Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Вообще не удивлен.
Если после института, 10 лет... так Вы весьма молодая мадемуазель. Вот теперь просто подумайте, а имеет ли смысл тратить золотые годы своей жизни на такую работу?) Вообще специалисты рекомендуют больше 3-5 лет не задерживаться на одной работе. И если менять, то хотя бы с небольшим изменением вида деятельности. Я не в коем случае не рекомендую прям вот взять и бросить работу. Но рекомендую задуматься, а может есть смысл поискать более интересную работу? Или, к примеру, попробовать себя в каком-то своем деле? Может есть смысл начать что-то делать такое, что было бы интересно Вам и приносило удовольствие и при этом приносило прибыль? Пока работаете можно параллельно начать. Даже, мне кажется, что уже через некоторое время это принесет свои плоды.

Не. Так это не работает).
Себя менять не нужно. Это глупо. Ради чего? Ради кого? И, самое главное - для чего?! Менять нужно восприятие. Восприятие проблемы, восприятие жизненных ситуаций и так далее.
И забивать не нужно. Просто нужно научиться ставить на первое место себя. Поверьте, жертвуя собой, Вы не получите ничего! Вы только отдаете. А получите ли взамен что-то? Ох, у меня лично сомнения).
Є в мене вже такі думки щоб змінити роботу, або почати щось своє, але поки я ще не вирішила чим саме я хочу займатись, так я в мене була тільки одна робота і нічого іншого я не пробувала, я не маю з чим порівняти, я тільки недавно почала про це думати, щось пробувати, тому зараз мені ще потрібно трохи часу щоб зрозуміти чи продовжити свій розвиток в бухобліку, чи в кадрах, чи взагалі почати професійно пекти торти, бо мене це подобається, і торти мої смакують людям.
Все возможно. Главное не опускать руки!

А что сейчас есть?
А зараз завдяки кредитам, якби це не було сумно, я зрозуміла що все що ніби є, це зовсім не те що я хочу

Є в мене вже такі думки щоб змінити роботу, або почати щось своє, але поки я ще не вирішила чим саме я хочу займатись, так я в мене була тільки одна робота і нічого іншого я не пробувала, я не маю з чим порівняти, я тільки недавно почала про це думати, щось пробувати, тому зараз мені ще потрібно трохи часу щоб зрозуміти чи продовжити свій розвиток в бухобліку, чи в кадрах, чи взагалі почати професійно пекти торти, бо мене це подобається, і торти мої смакують людям.

А зараз завдяки кредитам, якби це не було сумно, я зрозуміла що все що ніби є, це зовсім не те що я хочу
Добре ,залишу без раакцїї ,Торти !)))

Этот феномен я тоже не могу объяснить. Благодаря кредитам и той жизни, которая последовала после их оформления, много всего пересмотрел и это стало толчком для того, чтобы начать что-то делать. И начал. И не жалею

Этот феномен я тоже не могу объяснить. Благодаря кредитам и той жизни, которая последовала после их оформления, много всего пересмотрел и это стало толчком для того, чтобы начать что-то делать. И начал. И не жалею
Це так, я тільки починаю змінювати, але також думаю що не пошкодую

Давай так ! Перше запитання - для чого ми тут зібралися ? " такі як Ти ,я ,Адмін ," ?)))

Давай так ! Перше запитання - для чого ми тут зібралися ? " такі як Ти ,я ,Адмін ," ?)))
Думаю для того щоб знайти підтримку, отримати поради та змінити своє життя на краще. Поділитись своїм досвідом та допомогти тим хто в такій самій ситуації

Думаю для того щоб знайти підтримку, отримати поради та змінити своє життя на краще. Поділитись своїм досвідом та допомогти тим хто в такій самій ситуації
На форуме была моя история "пять лет кредитного рабства"... к сожалению, из-за врагов она потерялась. Вот там было интересно)
Та, может попробую повторно написать)

На форуме была моя история "пять лет кредитного рабства"... к сожалению, из-за врагов она потерялась. Вот там было интересно)
Та ну ,тільки заспокоїли ,і знову ?
Оживаєш ?))

П'ять років це багато, думаю варто спробувати написати знов, це великий досвід, думаю багатьом було б цікаво почитати.

Та ну ,тільки заспокоїли ,і знову ?

Оживаєш ?))
Так, намагаюсь. Все ж я розумію що сльози мені нічим не допоможуть. Потрібно продовжувати жити, щоб далі все було тільки краще

Значить і я почитаю !
Это если я ее повторю))
П'ять років це багато, думаю варто спробувати написати знов, це великий досвід, думаю багатьом було б цікаво почитати.
Там повесть интересная получилась))
Смогу ли повторить так же, как было, сомневаюсь. Хотя, с другой стороны явно чем-то дополню))

Я тобі про що ,тут є люди з таким досвідом !?
Я колись, поки сама не стикнулась з цим, навіть не задумувалась про те скільки людей живуть з кредитами з МФО, а зараз я розумію що таких людей багато і всі вони з цим живуть, і помаленьку справлюються.

Это если я ее повторю))

Там повесть интересная получилась))
Смогу ли повторить так же, как было, сомневаюсь. Хотя, с другой стороны явно чем-то дополню))
Думаю ,що людина ,не тупенька ,візьме себе в руці ,і завтра ой сьогодні отримаємо нову людину !)))))

Назад
Угорі