Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Так, ви праві, сьогодні повідомлю всіх сама, поки позвонили тільки до мами.
Да, така ситуація на день народження це дуже сумно. Як ви з цим справились?
Да ладно, с тем днём рождением, я потом на следующем оторвалась))
Просто не принимайте кредиты, как капец вселенского масштаба. Проще относитесь к ним. Настройте себя на позитив. Всё будет хорошо, вы справитесь))

Я розумію що все буде добре, і я якось справлюсь, так як і всі, але нажаль в мене мама дуже з цього приводу переймається, бо за решту мені якось не так страшно, я їй сказала що нічого смертельно і я все вирішу,але... щей я не біля неї і не можу заблокувати їй невідомі дзвінки
Да ладно, с тем днём рождением, я потом на следующем оторвалась))
Просто не принимайте кредиты, как капец вселенского масштаба. Проще относитесь к ним. Настройте себя на позитив. Всё будет хорошо, вы справитесь))
Дякую, за підтримку. Дуже рада що тут так всі підтримують і дають поради, бо якби не все це то я навіть не знаю як я би сама з цим впоралась.

Таня1, така проблема тут багато в кого є... залишається боротися
Номер я змінила, поки деякі пишуть на пошту, так як і всім: або сьогодні оплата/пролонгація, або почнуть дзвонити контактним особам. Я тільки намагаюсь трохи заспокоїтись, як приходить нове повідомлення, і ніби розумію що зараз я не можу більше нічого зробити, тільки як чекати, але всерівно не можу відпустити цю ситуацію. Це дурне почуття що я не маю права ніколи помилитись(чомусь так ще з дитинства), в принципі і привело мене до року безглуздих пролонгацій, аби тільки нікому не дзвонили, і зараз не дає відпустити це все так як воно є, і жити собі далі. Щось я собі створила якесь замкнене коло, зробити нічого не можу і не робити нічого не можу. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Таня1, така проблема тут багато в кого є... залишається боротися
Нажаль це так, і така проблема в багатьох. І варіантів немає тільки боротись, але ця боротьба дуже важка, особливо на самому початку, коли потрібно всім повідомити що ти набрався кредитів, і що дзвонити будуть всім. І ще добре якщо тебе зрозуміють і підтримають. А якщо ні... Хоча тут, як пишуть також є свій плюс, ти зрозумієш для кого ти справді щось значиш, а для кого ні

Нажаль це так, і така проблема в багатьох. І варіантів немає тільки боротись, але ця боротьба дуже важка, особливо на самому початку, коли потрібно всім повідомити що ти набрався кредитів, і що дзвонити будуть всім. І ще добре якщо тебе зрозуміють і підтримають. А якщо ні... Хоча тут, як пишуть також є свій плюс, ти зрозумієш для кого ти справді щось значиш, а для кого ні
Якщо і не підтримають, все одно щезне страх і стане легше

Все буде добре, потроху вирішите все. У мене було 21 МФО і 3 банки (загальна сума заборгованості складала близько 300000), за 2 роки прострочення залишилось 6 МФО і 2 банки, планую ще за рік все закрити, але на жаль, залишилися найвідбитіші, але і це переживу. Було і по 400 дзвінків за день, і колажі, і коментарі в соцмережах моїм знайомим. Все вирішується, закриваю за тіло/50/60/75% від тіла. Це не кінець світу, повірте.
А які у вас були самі неадекватні, ті що в у більшості?
Це так, але щоб стало легше і щез страх, особисто для мене, то мабуть ще треба декілька місяців часу, безліч неприємних розмов (виходячи з кількості дзвінків) а це для мене мабуть найгірше, бо люди зараз почнуть задавати питання як так можна було, а я не знаю що не це відповісти. Просто хочеться провалитись десь крізь землю.

Останнє редагування:

Це так, але щоб стало легше і щез страх, особисто для мене, то мабуть ще треба декілька місяців часу, безліч неприємних розмов (виходячи з кількості дзвінків) а це для мене мабуть найгірше, бо люди зараз почнуть задавати питання як так можна було, а я не знаю що не це відповісти. Просто хочеться провалитись десь крізь землю.
Если эти разговоры вам неприятны, то вы не обязаны в них участвовать. Вы просто предупредите, что могут звонить, пусть поставят антиспам и всё. На что вы брали и почему - это ваше личное дело. И объяснять вы никому ничего необязаны.

