Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
*** Прихований текст: не можна цитувати.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Тут на форумі у багатьох вже прострочки більше року, або навіть п'яти, як пережити стільки часу з цими дзвінками, чи це у мене ще просто така паніка, бо в мене тільки тиждень, чи довго тривають ці безкінечні дзвінки по 100 разів в день?

Тут на форумі у багатьох вже прострочки більше року, або навіть п'яти, як пережити стільки часу з цими дзвінками, чи це у мене ще просто така паніка, бо в мене тільки тиждень, чи довго тривають ці безкінечні дзвінки по 100 разів в день?
Вы же номер сменили. Звонки вас вообще не должны беспокоить))

Тут на форумі у багатьох вже прострочки більше року, або навіть п'яти
Ще трішки і буде 5
як пережити стільки часу з цими дзвінками
Ніяк. Змінити своє відношення до них. І по можливості не спілкуватись взагалі.
В мене не було можливості змінити номер і не піднімати з незнайомих, проте я жодної розмови з цими гарнітуроголовими за всесь період не мав.
Все можливо при бажанні і холодній голові.
чи це у мене ще просто така паніка, бо в мене тільки тиждень,
Так, мабуть. Мине.
чи довго тривають ці безкінечні дзвінки по 100 разів в день?
Точно ніхто не скаже.
Тим більше, що переважна більшість цих дзвінків - запрограмовані боти.
Просто намагайтесь їх ігнорити. Там нема про що вести бесіду і нема з ким.
Вас вони ніколи і нізащо слухати не будуть, як і "входити в положення", тож слухати їхнє "бла-бла-бла" не бачу жодної потреби.

Мене так, а є ще рідні і колеги по роботі,
Ще трішки і буде 5

Ніяк. Змінити своє відношення до них. І по можливості не спілкуватись взагалі.
В мене не було можливості змінити номер і не піднімати з незнайомих, проте я жодної розмови з цими гарнітуроголовими за всесь період не мав.
Все можливо при бажанні і холодній голові.

Так, мабуть. Мине.

Точно ніхто не скаже.
Тим більше, що переважна більшість цих дзвінків - запрограмовані боти.
Просто намагайтесь їх ігнорити. Там нема про що вести бесіду і нема з ким.
Вас вони ніколи і нізащо слухати не будуть, як і "входити в положення", тож слухати їхнє "бла-бла-бла" не бачу жодної потреби.
Та я намагаюсь ігнорити, а їх за тиждень була так багато що жесть. А номер вимушено змінила, так як при встановленні програми по блокуванню дзвінків блокуються всі невідомі номери, а в мене друга сімка робоча і там я не можу поставити блок на не знайомі.
А ви взагалі вирішили їм не платити, чи є якісь більш серйозні наслідки окрім дзвінків при не сплаті?

Останнє редагування:
А ви взагалі вирішили їм не платити
Так. Задав напрямка два, або на х... або в суд.
В суд не пішла жодна сарайна шарага.
чи є якісь більш серйозні наслідки окрім дзвінків при не сплаті?
Ні.

Так. Задав напрямка два, або на х... або в суд.
В суд не пішла жодна сарайна шарага.

Ні.
Те що не пішли до суду, це добре, але я зрозуміла що тут як повезе, бо в багатьох читала що йшли до суду.

тобто зробили крок вище!, бо мене завжди "напружує" цей вислів, "... на 360 градусів" - це повернутися на початок
Чому напружує. Це деколи і нормально розвернутися на 360.Почати спочатку, але без кредитів. Класно, що їх ніколи вже не дадуть.

Юристи ні, а адвокати так. Надсилають листа офіційного з умовами та представляють твої інтереси в цих конторах. Мені адвокат допоміг з 2 МФО, які взагалі на поступки не йшли. Зараз прцюємо з 3-ю МФО. То після листа хоч пішов у МФО якийсь здвиг, а то взагалі не йшли на поступки. Дає адекватні поради та як себе вести з МФО.
В мене теж домовились з усіма МФО за ті
Іло фактично . Але це має робити саме адвокат.

В мене теж домовились з усіма МФО за ті
Іло фактично . Але це має робити саме адвокат.
у меня без адвоката сейчас некоторые предлагают за 1/3 от тела
А коли ви почали працювати з авдокатом, відразу як почались просрочки?
в начале просрочек адвокат не нужен. он нужен если подадут в суд. никакой адвокат не решит ваших проблем с мфо. а если он такое говорит - то он балабол. через 2-3 месяцы шарашки сами начнут предлагать за тело+процент, тело, там и будете смотреть что оплачивать. или же если будет желание оплатить, то сами свяжетесь и предложите свои условия. нужно принять что сейчас у вас ж.опа с мфо, да, будут звонить родственникам, могут звонить на работу, этого никак не изменить. Вы же влазили в 30 мфо долгое время, за 1 день это не решить.

Останнє редагування:
у меня без адвоката сейчас некоторые предлагают за 1/3 от тела

в начале просрочек адвокат не нужен. он нужен если подадут в суд. никакой адвокат не решит ваших проблем с мфо. а если он такое говорит - то он балабол. через 2-3 месяцы шарашки сами начнут предлагать за тело+процент, тело, там и будете смотреть что оплачивать. или же если будет желание оплатить, то сами свяжетесь и предложите свои условия. нужно принять что сейчас у вас ж.опа с мфо, да, будут звонить родственникам, могут звонить на работу, этого никак не изменить. Вы же влазили в 30 мфо долгое время, за 1 день это не решить.
Так, влазила цілий рік, все на пролонгації, нажаль трохи пізно, знайшла форум, якби раніше то і проблем було б менше, а так купа грошей викинутих на вітер а кредити то лишились, але все ж таки я почала цей шлях, читаю форум і намагаюсь зрозуміти як діяти далі і як себе вести.

Так, влазила цілий рік, все на пролонгації, нажаль трохи пізно, знайшла форум, якби раніше то і проблем було б менше, а так купа грошей викинутих на вітер а кредити то лишились, але все ж таки я почала цей шлях, читаю форум і намагаюсь зрозуміти як діяти далі і як себе вести.
Дзвінки притихнуть через місяць, буде не сто а до ста, по контактних також пройдуться перший місяць, а потім час від часу кого находять, а потім якщо договір продають то ще ці обзвонять, але після місяця просрочки то вже не так страшно, я перший місяць трималася як могла, зводила кошти, так щоб закрити максимум не випускаючи їх на просрочки, другий місяць були лєві кошти закрила одну шарагу яка згодилася на тіло і на пачку макаронів, третій місяць, сиджу нікого не хочу закривати, перекур)))

Дзвінки притихнуть через місяць, буде не сто а до ста, по контактних також пройдуться перший місяць, а потім час від часу кого находять, а потім якщо договір продають то ще ці обзвонять, але після місяця просрочки то вже не так страшно, я перший місяць трималася як могла, зводила кошти, так щоб закрити максимум не випускаючи їх на просрочки, другий місяць були лєві кошти закрила одну шарагу яка згодилася на тіло і на пачку макаронів, третій місяць, сиджу нікого не хочу закривати, перекур)))
Я також намагаюсь триматись, але мені це так важко, розумію що потрібно пережити цей місяць, але здригаюсь від кожного дзвінка телефону (не свого), а в мене на роботі їх так багато?‍♀️?

Назад
Угорі