Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я ніде не працювала, взагалі зараз в іншому місті живу, на фамілії чоловіка, ну батьки в Англії в них англійські номераІ не шукайте зараз гроші......і не продовжуйте оплачувати.......Можете не говорити рідні...але десь хтось ....ве одно може вилізти.....знайдуть роботу минулу....сусідів...друзів...хтось комусь позвоне......і все одно скажуть......
Якщо у батьків нові номера то ні....якщо старі і довго користуються,то можуть....
Ну вже краще....список не самий страшний.....нема відбитих самих......монєтка ну так.....швидко воші.....Ну терпимі....прийміть те,що звонитимуть всі.......Я ніде не працювала, взагалі зараз в іншому місті живу, на фамілії чоловіка, ну батьки в Англії в них англійські номера
Встидно навіть комусь про таке розказати, бо я розумію що така дурна що і таке влізли,комусь розкажи скажуть й*бнуті, скажуть ну ладно якби на якісь важливі потреби, а то так просто для себеТа ні.....давай на чистоту.....це така фігня,все одно десь може вилізти....а коли твоє оточення знає про проблеми,вже легше ....
?????Согласен) к меня таких товарищей нашли что я и по 10 лет не видел, за то снова общаемся
Ну ...як сказати...вже пізно пить боржомі.....Встидно навіть комусь про таке розказати, бо я розумію що така дурна що і таке влізли,комусь розкажи скажуть *******, скажуть ну ладно якби на якісь важливі потреби, а то так просто для себе
Все мы тут йо*нуті что набрались этого дерьмаВстидно навіть комусь про таке розказати, бо я розумію що така дурна що і таке влізли,комусь розкажи скажуть *******, скажуть ну ладно якби на якісь важливі потреби, а то так просто для себе
От чесно...норм список.....нема ні евош...маніфою...гроші всім..топ кредит....з тим списком можна справитися ігнором і зміною сімки....і закривати за тілаСвітлана055, хочу вас обрадувати - у вашому списку більшість адекватних мфо. Закрийте в першу чергу монетку - вони придурашені на всю голову
Ага а якісь квіки там напевно зара 10000 набігло, я тільки зареєструвалась на сайт а вони мені гроші на карту прислали 500 грн я одразу ж віддала а мені пише ще 500 треба віддати, а де мала взяти, я навіть незнаю що там зараз робитьсяСвітлана055, хочу вас обрадувати - у вашому списку більшість адекватних мфо. Закрийте в першу чергу монетку - вони придурашені на всю голову
список просто ідеальний))))От чесно...норм список.....нема ні евош...маніфою...гроші всім..топ кредит....з тим списком можна справитися ігнором і зміною сімки....і закривати за тіла
квіки то єрунда, забудьте за них вопше, в них походу навіть ліцензії немаєАга а якісь квіки там напевно зара 10000 набігло, я тільки зареєструвалась на сайт а вони мені гроші на карту прислали 500 грн я одразу ж віддала а мені пише ще 500 треба віддати, а де мала взяти, я навіть незнаю що там зараз робиться
Все у вас нормально, а мы тут уже перепугались)))Ага а якісь квіки там напевно зара 10000 набігло, я тільки зареєструвалась на сайт а вони мені гроші на карту прислали 500 грн я одразу ж віддала а мені пише ще 500 треба віддати, а де мала взяти, я навіть незнаю що там зараз робиться
Ще є декілька взятих по 1000 але я не пам'ятаю назв, десь на іншому листку, маніфою там теж єОт чесно...норм список.....нема ні евош...маніфою...гроші всім..топ кредит....з тим списком можна справитися ігнором і зміною сімки....і закривати за тіла
Що означає коли немає ліцензії, бо мені постійно сісілон дзвонить а в гет контакт різні хештеги #сісілоннемаліцензії, #лохибезліцензії і тдсписок просто ідеальний))))
квіки то єрунда, забудьте за них вопше, в них походу навіть ліцензії немає
Так люблю людей які таке говорять, якби ще можна було їм віддати ті проблеми??Мне б ваши проблемы Света, у меня х2 по вашим проблемам с мфо) живой
Маніфою теж неадеквати. теж бажано закрити, тим більше якщо сума там копійчана.Ще є декілька взятих по 1000 але я не пам'ятаю назв, десь на іншому листку, маніфою там теж є
Я вже думала з поштаркою поговорити але думаю може не відішлють ще так скоро лист, а я вже розкажу їй таке і вона буде знатиСвітлана055, кажу, першим ділом закрийте монетку, решта мфо відносно спокійні! І боронь Боже ще якийсь кредит брати, бо не дасьте потім ради.
+ все таки поїдьте в село, поговоріть нормально з поштаркою, кінець кінців є таємниця листування, поштарка не має права нікому говорити, попросіть її, домовтесь, дайте пару гривень і все буде норм! в ідеалі ще б бабусі нову сімкарточку поставити в телефон!
Я о кредитах, не хотел вас обидетьТак люблю людей які таке говорять, якби ще можна було їм віддати ті проблеми??
Там не більше 1000 грнМаніфою теж неадеквати. теж бажано закрити, тим більше якщо сума там копійчана.
домовтесь вже, потім буде пізноЯ вже думала з поштаркою поговорити але думаю може не відішлють ще так скоро лист, а я вже розкажу їй таке і вона буде знати