Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Дід,
8c6e20d3a300bf24b124cca47a8da0f7.webp

І
У мене 30 мфо і десь половина з них з тілами 10, 13, 7, 8, 15 тисяч, решта менше по 3, 5 тис. В сумі десь так і виходить. За цей тиждень я ще не наважилась повністю виписати собі всі тіла кредитів, щось страшно поглянути правді в очі, але найближчим часом це все одно прийдеться

Змовчу )))

Таня1 То что вы изменили номер, правильно сделали. Не имеет значения, отвечаете вы им или нет, звонить будут тем кого найдут. Лучше их заранее предупредить.
Первой идти на контакт, так себе идея. Игнорьте их, быстрее предложат тело.
Не понимаю почему вам страшно выписывать сумму тела. Да и надо ли их выписывать. Я свои не выписывала, да уже и не помню, сколько у кого брала, да и не горю желанием вспоминать))
Просто страшно глянути в яку ж..у я себе загнала, хоча я все одно приблизно розумію ту суму, яку треба віддати, а мені хочеться поскоріше з цим покінчи та повернути своє життя до кредитів, а з моєю зарплатою швидко не вийде, допомоги немає від кого чекати, а повчати та говорити як так можна було то буде від кого, а для мене це дуже важко. Я завжди вирішувала всі свої проблеми сама, і ніхто нічого не знав і не бачив як я периживала всі свої перевірки та ще різні проблеми на роботі ( я бухгалтер, якщо що), завжди намагалась виглядати сильною зі своїм дуже взраливим характером. А тепер вже потрібно не просто здаватись сильною, а стати нею, бо по їншому я це все просто не переживу. Потрібно змінити своє життя на 360° і ще б якось придумати собі додатковий заробіток, щоб швидше розрахуватись.
Я так виписувала) і, до речі, сума тіл виявилася не така велика як я собі спочатку уявляла. Досі є ця табличка на гугл диску з якимось помітками і відмітками, якщо щось закрила?
А я мабутб ще не виписала, тому що навпаки боюсь що там більше ніж я думаю

( я бухгалтер, якщо що) Потрібно змінити своє життя на 360° і ще б якось придумати собі додатковий заробіток, щоб швидше розрахуватись.
Извините конечно, но вы пишете, что вы бухгалтер, и хотите найти дополнительный заработок. У вас много свободного времени?)
Почему спрашиваю. У меня мама всю жизнь проработала бухгалтером. Так у нее не было сводного времени. Она уходила на работу утром и приходила вечером. По вечерам постоянно сидела с разными отчётами, ездила в командировки. Она постоянно была загружена работой.
Или сейчас бухгалтера мало загружены работой и могут себе позволить дополнительный заработок?)

Извините конечно, но вы пишете, что вы бухгалтер, и хотите найти дополнительный заработок. У вас много свободного времени?)
Почему спрашиваю. У меня мама всю жизнь проработала бухгалтером. Так у нее не было сводного времени. Она уходила на работу утром и приходила вечером. По вечерам постоянно сидела с разными отчётами, ездила в командировки. Она постоянно была загружена работой.
Или сейчас бухгалтера мало загружены работой и могут себе позволить дополнительный заработок?)
Та ні, нічого не змінилось, робота в бухгалтера є завжди, я просто не єдиний бухгалтер і підприємство в нас не дуже велике, а зараз взагалі мало працює ( я працюю на елеваторі), звіти в мене здає гол. бухгалтер, думала щось знайти онлайн і працювати вечером і у вихідні.

Та ні, нічого не змінилось, робота в бухгалтера є завжди, я просто не єдиний бухгалтер і підприємство в нас не дуже велике, а зараз взагалі мало працює ( я працюю на елеваторі), звіти в мене здає гол. бухгалтер, думала щось знайти онлайн і працювати вечером і у вихідні.
Успехов вам в поиске дополнительной работы))

Просто страшно глянути в яку ж..у я себе загнала, хоча я все одно приблизно розумію ту суму, яку треба віддати, а мені хочеться поскоріше з цим покінчи та повернути своє життя до кредитів, а з моєю зарплатою швидко не вийде, допомоги немає від кого чекати, а повчати та говорити як так можна було то буде від кого, а для мене це дуже важко. Я завжди вирішувала всі свої проблеми сама, і ніхто нічого не знав і не бачив як я периживала всі свої перевірки та ще різні проблеми на роботі ( я бухгалтер, якщо що), завжди намагалась виглядати сильною зі своїм дуже взраливим характером. А тепер вже потрібно не просто здаватись сильною, а стати нею, бо по їншому я це все просто не переживу. Потрібно змінити своє життя на 360° і ще б якось придумати собі додатковий заробіток, щоб швидше розрахуватись.

