Кредити. Що робити з початку прострочок?

• Автор теми Автор теми Світлана055
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 190
  • Перегляди Перегляди 11K
Режим снежинки от родственников)
и усьо) - проблема решена)

А зеленый чай кстати рулит)
Та поки так і роблю, але от як мама з Англії візьме і прилетить, от і буде режим пізд*єц

Вот якби в мене була така розуміюча родина і взагалі забила б на мене, я була б рада, а так кожен хоче підлити масла в вогонь, підюджити мене, тим що от, дивись що ти наробила, нам тепер дзвонять погрожують, і тепер хату через тебе заберуть, і взагалі в нашій родині такого не було, ніхто в таке не влазив а ти от влізла, і як тепер з цього вилізти, за що ти так нам зробила, чого тепер до бабки мают дзвонити, та дай їй вік дожити, та ти шо бідуєш, що Ти аж в таке влізла, такого світ не видів....
І це квіточки це всьо слухати, просто нема сил, я і так вже тиждень ні їм ні сплю, просто в шоці з того що відбувається, так щей тепер родина отак підсирає
Ну и прекрасно)
Учитесь воспринимать не нужную информацию сквозь уши) в одно ухо влетело, в другое вылетело)
И на всяк случай, пусть супруг поговорит с "родственниками") Ну если захочет)

Та поки так і роблю, але от як мама з Англії візьме і прилетить, от і буде режим пізд*єц
Режим "ахтунг" пока что Вы делаете сами себе, своими нервами)
Ну приедет она и что?)
Ну подарков привезет)))

Еще раз говорю - выдыхайте, и начинайте решать вопросы по мере их поступления. Но для МАФов - режим снежинки, а для родственников режим "космоса")

Прилетіла, чи ще ні? Ви самі себе на негатив налаштовуєте!! Ми всі тут пережили оту полярну лисичку і якось впорались. Змініть своє ставлення до ситуації і все буде добре!!

Ну и прекрасно)
Учитесь воспринимать не нужную информацию сквозь уши) в одно ухо влетело, в другое вылетело)
И на всяк случай, пусть супруг поговорит с "родственниками") Ну если захочет)

Режим "ахтунг" пока что Вы делаете сами себе, своими нервами)
Ну приедет она и что?)
Ну подарков привезет)))

Еще раз говорю - выдыхайте, и начинайте решать вопросы по мере их поступления. Но для МАФов - режим снежинки, а для родственников режим "космоса")
Ой ви просто не знаєте мою маму, вона колись хотіла мого чоловіка посадити, а мене в псіхушку здати, бо я хотіла зустрічатись з ним а вона була проти наших стосунків ????
Прилетіла, чи ще ні? Ви самі себе на негатив налаштовуєте!! Ми всі тут пережили оту полярну лисичку і якось впорались. Змініть своє ставлення до ситуації і все буде добре!!
Ще ні, можливо завтра, чи скільки там з Англіі в Україну?

Ой ви просто не знаєте мою маму, вона колись хотіла мого чоловіка посадити, а мене в псіхушку здати, бо я хотіла зустрічатись з ним а вона була проти наших стосунків ????

Вона тільки заради Ваших кредитів летить?

Светлана))) Вы не читаете и не слышите мои сообщения)
Ваша семья - это Ваш муж)
Остальное Вас не должно колыхать от слова вообще - ибо теперь остальное - это родственники

Летит - ну пусть летит) Господи) И ей скажете мошенники)

Бо він старший від мене, і вона не хотіла щоб ми були разом??
А мене в псіхушку, щоб не була з ним
Ей богу - Вы меня простите, но это реально уже смешно)))
При том что вообще)

Ну вот значит вместе и закройтесь от всех) - а когда всех попустит - милости просим к шалашу)))

Я тепер опше ізгой бл, мене всі тепер ненавидять і проклинають, вот така "адекватна родина", ніхто ніколи не підтримає
Кстати по поводу этого)))
Им еще надо денег заплатить, чтобы туда попасть) Просто так туда не отправляют) даже по направлению врачей)))
Так мама так і хотіла

Вкладення

• Screenshot_20210805-133112_Instagram.webp
    Screenshot_20210805-133112_Instagram.webp
    97.9 Кб · Перегляди: 94
  • Screenshot_20210805-133119_Instagram.webp
    Screenshot_20210805-133119_Instagram.webp
    99.5 Кб · Перегляди: 92
  • Screenshot_20210805-133129_Instagram.webp
    Screenshot_20210805-133129_Instagram.webp
    99.7 Кб · Перегляди: 89
  • Screenshot_20210805-133136_Instagram.webp
    Screenshot_20210805-133136_Instagram.webp
    136.2 Кб · Перегляди: 95
Я тепер опше ізгой бл, мене всі тепер ненавидять і проклинають, вот така "адекватна родина", ніхто ніколи не підтримає

Так мама так і хотіла
Берите деньги - говорите что на лечение - снимаете другую квартиру, меняете номера, режим снежинки active - закрывайте кредиты)

Если что - сарказм)

З.Ы. и кстати там написаны верные слова - поговорите, скажите что закроете, решите, и все будет тип-топ и никто ничего не заберет)

Сами себе волны делаете)

Берите деньги - говорите что на лечение - снимаете другую квартиру, меняете номера, режим снежинки active - закрывайте кредиты)

Если что - сарказм)

З.Ы. и кстати там написаны верные слова - поговорите, скажите что закроете, решите, и все будет тип-топ и никто ничего не заберет)

Сами себе волны делаете)
А я тс писала,що краще б сама сказала....і підготувала оточення....А тепер вони там тріпають родичам все що можна і ні,і фіг відмиєшся....

А я тс писала,що краще б сама сказала....і підготувала оточення....А тепер вони там тріпають родичам все що можна і ні,і фіг відмиєшся....
"Глаза у страха велики"....результат бездействия....

Назад
Угорі