Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
А вы маму не предупредили, что будут звонить?)
Не встигла, все не могла ніяк наважитись, щей проживаєм ми в різних містах
Ужас, позвонили по мобильному телефону, что же творят эти нелюди ?
Це не дуже весело, особливо коли ти сама ще не справиламь з цим всим, а тут ще мама в якої паніка

Ну можно было по телефону предупредить. Вы не осмелились, а другие смогли. Маме наверное теперь очень приятно. Брата хоть предупредите, а то тоже неприятный сюрприз его ожидает.
Це не дуже весело, особливо коли ти сама ще не справиламь з цим всим, а тут ще мама в якої паніка
Если бы вы сделали всё то, что вам советовали, то никакой паники у мамы бы не было.

Вы на форуме с 11 числа, ваc же предупреждали, что будут звонить, и что надо рассказать самым близким.

Останнє редагування:

Це не дуже весело, особливо коли ти сама ще не справиламь з цим всим, а тут ще мама в якої

Ну можно было по телефону предупредить. Вы не осмелились, а другие смогли. Маме наверное теперь очень приятно. Брата хоть предупредите, а то тоже неприятный сюрприз его ожидает.

Если бы вы сделали всё то что вам советовали, то никакой паники у мамы бы не было.
Зараз попереджу, не вистачило в мене сміливості, як в інших. Не змогла я, знаю що не правильно, но не змогла

Если бы вы сделали всё то, что вам советовали, то никакой паники у мамы бы не было.

Нажаль не змогла, але реакція була б та сама, вона живе в селі і така сума для неї це взагалі щось нереальне

Брата вже попередила, а ще скажіть, будь ласка, вони дзвонять до всіх родичів, чи як зрозуміти кому сказати а кому ні?

Останнє редагування:
Очень фиговый совет.
Это всё равно что к помогаторам идти и добровольно дать себя развести.
Так это и есть помогаторы))
Адвокаты не занимаются делами на досудебном этапе. А если занимаются, значит подрабатывают))

Зараз попереджу, не вистачило в мене сміливості, як в інших. Не змогла я, знаю що не правильно, но не змогла

Нажаль не змогла, але реакція була б та сама, вона живе в селі і така сума для неї це взагалі щось нереальне

Брата вже попередила, а ще скажіть, будь ласка, вони дзвонять до всіх родичів, чи як зрозуміти кому сказати а кому ні?
Кого найдут, тем и звонят. Тут я вам совет дать не могу, каких родственников предупреждать, а каких нет

Самых близких и важных людей прежде всего.

Самых близких и важных людей прежде всего.
Зрозуміла, дякую. Спробую сьогодні всім пояснити, бо далі буде гірше, це я вже зрозуміла. І напевне після цих розмов, більшість мене не зрозуміє, нажаль.

Зрозуміла, дякую. Спробую сьогодні всім пояснити, бо далі буде гірше, це я вже зрозуміла. І напевне після цих розмов, більшість мене не зрозуміє, нажаль.
Далеко не факт. Возможно просто нужно время, потом отойдут. Лучше предупредить, потому что звонилки могут наговорить такого, что просто мрак.

Реакция была бы другой поверьте, если бы вы сами рассказали, и объяснили, что так и так, вляпались, но страшного нет ничего, сама все со временем закрою.
И другое дело когда звонилка сама звонит и что-то там рассказывает.

Одне я вам скажу,що це буде хороший фільтр вашого оточення.

Реакция была бы другой поверьте, если бы вы сами рассказали, и объяснили, что так и так, вляпались, но страшного нет ничего, сама все со временем закрою.
И другое дело когда звонилка сама звонит и что-то там рассказывает.
Ну поки позвонили тільки мамі, брату вже сказала, і сьогодні позвоню всім кому вважаю що варто сказати, а там вже як буде. Варіантів в мене всеодно більш немає

Варіантів в мене всеодно більш немає
Їх і не було ізначально.
Ніхто, хто може і хоче сплачувати не йде в протермінування.
А їм потрібні гроші. Тож будуть "вибивати" як тільки зможуть і всіма доступними способами.
Але : лиш ТЕЛЕФОННИМИ... тож...

Я в м
Їх і не було ізначально.
Ніхто, хто може і хоче сплачувати не йде в протермінування.
А їм потрібні гроші. Тож будуть "вибивати" як тільки зможуть і всіма доступними способами.
Але : лиш ТЕЛЕФОННИМИ... тож...
Я вас зрозуміла, попереджу кого зможу, а там буде як буде.

Ну поки позвонили тільки мамі, брату вже сказала, і сьогодні позвоню всім кому вважаю що варто сказати, а там вже як буде. Варіантів в мене всеодно більш немає
Таня, на самом деле, вам безумно повезло, что вы нашли форум, когда только входите в просрочки. Вам сколько надавали советов, берите и пользуйтесь.Форум я нашла, когда уже была с просрочках. Как действовать я тогда не знала. В день моего рождения родителям позвонили за мои кредиты. Меня очень офигительно поздравили. Потому из собственного опыта говорю, что лучше рассказать первой

Таня, на самом деле, вам безумно повезло, что вы нашли форум, когда только входите в просрочки. Вам сколько надавали советов, берите и пользуйтесь.Форум я нашла, когда уже была с просрочках. Как действовать я тогда не знала. В день моего рождения родителям позвонили за мои кредиты. Меня очень офигительно поздравили. Потому из собственного опыта говорю, что лучше рассказать первой
Так, ви праві, сьогодні повідомлю всіх сама, поки позвонили тільки до мами.
Да, така ситуація на день народження це дуже сумно. Як ви з цим справились?

Так, влазила цілий рік, все на пролонгації, нажаль трохи пізно, знайшла форум, якби раніше то і проблем було б менше, а так купа грошей викинутих на вітер а кредити то лишились, але все ж таки я почала цей шлях, читаю форум і намагаюсь зрозуміти як діяти далі і як себе вести.
Все буде добре, потроху вирішите все. У мене було 21 МФО і 3 банки (загальна сума заборгованості складала близько 300000), за 2 роки прострочення залишилось 6 МФО і 2 банки, планую ще за рік все закрити, але на жаль, залишилися найвідбитіші, але і це переживу. Було і по 400 дзвінків за день, і колажі, і коментарі в соцмережах моїм знайомим. Все вирішується, закриваю за тіло/50/60/75% від тіла. Це не кінець світу, повірте.

Назад
Угорі