Кредит Каса продала мій борг.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 4K

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Щойно отримала смс такого змісту " Ваш борг в УКР КРЕДИт ФІНАНС передано до Кредит Експрес. У вас 4 години для сплати боргу! Номер квитанції повідомте за телефоном 0442517288.
В кого таке було. Перед цим в було повідомлення про те що якщо до 29.02 оплати не буде то продадуть.

Щойно отримала смс такого змісту " Ваш борг в УКР КРЕДИт ФІНАНС передано до Кредит Експрес. У вас 4 години для сплати боргу! Номер квитанції повідомте за телефоном 0442517288.
В кого таке було. Перед цим в було повідомлення про те що якщо до 29.02 оплати не буде то продадуть.
Почитала..потом ещё раз...но суть поста не поняла((

сколько просрочка?

Наверное, уточнят автор текста комутнибуд ещё такое пришло?

Я просто питаю хто отримував смс подібного змісту. Що буде далі? Дійсно продали?
Они не продают. У меня просрочка год, до сих пор звонят контактному. Так что успокойтесь, обычная пугалка

Они не продают. У меня просрочка год, до сих пор звонят контактному. Так что успокойтесь, обычная пугалка
А я й не хвилювалась. Просто питаю, щою бути вкурсі того що буде далі. і все щоб якщо що то контактних попередити бо вони уже трохи розслабились.

Долга которые продают то их можно неоплачивать,ето факторинговая компания,она неимеет ничего на вас,мне сегодня кредит капитал звонил,я сказала оплачу когда вышлете документы,она ответила что они готовяться,тоже самое что и две нелели назад. Так что радуйтесь что продали,вы никому ничего недолжны

А я й не хвилювалась. Просто питаю, щою бути вкурсі того що буде далі. і все щоб якщо що то контактних попередити бо вони уже трохи розслабились.
А я что-то волнуюсь. Мама не в курсе. Будет нервничать

Назад
Угорі