Кредит Каса відмовляються списати відсотки

• Автор теми Автор теми Zaka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 11K
Это хорошая новость)Но у меня деньги только после 5 апреля будут,а эти упыри вымогают сегодня!!!!

Та нуууу, 2000+50% + что-то может по штрафам хз. Ну это уже не 7000 + хрен его знает сколько насчитали бы!!! У меня у знакомого уже 20тыс + и не останавливается вроде..
ну у вас тело маленькое, не критично, можно заплатить. а у меня с тела 5000 списали до почти 9000...

Мене,чомусь,ігнорують...В особистий кабінет не хочу заходити.Ще побачать,подумають що платити вирішила.:dryd::nonn:

gorezaymi, Та да мне в том случае, немного повезло!

lyu5422, Ну я не знаю, а зачем вы платить хотите и сколько?

нарушение правил. Не используйте ненормативную лексику.
ска, конченые *****, такую дич по телефону соски несут.... что аж мерзко за них. Но то сначало заморозили процент, теперь списали немного (сейчас в кабинете тело +28% за время кредита+50% просрочки) Но своими угрозами они отдалили оплату до времен следующего ледникового периода

Зашел в кабинет,вместо 11000,оставили 7000, при теле 3500, никуда не писал,с ними не общаюсь

Подскажите пожалуйста! Если я взял 4200 (с процентами 6000) в кредиткассе и два раза проплатил по 2000 и два раза пролонгировал по 800. Осталась последняя оплата для закрытия но начались проблемы и я не закрыл. Сейчас шлют письмя на электронку про оплату в размере 6500. Переплатил тело по сути и хотят еще 6500 в придачу...
Просрочка где то 15 дней
Что посоветуете делать?

Edward95, Ви знаєте я їм особисто на пошту писала листа про їхні незаконні дії, і повідомила їх про листа який я писала в нацкомфінпослуг на них , самі вони ж і списали 1200 грн, але я зробила пролонгацію на 12 тис,( тіло 3700 десь) тому платити пока не буду.

MARTA, доброго дня
Маю кредит 8200
Робив 4 рази пролонгацію, в сумі вийшло 10168
Вже не плачу нічого протягом 32 днів
Набігло 5084
Сума до закриття 13284
На телефонні дзвінки не відповідаю, пишуть на електронку
Що порадете робити

goga, пишите в нацком и прилагайте оплаты, потом заяву на возврат средств и тд. Может они еще вам что-то вернут.

Я читал на форуме такие истории

yarkko.dp, чеків про оплату немає, але в профілі на кредит каса вони відображаються, і як мені знайти заяву на повернення?

yarkko.dp, і як правильно написати в нацком?

Edward95, Ви знаєте я їм особисто на пошту писала листа про їхні незаконні дії, і повідомила їх про листа який я писала в нацкомфінпослуг на них , самі вони ж і списали 1200 грн, але я зробила пролонгацію на 12 тис,( тіло 3700 десь) тому платити пока не буду.
І що вони вам відповіли на ваш лист?

Марічка, кредит каса не задоволена була я так думаю, контретно нічого що й надалі якщо я буду їм писати то щоб контретизувала їм їхні дії стосовно до мене.

Вы подтвердили договор?

Edward95, ну виходить що так, але ж я не збираються їм платити по 1200 кожні 14 днів краще діяти через нацкомфінпослуг.

Назад
Угорі