Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Я колись, поки сама не стикнулась з цим, навіть не задумувалась про те скільки людей живуть з кредитами з МФО, а зараз я розумію що таких людей багато і всі вони з цим живуть, і помаленьку справлюються.
Многие уже справились. Да, собственно, я хотя бы даже. То, что исполнитель заблочил все, ну, то такое - временные неприятности. А в остальном, да, избавился от кредитов. Но я совсем на принцип пошел. Ничего не платить тем, кто устраивал террор. Те, которые нормальные, мы с ними договорились. Кто-то списал полностью. А отбитые нихрена не получили. Получили из отбитых только одни. И то по суду, и то потому, что решение суда устроило меня. Вот и все.

Многие уже справились. Да, собственно, я хотя бы даже. То, что исполнитель заблочил все, ну, то такое - временные неприятности. А в остальном, да, избавился от кредитов. Но я совсем на принцип пошел. Ничего не платить тем, кто устраивал террор. Те, которые нормальные, мы с ними договорились. Кто-то списал полностью. А отбитые нихрена не получили. Получили из отбитых только одни. И то по суду, и то потому, что решение суда устроило меня. Вот и все.
Та ну ,навіщо - міг завтра розповісти ,бо знову до ранку спать не буде ? ну що за люди ?

Ну, не завтра, а уже сегодня))
Расскажу. Главное не забыть)
Фух ,мабуть і так багато на балакали ,ох і огребу від ...))))))
Та що лягай спатуні ,і все беже добре !)))А хоча можеш і не лягати )))))
Та що лягай спатуні ,і все беже добре !)))А хоча можеш і не лягати )))))

Останнє редагування:
Це класно що немає кредитів, я сподіваюсь що десь за рік, ну а може і швидше, якщо не буду пускати соплі? і я буду без кредитіа

Я так зрозуміла що це тільки нам трьом не спиться
Остальные в полглаза наблюдают))

975.webp

Десь,хтось в своїх темах теж можливо не спить ,а що тобі мало нас ?))))
Та тут ещё бывает и любовью в темах занимаются. Ага.
:yes2:

Якщо не спиш то спілкуйся )))
И не говори))
А то шо за тишина пугающая))

Вспомнился анекдот.
— Берримор, а что это за шум у нас под окнами?
— Это гейпарад, сэр.
— А чего они хотят, Берримор?
— Свободной однополой любви, сэр.
— А что, разве кто-нибудь запрещает им жить так, как они хотят?
— Нет, сэр.
— Отчего же они тогда так громко кричат?
— Пид0расы, сэр.
Ну ,ще не такого не зустрічав ))))
Странно...:dntknw:

Якщо не спиш то спілкуйся )))

Ну ,ще не такого не зустрічав ))))

И не говори))
А то шо за тишина пугающая))

Вспомнился анекдот.
— Берримор, а что это за шум у нас под окнами?
— Это гейпарад, сэр.
— А чего они хотят, Берримор?
— Свободной однополой любви, сэр.
— А что, разве кто-нибудь запрещает им жить так, как они хотят?
— Нет, сэр.
— Отчего же они тогда так громко кричат?
— Пид0расы, сэр.

Странно...:dntknw:
????? в мене телефон вже зависає, то по два рази відправляє, то взагалі не відправляє

Назад
Угорі