У мене є ціла кортонка на балконі за ящиком, першу неділю виходила на перекур передивлювалася той список і закурювала ще одну, за місяць щось закрила, потім підзабила, третій місяць, мене інколи вони дивують своїм одноманіттям але нічого нового, віддайте нам всьо, дайте хоть щось, бла бла бла, набридли, але кортонка лежить, у мене ще чоловік любить в неї позаглядати ???

У мене є ціла кортонка на балконі за ящиком, першу неділю виходила на перекур передивлювалася той список і закурювала ще одну, за місяць щось закрила, потім підзабила, третій місяць, мене інколи вони дивують своїм одноманіттям але нічого нового, віддайте нам всьо, дайте хоть щось, бла бла бла, набридли, але кортонка лежи айть, у мене ще чоловік любить в неї позаглядати ???
У мене пройшов тільки тиждень і я все ще дуже нервуюсь, ніяк не можу прийди в себе, цей постійний стрес мене домучить.?‍♀️

Я вже і не рахую скільки в мене. У вівторок суд. Я вже змирилася зі статусом боржника. Змінила життя на 360 градусів. Вже як є.

Я вже і не рахую скільки в мене. У вівторок суд. Я вже змирилася зі статусом боржника. Змінила життя на 360 градусів. Вже як є.
тобто зробили крок вище!, бо мене завжди "напружує" цей вислів, "... на 360 градусів" - це повернутися на початок

Останнє редагування:
У мене 30 мфо і десь половина з них з тілами 10, 13, 7, 8, 15 тисяч, решта менше по 3, 5 тис. В сумі десь так і виходить. За цей тиждень я ще не наважилась повністю виписати собі всі тіла кредитів, щось страшно поглянути правді в очі, але найближчим часом це все одно прийдеться зробити
в таком случае нужно думать о банкротстве, на форуме есть специалисты в этом вопросе Strom
Я просто не можу зрозуміти що краще чи щоб мені дзвонили, то може будуть менше дзвонити по рідним. Чи це не має різниці. Хотіла б чим швидше з цим покінчити і розуміння того що з зп в 13к, швидко погасити суму десь в 200к не вийде. І вся ця ситуація мене так вибиває із себе, що я навіть не можу зосередитись, і знайти собі чкий додатковий заробіток, просто опускаються руки. А це тільки перший тиждень, а на форумі пишуть що далі буде гірше. А ще дуже боюсь цих груп і колажів про які тут пишуть.
с зп Вы сможете выделять на погашение тысячи 3, на погашение 200к уйдет 5,5 лет. тут проблема не в поиске дополнительного заработка, а в отношении к ситуации. выписываете все мфо, ищете по каждому информацию по форуму, прикидываете чего от них ожидать. как я полагаю займы брались недавно, значит у части договора на большой срок, значит возможны суды в дальнейшем. я тут вижу только один вариант избавиться от долгов - банкротство. лучше с юристами с форума проконсультируйтесь

Останнє редагування:
в таком случае нужно думать о банкротстве, на форуме есть специалисты в этом вопросе Strom

с зп Вы сможете выделять на погашение тысячи 3, на погашение 200к уйдет 5,5 лет. тут проблема не в поиске дополнительного заработка, а в отношении к ситуации. выписываете все мфо, ищете по каждому информацию по форуму, прикидываете чего от них ожидать. как я полагаю займы брались недавно, значит у части договора на большой срок, значит возможны суды в дальнейшем. я тут вижу только один вариант избавиться от долгов - банкротство. лучше с юристами с форума проконсультируйтесь
На банкрутство також потрібні гроші, і не мало, а де їх взяти я навіть не уявляю

На банкрутство також потрібні гроші, і не мало, а де їх взяти я навіть не уявляю
А как вы собрались тогда долги отдавать? Вам же не говорят, чтобы вы за 1 месяц 70к нашли. По банкротству - там нюансов много, лучше со специалистом сначала проконсультироваться.

розуміння того що з зп в 13к, швидко погасити суму десь в 200к не вийде.
Їдьте на заробітки якщо хочете закривати кредити. Наприклад, Польша/Чехія.
Якщо ви плануєте закривати кредити, то з зп в 13к ви ніколи не погасите ті кредити. За комуналку треба платити, їсти і т.п. А кредити чим погашати?

А как вы собрались тогда долги отдавать? Вам же не говорят, чтобы вы за 1 месяц 70к нашли. По банкротству - там нюансов много, лучше со специалистом сначала проконсультироваться.

Їдьте на заробітки якщо хочете закривати кредити. Наприклад, Польша/Чехія.
Якщо ви плануєте закривати кредити, то з зп в 13к ви ніколи не погасите ті кредити. За комуналку треба платити, їсти і т.п. А кредити чим погашати?
Та я це розумію, і вже про це думала, просто я не можу відразу звільнитись
А як у Вас було з дзвінками, сильно мучили?

Останнє редагування:
Назад
Угорі