Кредити. Що робити з початку прострочок?

• Автор теми Автор теми Світлана055
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 190
  • Перегляди Перегляди 11K
Я о кредитах, не хотел вас обидеть
Я зрозуміла, з радістю віддала б вам свої кредити ?
Все у вас нормально, а мы тут уже перепугались)))
Так надіюсь що за 2-3 роки хочаб це закриємо, ато навіть нема можливості дитині день народження зробити, так обідно, через дурну голову?
Світлана055, кажу, першим ділом закрийте монетку, решта мфо відносно спокійні! І боронь Боже ще якийсь кредит брати, бо не дасьте потім ради.
+ все таки поїдьте в село, поговоріть нормально з поштаркою, кінець кінців є таємниця листування, поштарка не має права нікому говорити, попросіть її, домовтесь, дайте пару гривень і все буде норм! в ідеалі ще б бабусі нову сімкарточку поставити в телефон!
Добре, мы думаємо, спочатку закрити малі кредити а потім великі гасити

Я зрозуміла, з радістю віддала б вам свої кредити ?

Так надіюсь що за 2-3 роки хочаб це закриємо, ато навіть нема можливості дитині день народження зробити, так обідно, через дурну голову?
Послухайте мене,ось тут ви не праві,я теж дитині 2 роки не святкувала.Навіть торт не купила...Сама зробила....Навіть свята не організувала через мфо....А в цьому році свято у дитини буде....і пішли всі в пень....вже рік прострочка по 16 мфо....віддам людям спершу.....І куплю дитині те що недокупила із за тих у""""обків....Святкуйте дитині день народження.....

Послухайте мене,ось тут ви не праві,я теж дитині 2 роки не святкувала.Навіть торт не купила...Сама зробила....Навіть свята не організувала через мфо....А в цьому році свято у дитини буде....і пішли всі в пень....вже рік прострочка по 16 мфо....віддам людям спершу.....І куплю дитині те що недокупила із за тих у""""обків....Святкуйте дитині день народження.....
Цього року теж донці 2 роки, того року були вдома бо карантин, а цього... ?
вирішуйте самі, ваше право, прислухатись до порад, чи ні
Просто щоб менше дзвонили...
вирішуйте самі, ваше право, прислухатись до порад, чи ні
Я зрозуміла що треба монетку закрити бо вони придурашені

Цього року теж донці 2 роки, того року були вдома бо карантин, а цього... ?

Просто щоб менше дзвонили...
Що цього року?????Взяли і ввідсвяткуваи...може не так як хотілося б...але зробіть дитині свято...хоча б невеличке

Світлана055, з таким панічним настроєм Ви далеко не заїдете!! Візьміть себе в руки і прислухайтесь до порад.

Встидно навіть комусь про таке розказати
Встидно, страшно і почуття провини то основні емоції, по яких працюють гарнітуроголові недоумки.
"Встидно якщо хтось дізнається про борги в МФО, тому несіть нам гроші, бо ми всім розкажемо.
Страшно, бо не знаєте що ми можемо зробити, тому ми начешемо вам три короба брехні, про 190ст ККУ, про соцслужбу, про захмарні відсотки і суди, про Асланів, Давидів ,Гогів які прийдуть вас виселяти і забирати останні труси. Бійтесь і віддавайте нам гроші. І всі нафантазовані відсотки.
Почуваєтесь винною, за те що ми порушуємо закон і дзвонимо всім підряд, хто хоча б якось до вас дотичний. Вночі, на роботу, в садок, у вайбері. Всюди. Тому несіть нам гроші , за те що ми порушуємо закон, ой тобто за те що у цих дзвінках винні ви. "
Так вони думають. Така їх звихнута логіка. Залякати, присоромити, вивести з рівноваги і змусити не думати, а панічно бігти і шукати захмарні суми, лише аби вони перестали вас лякати і соромити. У цій грі ви вирішуєте, чи боятись і панікувати , бігти як загнаний звір ховаючи очі від сорому у пошуках грошей для цих недоумків, чи гордо прийняти свою лажу разом з відповідальністю за неї. Відповідальністю перед близькими, яким доведеться пояснювати, чому до них дзвонять і говорять ті страшні речі.
Так, будуть дзвінки і повідомлення. Листи час від часу. Всім до кого зможуть дотягнутися. Але пам'ятаєте їх мету? Присоромити, залякати , викликати почуття провини.
Від страху допоможуть знання, а від сорому і почуття провини - перегляд власних цінностей і переконань, який обов'язково станеться, після місяця - другого нав'язливих дзвінків калоїдних дибілоїдів. І тоді страх, сором зміниться на лють, бажання помсти і справедливості. Це логічні емоції, після того трешу який можуть влаштувати безпантові дзво нарики. Але вам зможуть допомогти лише впевненість у своїй правоті, рішучість її відстоювати та терпіння аби з цим всім розрулити.
Щось мене знову понесло)))) вибачайте.
Денис, 29 МФО, третій місяць прострочок)))
П.С. забув про головне, якщо хочете закривати, то збирайте гроші і чекайте вигідних для себе умов, а не їх вологі фантазії.

Останнє редагування:
так вам пояснюють які мфо придурашені в плані дзвінків
Дзвонять всі, і саме більше дзвонять ті де суми малі, і смс приходять від них саме більше, манівео раз щось тільки подзвонили, швидко гроші дуже багато дзвонили але вже не дзвонять, і до речі з Май кредіт дуже дзвонили, потім я зайшла на електронну пошту і побачила що вони написали що передали мою справу колекторам, і я хотіла зайти в особистий кабінет Май кредіт а мені пише що такого користувача з таким номером телефону не знайдено, що це означає? Вони дійсно передали колектора? До мене прийдуть додому?

Дзвонять всі, і саме більше дзвонять ті де суми малі, і смс приходять від них саме більше, манівео раз щось тільки подзвонили, швидко гроші дуже багато дзвонили але вже не дзвонять, і до речі з Май кредіт дуже дзвонили, потім я зайшла на електронну пошту і побачила що вони написали що передали мою справу колекторам, і я хотіла зайти в особистий кабінет Май кредіт а мені пише що такого користувача з таким номером телефону не знайдено, що це означає? Вони дійсно передали колектора? До мене прийдуть додому?
І не мрійте...

і взагалі, візьміть собі нову сім карточку, стару на пару місяців відключіть, зробіть новий вайбер/телеграм і видаліть фесбук/інстаграм обов'язково

Кароче подзвонили сьогодні моїй бабусі, сказали 20000 маю віддати бо займуться мною правоохоронні органи, в бабусі тиск, на мене кричить, в що ж я влізла, а що тепер робити, бабка розповіла тітці,, тітка подзвонила до мами, я навіть не хочу від них брати трубку, думаю може одразу з вікна, щоб не слухати ту мозгойобку, коли ітак жити не хочеться

Назад
Угорі