так, це проблема багатьох, але вже маємо те що маємо...

так, це проблема багатьох, але вже маємо те що маємо...
Це точно
Если эти разговоры вам неприятны, то вы не обязаны в них участвовать. Вы просто предупредите, что могут звонить, пусть поставят антиспам и всё. На что вы брали и почему - это ваше личное дело. И объяснять вы никому ничего необязаны.
Я вже попередила кого змогла, послухала поради, вирішила що краще я розкажу їм свою версію подій, а ніж всі ці дзвонілки, бо вже далі немає куди тягнути всерівно до когось та будуть дзвонити, а там далі побачу як буде, не захочуть більше зі мною спілкуватись, то може то і на краще, з часом з'являться нові люди, які будуть підтримувати. Але вся ця ситуація має і свій плюс, нажаль, хоч як це і не сумно, ти розумієш хто в тебе справжні друзі і робичі, і починаєш думати як заробляти більше грошей, щоб це все не тягнулось занадто довго. Бо я не дуже хотіла б затягувати це все. Все ж таки моя психіка не залізна, і я не хочу більше страждати через ці кредити.

Останнє редагування:

Єгроші і Кредит 7)

Не встигла, все не могла ніяк наважитись, щей проживаєм ми в різних містах

Це не дуже весело, особливо коли ти сама ще не справиламь з цим всим, а тут ще мама в якої паніка
Можете написати в НБУ що телефонують третім особам,бажанно записати розмову,в мене телефонують сестрам,старша злиться(52 роки)середня нормально сприймає(47років)маю на разі 3 шараги,до цього було 4 шараги то по 100 дзвінків,кредит плюс закрила за тіло,та перестали звонити,тільки до 5 звінків на день,залишились зекредіт 11к,швидко гроші 3.5к,та маніфою які постійно наярюють рідним,я включила режим сніжинки,теж дуже переживала ні спати ні їсти не могла,але встала зранку якось та зрозуміла що я тільки себе доведу до якихось серйозних хвороб,я така не одна,а це їхня робота задовбувати звінками та чесати чуш,я зараз беру трубку та мовчу,а там автодозвон,може спробуйте найменьші закривати за тіло,хочаб буде меньше звінків,в вас все вийде,я вас дуже розумію,бажаю вам терпіння,позитивних думок та скоріше позбутись цих уродів.

Можете написати в НБУ що телефонують третім особам,бажанно записати розмову,в мене телефонують сестрам,старша злиться(52 роки)середня нормально сприймає(47років)маю на разі 3 шараги,до цього було 4 шараги то по 100 дзвінків,кредит плюс закрила за тіло,та перестали звонити,тільки до 5 звінків на день,залишились зекредіт 11к,швидко гроші 3.5к,та маніфою які постійно наярюють рідним,я включила режим сніжинки,теж дуже переживала ні спати ні їсти не могла,але встала зранку якось та зрозуміла що я тільки себе доведу до якихось серйозних хвороб,я така не одна,а це їхня робота задовбувати звінками та чесати чуш,я зараз беру трубку та мовчу,а там автодозвон,може спробуйте найменьші закривати за тіло,хочаб буде меньше звінків,в вас все вийде,я вас дуже розумію,бажаю вам терпіння,позитивних думок та скоріше позбутись цих уродів.
Доброго дня. Скажіть, яке протермінування у вас було по кредит плюс і коли запропонували вони вам тіло?

Дякую за підтримку, і вам скоріше від них позбутись. В НБУ подала скаргу на егроші, нажаль розмову записати не зможу бо в мами кнопочний телефон, прийшло повідомлення що скаргу зареєстровано, але не знаю чи це допоможе, ще поки розглянуть, а вони дзвонять вже. І ще якась шарага дзвонила до знайомої, вона не запам'ятала нажаль яка, то вона їм сказала що мене не знає. Поки більше ще ніхто не казав що їм дзвонили, але я розумію, що це тільки початок, і що ще будуть дзонити і дзвонити. Так як я не зможу їх швидко закрити. Маніфою в мене також на прострочці, але ще ніби не надзвонюють.

