Кредитап прислал

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 14K
Иногда гарантийка тоже не является гарантией
Ну поки з своїх 31 МФО вже закрив 17 і кожна надавала гарантійний лист, бували деякі які впиралися але мій майже річний ігнор все-таки взяв верх над ними.
Андрій 31 мікрозайм, А? до чого це? Ну типу це ясно, що гарантійний, але як це до мене, я не плачу.
Сорян випадково Вам відповів)

А мені вони щойно прислали смс:,,Більше до сусіда не підете за сіллю і незнайомий номер тел.,,?
Мне вот чисто посмеяться, а часто сейчас люди вообще ходят к соседям? Я своих почти не знаю, хотя живем уже 6 лет.

Мне вот чисто посмеяться, а часто сейчас люди вообще ходят к соседям? Я своих почти не знаю, хотя живем уже 6 лет.
Аналогично.Да и соль одалживать,говорят,плохая примета. ?
Аналогично.Да и соль одалживать,говорят,плохая примета. ?
А вообщето,я проверила номер псевдо соседа,там:Ярослава Кредит Ап,вывести на связь хотели наверное.Так что наши ,,умные,, звонилки до сих пор бегают за солью к соседям.

Останнє редагування:
Мне написали письмо на Эл. почту что отдают коллекторам. Это значит продают?
Мені також прислали!
Не можу нічого сказати! Майже півтора року протермінування багато чого призодило,.

Проплатіть по 100грн. 5днів. І ми вам спишемо всю заборгованість)))))

:ahaha: Я))))))

Ці 4100 +вже подарували;+ %-----подаруєте їм.
А тіло все одно прийдеться платити.
Дзвоніть , запитуйте...
Можливо зараз є можливість це зробити.
Відпишетесь потім!
Я уже им всем подарила за этот год квартиру наверное...просто достало уже, решила платить только тем, кто хочет договориться на берегу. Вот сейчас в просрочке кредит +. Война по ходу будет на смерть.

Назад
Угорі