Кредити. Що робити з початку прострочок?

• Автор теми Автор теми Світлана055
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 190
  • Перегляди Перегляди 11K
І не шукайте зараз гроші......і не продовжуйте оплачувати.......Можете не говорити рідні...але десь хтось ....ве одно може вилізти.....знайдуть роботу минулу....сусідів...друзів...хтось комусь позвоне......і все одно скажуть......

Якщо у батьків нові номера то ні....якщо старі і довго користуються,то можуть....
Я ніде не працювала, взагалі зараз в іншому місті живу, на фамілії чоловіка, ну батьки в Англії в них англійські номера

Я ніде не працювала, взагалі зараз в іншому місті живу, на фамілії чоловіка, ну батьки в Англії в них англійські номера
Ну вже краще....список не самий страшний.....нема відбитих самих......монєтка ну так.....швидко воші.....Ну терпимі....прийміть те,що звонитимуть всі.......

Та ні.....давай на чистоту.....це така фігня,все одно десь може вилізти....а коли твоє оточення знає про проблеми,вже легше ....
Встидно навіть комусь про таке розказати, бо я розумію що така дурна що і таке влізли,комусь розкажи скажуть й*бнуті, скажуть ну ладно якби на якісь важливі потреби, а то так просто для себе

Останнє редагування модератором:
Світлана055, хочу вас обрадувати - у вашому списку більшість адекватних мфо. Закрийте в першу чергу монетку - вони придурашені на всю голову

Встидно навіть комусь про таке розказати, бо я розумію що така дурна що і таке влізли,комусь розкажи скажуть *******, скажуть ну ладно якби на якісь важливі потреби, а то так просто для себе
Ну ...як сказати...вже пізно пить боржомі.....

Встидно навіть комусь про таке розказати, бо я розумію що така дурна що і таке влізли,комусь розкажи скажуть *******, скажуть ну ладно якби на якісь важливі потреби, а то так просто для себе
Все мы тут йо*нуті что набрались этого дерьма

Світлана055, хочу вас обрадувати - у вашому списку більшість адекватних мфо. Закрийте в першу чергу монетку - вони придурашені на всю голову
От чесно...норм список.....нема ні евош...маніфою...гроші всім..топ кредит....з тим списком можна справитися ігнором і зміною сімки....і закривати за тіла

Ага а якісь квіки там напевно зара 10000 набігло, я тільки зареєструвалась на сайт а вони мені гроші на карту прислали 500 грн я одразу ж віддала а мені пише ще 500 треба віддати, а де мала взяти, я навіть незнаю що там зараз робиться

От чесно...норм список.....нема ні евош...маніфою...гроші всім..топ кредит....з тим списком можна справитися ігнором і зміною сімки....і закривати за тіла
список просто ідеальний))))
Ага а якісь квіки там напевно зара 10000 набігло, я тільки зареєструвалась на сайт а вони мені гроші на карту прислали 500 грн я одразу ж віддала а мені пише ще 500 треба віддати, а де мала взяти, я навіть незнаю що там зараз робиться
квіки то єрунда, забудьте за них вопше, в них походу навіть ліцензії немає

Все у вас нормально, а мы тут уже перепугались)))

Ще є декілька взятих по 1000 але я не пам'ятаю назв, десь на іншому листку, маніфою там теж є
список просто ідеальний))))

квіки то єрунда, забудьте за них вопше, в них походу навіть ліцензії немає
Що означає коли немає ліцензії, бо мені постійно сісілон дзвонить а в гет контакт різні хештеги #сісілоннемаліцензії, #лохибезліцензії і тд

Світлана055, кажу, першим ділом закрийте монетку, решта мфо відносно спокійні! І боронь Боже ще якийсь кредит брати, бо не дасьте потім ради.
+ все таки поїдьте в село, поговоріть нормально з поштаркою, кінець кінців є таємниця листування, поштарка не має права нікому говорити, попросіть її, домовтесь, дайте пару гривень і все буде норм! в ідеалі ще б бабусі нову сімкарточку поставити в телефон!

Світлана055, кажу, першим ділом закрийте монетку, решта мфо відносно спокійні! І боронь Боже ще якийсь кредит брати, бо не дасьте потім ради.
+ все таки поїдьте в село, поговоріть нормально з поштаркою, кінець кінців є таємниця листування, поштарка не має права нікому говорити, попросіть її, домовтесь, дайте пару гривень і все буде норм! в ідеалі ще б бабусі нову сімкарточку поставити в телефон!
Я вже думала з поштаркою поговорити але думаю може не відішлють ще так скоро лист, а я вже розкажу їй таке і вона буде знати

Назад
Угорі