Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А сімка не може "випадково" з ладу вийти?В неї нокія яка там програмка... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А сімка не може "випадково" з ладу вийти?В неї нокія яка там програмка... ?
Та поки так і роблю, але от як мама з Англії візьме і прилетить, от і буде режим пізд*єцРежим снежинки от родственников)
и усьо) - проблема решена)
А зеленый чай кстати рулит)
Ну и прекрасно)Вот якби в мене була така розуміюча родина і взагалі забила б на мене, я була б рада, а так кожен хоче підлити масла в вогонь, підюджити мене, тим що от, дивись що ти наробила, нам тепер дзвонять погрожують, і тепер хату через тебе заберуть, і взагалі в нашій родині такого не було, ніхто в таке не влазив а ти от влізла, і як тепер з цього вилізти, за що ти так нам зробила, чого тепер до бабки мают дзвонити, та дай їй вік дожити, та ти шо бідуєш, що Ти аж в таке влізла, такого світ не видів....
І це квіточки це всьо слухати, просто нема сил, я і так вже тиждень ні їм ні сплю, просто в шоці з того що відбувається, так щей тепер родина отак підсирає
Режим "ахтунг" пока что Вы делаете сами себе, своими нервами)Та поки так і роблю, але от як мама з Англії візьме і прилетить, от і буде режим пізд*єц
Прилетіла, чи ще ні? Ви самі себе на негатив налаштовуєте!! Ми всі тут пережили оту полярну лисичку і якось впорались. Змініть своє ставлення до ситуації і все буде добре!!Та поки так і роблю, але от як мама з Англії візьме і прилетить, от і буде режим пізд*єц
Ой ви просто не знаєте мою маму, вона колись хотіла мого чоловіка посадити, а мене в псіхушку здати, бо я хотіла зустрічатись з ним а вона була проти наших стосунків ????Ну и прекрасно)
Учитесь воспринимать не нужную информацию сквозь уши) в одно ухо влетело, в другое вылетело)
И на всяк случай, пусть супруг поговорит с "родственниками") Ну если захочет)
Режим "ахтунг" пока что Вы делаете сами себе, своими нервами)
Ну приедет она и что?)
Ну подарков привезет)))
Еще раз говорю - выдыхайте, и начинайте решать вопросы по мере их поступления. Но для МАФов - режим снежинки, а для родственников режим "космоса")
Ще ні, можливо завтра, чи скільки там з Англіі в Україну?Прилетіла, чи ще ні? Ви самі себе на негатив налаштовуєте!! Ми всі тут пережили оту полярну лисичку і якось впорались. Змініть своє ставлення до ситуації і все буде добре!!
Вона тільки заради Ваших кредитів летить?Ой ви просто не знаєте мою маму, вона колись хотіла мого чоловіка посадити, а мене в псіхушку здати, бо я хотіла зустрічатись з ним а вона була проти наших стосунків ????
Ще ні, можливо завтра, чи скільки там з Англіі в Україну?
Три з половиною годиниЩе ні, можливо завтра, чи скільки там з Англіі в Україну?
Светлана))) Вы не читаете и не слышите мои сообщения)Ой ви просто не знаєте мою маму, вона колись хотіла мого чоловіка посадити, а мене в псіхушку здати, бо я хотіла зустрічатись з ним а вона була проти наших стосунків ????
Ще ні, можливо завтра, чи скільки там з Англіі в Україну?
на підставі чого????Ой ви просто не знаєте мою маму, вона колись хотіла мого чоловіка посадити, а мене в псіхушку здати
Бо він старший від мене, і вона не хотіла щоб ми були разом??на підставі чого????
Ей богу - Вы меня простите, но это реально уже смешно)))Бо він старший від мене, і вона не хотіла щоб ми були разом??
А мене в псіхушку, щоб не була з ним
Живіть нарешті власним розумом. Інколи можете й чоловіка послухати))Бо він старший від мене, і вона не хотіла щоб ми були разом??
А мене в псіхушку, щоб не була з ним
))))А мене в псіхушку, щоб не була з ним
Кстати по поводу этого)))А мене в псіхушку, щоб не була з ним
Так мама так і хотілаКстати по поводу этого)))
Им еще надо денег заплатить, чтобы туда попасть) Просто так туда не отправляют) даже по направлению врачей)))
Берите деньги - говорите что на лечение - снимаете другую квартиру, меняете номера, режим снежинки active - закрывайте кредиты)Я тепер опше ізгой бл, мене всі тепер ненавидять і проклинають, вот така "адекватна родина", ніхто ніколи не підтримає
Так мама так і хотіла
Так написала що в кінці місяця буде вдомаВона тільки заради Ваших кредитів летить?
А я тс писала,що краще б сама сказала....і підготувала оточення....А тепер вони там тріпають родичам все що можна і ні,і фіг відмиєшся....Берите деньги - говорите что на лечение - снимаете другую квартиру, меняете номера, режим снежинки active - закрывайте кредиты)
Если что - сарказм)
З.Ы. и кстати там написаны верные слова - поговорите, скажите что закроете, решите, и все будет тип-топ и никто ничего не заберет)
Сами себе волны делаете)
"Глаза у страха велики"....результат бездействия....А я тс писала,що краще б сама сказала....і підготувала оточення....А тепер вони там тріпають родичам все що можна і ні,і фіг відмиєшся....