Кредит касса. Пошла просрочка

• Автор теми Автор теми Oxa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 458
  • Перегляди Перегляди 59K
В рот им ноги.Настырные и гиперактивные - да.И кагбэ - усьо.
Никуя больше не могут.Игнор полный - и всё Окей.
В моём "кружке посланных" они реально самые "недающиесебязабыть".
Но мне то от этого ни тепло ни холодно)
Через месяц где-то заморозили свой при3,14здяченный калькулятор.
Шлют письма регулярненько.Кули там их логисты рукоблудием занимаются что ли - зачем мне слать письмо за письмом, если я реально и однозначно дал понять - мне поКуй их претензии.

Зі мною наромально вели. Дзвонили правда кожний день, але розмова коректна завжди погроз не було, до рідних не дзвонили. Просрочка була більше місяця я оформила реструктиризацію.
Це Вам дуже повезло. В мене з ними повний треш... дзвінки по 50 раз в день мені і контактним, погрози через день, дзвінки на роботу. Я рік з ними маю діло, пролангацііі постійні, перший раз була прострочка 10 днів, то так заі...ли просто нереально

Хтось писав їм щоб відправили договір з мокрою печатко та підписами? Якщо так, то чи відправили

Хтось писав їм щоб відправили договір з мокрою печатко та підписами? Якщо так, то чи відправили
а то как же, бегут и падают они договора отправлять, ещё и с мокрыми печатями )

ага стреляет, только как можно отправить то, чего нет? ну вы конечно пишите и ждите

ОСЬ ЩО ПРИСЛАЛА КРЕДИТ КАССА МЕНІ СЬОГОДНІ!!!ВИМОГА ОПЛАТИ!
м. Київ​
11.06.2019 р.​
В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» за кредитним договором № 0160-5286 від 23.04.2019 р. Вашу справу передано в роботу Департаменту Економічної Безпеки компанії і найближчим часом можливе прибуття співробітників департаменту по місцю Вашої роботи і проживання.
Мета візиту – перевірка достовірності інформації, наданої Вами при отримані кредиту, на предмет виключення складу злочину за ст. 190 «Шахрайство», ст. 192 «Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою», ст. 222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України. Максимальним покаранням за даними статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.
Можливий візит за місцем проживання Ваших рідних і близьких для пошуку інформації про місце Вашого знаходження.

м. Київ​
11.06.2019 р.​
В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» за кредитним договором № 0160-5286 від 23.04.2019 р. Вашу справу передано в роботу Департаменту Економічної Безпеки компанії і найближчим часом можливе прибуття співробітників департаменту по місцю Вашої роботи і проживання.
Мета візиту – перевірка достовірності інформації, наданої Вами при отримані кредиту, на предмет виключення складу злочину за ст. 190 «Шахрайство», ст. 192 «Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою», ст. 222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України. Максимальним покаранням за даними статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.
Можливий візит за місцем проживання Ваших рідних і близьких для пошуку інформації про місце Вашого знаходження.
Та сама фігня, по місцю реєстрації, по фактичному місцю проживання і на роботу, прям джекпот.

м. Київ​
11.06.2019 р.​
Мені на електронку сьогодні, те саме прислали, але попередження що буде передано справу, якщо не оплачу

Кто брал у них кредит? Как они себя ведут при просрочке, у меня уже 4 день? Пока всё нормально!!!!
Ооо!!! У жены они есть. Телефон в рознос письма через день домой и на роботу. Как общаются незнаю,после первого общения были посланы.

Я ни одного от них не получила.6 мес.просрочки.
Странно. Ещё раз доказывает, что не так уж и шаблонно они действуют.Среди моих шараг КК самая активная.За первые две недели много смс, электронных писем и на прописку 5 писем.Уже 2 мес. просрочки.Сумму заморозили, но писем по паруштук стабильно каждую неделю почтальон приносит.

Странно. Ещё раз доказывает, что не так уж и шаблонно они действуют.Среди моих шараг КК самая активная.За первые две недели много смс, электронных писем и на прописку 5 писем.Уже 2 мес. просрочки.Сумму заморозили, но писем по паруштук стабильно каждую неделю почтальон приносит.
Вот и пойми их))У меня из 5 шараг,только Еврогроши 2 письма прислали.Везде 6 месяцев +-пару дней.
ой так не хочется писем по укр почте((
Ага,для меня это тоже самое печальное.Может и вам не будут слать.

Назад
Угорі