Кредитап прислал

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 14K
Всем утро доброе)Кому такое приходило?

Вкладення

• Screenshot_20200425-052955_Chrome.webp
    Screenshot_20200425-052955_Chrome.webp
    97.7 Кб · Перегляди: 182
В мене від них жодної СМС.дзвінки блокую. Прострочка з лютого

В мене від них жодної СМС.дзвінки блокую. Прострочка з лютого
Просрочка с ноября.Угрожали чтото писали месяц-два-потом пропали!
Сегодня стыць-п..ць СМС-оплатите хотя бы тело)))
Но-не судьба)))Нам встретиться)))

М
Просрочка с ноября.Угрожали чтото писали месяц-два-потом пропали!
Сегодня стыць-п..ць СМС-оплатите хотя бы тело)))
Но-не судьба)))Нам встретиться)))
МЕні сьогодні прислали акцію 5 днів по 100 гривень заплатити і прощають всі штрафи і пеню. Залишаться тіло плюс проценти за місяць
Мен
МенІ сьогодні таке прийшло

М
МЕні сьогодні прислали акцію 5 днів по 100 гривень заплатити і прощають всі штрафи і пеню. Залишаться тіло плюс проценти за місяць
Мен
МенІ сьогодні таке прийшло
Рассылает ПердитАпБот.

Srochno perezvonite v kompaniyu dlya zakrytiya kredita.
0800603561 creditup.com.ua може хочуть закрити без %%%???
Мені теж таке приходило від них і не раз. Але платити їм буду лише через суд. На руках маю лист від Нацкому про те що виявили порушення і надіслали компанії запит усунути їх. Але судячи з того що нарахування відсотків не припинилось навіть на період карантину то чхали вони на Нацком а я на них. ТІльки через суд.

Круто
Як домовились? І скільки часу була просточка?
Просрочка була 4 міс. Нарахували 24тис. Заплатила 9 з чимось) Але я писала в нацком,було складено акт про порушення. Написали в вайбері,хотіли два тіла,я відмовилась. Пропали... Через тиждень знову написали,що начальство згідне на мої умови. Сама здивована,що так легко закрила.

У меня уже 4 ответа Нацкома о нарушениях, не мало переплат, но кредитапу по барабану, всё также считают, раз в 23 месяца предлагают какую-то акцию, списание, и так уже около 3-х лет.
И в суд не подают, к сожалению.

Что с ними? На грани закрытия как быстрозайм?? Как с цепи сорвались на днях

Ого аж обідно. В мене скоро рік прострочки по ним і нічого такого мені не присилали... Обідненько якось.
Аналогично.Да и соль одалживать,говорят,плохая примета. ?

А вообщето,я проверила номер псевдо соседа,там:Ярослава Кредит Ап,вывести на связь хотели наверное.Так что наши ,,умные,, звонилки до сих пор бегают за солью к соседям.
Для Кредит ап то звичайна практика з повідомленнями такого типу. Мені от нещодавно взагалі пропонували "заркиття" кредиту. Спочатку подумала що мова йде про "закриття" а зараз думаю що то може якась нова послуга в них типу рестуктуризації чи списання. Ну скажіть як можна серйозно боятись тих хто пише з помилками і перекручує прізвища..

Останнє редагування:
Подскажите пожалуйста через сколько дней просрочки начинается террор ?
Ну у меня почти два года уже))
Подскажите пожалуйста через сколько дней просрочки начинается террор ?
Ну у меня почти два года уже))

Назад
Угорі