Дякую за підтримку, і вам скоріше від них позбутись. В НБУ подала скаргу на егроші, нажаль розмову записати не зможу бо в мами кнопочний телефон, прийшло повідомлення що скаргу зареєстровано, але не знаю чи це допоможе, ще поки розглянуть, а вони дзвонять вже. І ще якась шарага дзвонила до знайомої, вона не запам'ятала нажаль яка, то вона їм сказала що мене не знає. Поки більше ще ніхто не казав що їм дзвонили, але я розумію, що це тільки початок, і що ще будуть дзонити і дзвонити. Так як я не зможу їх швидко закрити. Маніфою в мене також на прострочці, але ще ніби не надзвонюють.
Дзвонити будуть однозначно але це не привід себе накручувати.

Це так, але щоб стало легше і щез страх, особисто для мене, то мабуть ще треба декілька місяців часу, безліч неприємних розмов (виходячи з кількості дзвінків) а це для мене мабуть найгірше, бо люди зараз почнуть задавати питання як так можна було, а я не знаю що не це відповісти. Просто хочеться провалитись десь крі

Доброго дня. Скажіть, яке протермінування у вас було по кредит плюс і коли запропонували вони вам тіло?
Доброго вечора протермінування десь півтора до двух місяців,але вони в мене виявились скаженими,і до сестер почали звонити(злив телефон приват бо в них є картки)я включила режим сніжинки,але після того як почали звонити сестрам набралась хрен зна чого та домовилась за тіло.але були пролонгації,предлагали більше,але я говорила що з війною не маю стабільного заробітку маю три тисячі(хоча тіло було 6.5к)то вони предложили на протязі трьох днів акція 7к.Я ще просила меньше,але вони не були згодні,х*р з ним,я заплатила та звінки перестали з 100 до 5-10 на теперішній час.

Дзвонити будуть однозначно але це не привід себе накручувати.
Єдине чого б не хотілося б це щоб дзвонили по сто раз на день до близьких, бо ще як там десь колись позвонять то ще таке, але судячи з того що пишуть люди, то мені цього не уникнути, а ще я в різних містах з мамою і не можу поставити ій блокування дзвінків.

Перестаньте переживати з цих кредитів,ви не одна,нас дуже багато,відпустіть цей страх(хоча знаю на початках це важко)я себе довела до панічних атак,вони цего не стоят,всеодно чекають коли я їм буду платити,а не коли вони мені говорят,матусі поясніть що ви все вирішете потрібно час,хай не бере з не знайомих трубку,бажаю вам терпіння,позитивного настрою,в вас все вийде,вірте в себе,бо ніяк якщо ви сама в себе не повірете,,,,,,,,,,,,
Єдине чого б не хотілося б це щоб дзвонили по сто раз на день до близьких, бо ще як там десь колись позвонять то ще таке, але судячи з того що пишуть люди, то мені цього не уникнути, а ще я в різних містах з мамою і не можу поставити ій блокування дзвінків.
Не знаю чи можна тут писати,а ви з якого міста?

Є гроші в мене також, по кредит 7 ще не має прострочки, а інші теж до всіх дзвонили?
Знаю точно, що дзвонили Єгроші, а Кредит 7 спочатку дзвонили, а потім познаходили в соцмережах усіх знайомих і писали їм під фото коментарі, але тут моя вина, бо я не позакривала вчасно соцмережі. Інші ніби не дзвонили, принаймні ніхто не розповідав.

Перестаньте переживати з цих кредитів,ви не одна,нас дуже багато,відпустіть цей страх(хоча знаю на початках це важко)я себе довела до панічних атак,вони цего не стоят,всеодно чекають коли я їм буду платити,а не коли вони мені говорят,матусі поясніть що ви все вирішете потрібно час,хай не бере з не знайомих трубку,бажаю вам терпіння,позитивного настрою,в вас все вийде,вірте в себе,бо ніяк якщо ви сама в себе не повірете,,,,,,,,,,,,
Дякую вам за такі слова, це дуже підтримує. Я намагаюсь взяти себе в руки і також розумію що я така не одна
Знаю точно, що дзвонили Єгроші, а Кредит 7 спочатку дзвонили, а потім познаходили в соцмережах усіх знайомих і писали їм під фото коментарі, але тут моя вина, бо я не позакривала вчасно соцмережі. Інші ніби не дзвонили, принаймні ніхто не розповідав.
Ясно, соц.мережі я заблокувала відразу як тільки почала читати форум, а також змінила налаштування в вайбері і телеграм, щоб мене не додавали ні в які групи

Назад
Угорі