Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Я також намагаюсь триматись, але мені це так важко, розумію що потрібно пережити цей місяць, але здригаюсь від кожного дзвінка телефону (не свого), а в мене на роботі їх так багато?‍♀️?
У мене сьогодні, ще по новим контактним якась шарага пройшлася, відповідь одна від мене, пошли їх за російським кораблем, я нікому твій номер не давала

У мене сьогодні, ще по новим контактним якась шарага пройшлася, відповідь одна від мене, пошли їх за російським кораблем, я нікому твій номер не давала
А я так цього боюсь, що мені хтось із знайомих почне ставити претензії що їм дзвонять, сьогодні вже навіть пішла купила заспокійливі таблетки, бо таке враження що ще трішки і в мене поїде дах. А в мене ще навіть не по всим є прострочка.

А я так цього боюсь, що мені хтось із знайомих почне ставити претензії що їм дзвонять, сьогодні вже навіть пішла купила заспокійливі таблетки, бо таке враження що ще трішки і в мене поїде дах. А в мене ще навіть не по всим є прострочка.
за что претензии? Вы их номер давали - нет. уже писали выше что Вам нужно успокоиться, от нервов ситуация никак не измениться. спортом займитесь или хотя бы ходите, физ.активность разрушает гормоны стресса

30 МФО многовато. Стоит принять тот факт, что кроме Вас звонками надоедать будут другим. С таким количеством мфо это неизбежно. Однако, есть и плюс - проверить на вшивость окружение, кто адекватен, а кто нет. Имхо, идеальная ситуация для этого. Времени потребуется немало, но постепенно разгребетесь с долгами при желании. Самостоятельно. Без помогаторов за деньги. Единственное, когда стоит платить за услугу представительства - это в суде адвокату. Остальные затраты на досудебном этапе, кроме непосредственного погашения задолженности - сомнительные и, скорее всего , на ветер.
Перевыпустите карты банковские, на которые перечисляли мфо деньги. Уточните у сотрудников банка, будут ли реквизиты с тем же банковским счетом (не путать с номером карты). Уточните, есть ли возможность именно и банковский счет сменить. Затем, с работодателем согласуйте начисления зп на новый счет. Потихоньку ежемесячно откладывайте минимальную сумму какую-нибудь, какая Вам будет удобна. Во всяком случае, все и сразу закрыть, с Ваших слов, не удастся, ввиду отсутствия средств, да и МФО изначально ничего не предложат, лишь со временем... Вот и соберется сумма к тому моменту. Все будет хорошо)
Купите новую симку. Старую оставьте, не пользуйтесь в данный момент. Где необходимо, если номер в мфо засвечен основной личный - привяжите к новому. И Вам лично будет немного спокойнее

Вполне достаточно проверять периодически эл. почту, указанную в анкетах на оформление займов. МФО туда будут писать не меньше, чем в смс

Все близкие, знакомые и друзья поймут. Даже поняли в моём случае, причина не уважительная. Остальным просто на вас нас..ть, у них и своих проблем куча. Нескольким из моих друзей дозвонились, мне больше помощь предлагали, чем ставили претензии(чему я был очень рад конечно). Я сам не давно в просрочках- форум очень помог. Старайтесь меньше об этом думать

Купите новую симку. Старую оставьте, не пользуйтесь в данный момент. Где необходимо, если номер в мфо засвечен основной личный - привяжите к новому. И Вам лично будет немного спокойнее
а зачем новый номер куда-то привязывать? наоборот пускай все шараги будут на старом, поставить на беззвучный и делов-то. они будут звонить по всем номерам, зачем тогда сообщать новый номер.

а зачем новый номер куда-то привязывать? наоборот пускай все шараги будут на старом, поставить на беззвучный и делов-то. они будут звонить по всем номерам, зачем тогда сообщать новый номер.
Кроме шараг есть личные/рабочие ресурсы в интернете, где для верификации требуется номер

для этого можно завести новый номер, но не сообщать его в шараги
Номер я змінила, поки деякі пишуть на пошту, так як і всім: або сьогодні оплата/пролонгація, або почнуть дзвонити контактним особам. Я тільки намагаюсь трохи заспокоїтись, як приходить нове повідомлення, і ніби розумію що зараз я не можу більше нічого зробити, тільки як чекати, але всерівно не можу відпустити цю ситуацію. Це дурне почуття що я не маю права ніколи помилитись(чомусь так ще з дитинства), в принципі і привело мене до року безглуздих пролонгацій, аби тільки нікому не дзвонили, і зараз не дає відпустити це все так як воно є, і жити собі далі. Щось я собі створила якесь замкнене коло, зробити нічого не можу і не робити нічого не можу. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Номер я змінила, поки деякі пишуть на пошту, так як і всім: або сьогодні оплата/пролонгація, або почнуть дзвонити контактним особам. Я тільки намагаюсь трохи заспокоїтись, як приходить нове повідомлення, і ніби розумію що зараз я не можу більше нічого зробити, тільки як чекати, але всерівно не можу відпустити цю ситуацію. Це дурне почуття що я не маю права ніколи помилитись(чомусь так ще з дитинства), в принципі і привело мене до року безглуздих пролонгацій, аби тільки нікому не дзвонили, і зараз не дає відпустити це все так як воно є, і жити собі далі. Щось я собі створила якесь замкнене коло, зробити нічого не можу і не робити нічого не можу. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️
То не читайте кожну смс,навряд вам зараз запропонують якійсь умови,я от заходжу на пошту раз в 2-3дні а смс читаю через один,а деякі зразу видаляю. І чесно мені так спокійніше.в вайбер не читаю як пишуть,бо що я їм відповім,грошей нема...як будуть то й відповідатиму
Це дурне почуття що я не маю права ніколи помилитись(чомусь так ще з дитинства), в принципі і привело мене до року безглуздих пролонгацій
Розумію вас,сама така ж...

с чего ты взял, что я имео ввиду завести номер и сообщить об этом шарагам?
выше в сообщении прочитал, я именно так понял, может ты другое имел ввиду
Купите новую симку. Старую оставьте, не пользуйтесь в данный момент. Где необходимо, если номер в мфо засвечен основной личный - привяжите к новому.

выше в сообщении прочитал, я именно так понял, может ты другое имел ввиду
имелось ввиду, если основой личный номер, на который привязаны большинство регистраций аккаунтов, рабочих профилей, и он засвечен в мфо - перевязать эти аккаунты на новый номер, чтобы не дергать потом старую симку

То не читайте кожну смс,навряд вам зараз запропонують якійсь умови,я от заходжу на пошту раз в 2-3дні а смс читаю через один,а деякі зразу видаляю. І чесно мені так спокійніше.в вайбер не читаю як пишуть,бо що я їм відповім,грошей нема...як будуть то й відповідатиму

Розумію вас,сама така ж...
Сьогодні вже позвонили до мами, не знаю чи звонили до брата, з егоші це якийсь кошмар

Вони перші хто подзвонив до моєї мами та чоловіка) за ними зразу топ1)
Моя мама в шоці, дуже переживає а я не знаю що робити
Вони перші хто подзвонив до моєї мами та чоловіка) за ними зразу топ1)
А хто ще дзавонив до ваших знайомих

Останнє редагування:
Назад
Угорі