CreditKasa Кредит Каса. Договір на 300 днів. Суд

Якщо я в Дніпропетровській обл., то апеляція - Апеляційний суд Дніпропетровської області?
Якщо не складно то скиньте, будь ласка, посилання на реквізити куди платити бо не знайшов.

Та чи є у когось практика апеляцій у цьому суді. Чи скасовують рішення попередньої інстанції по Кредит касса чи іншим МФО?
Скажіть, будь ласка, чи є в матеріалах справи первинний платіжний документ, що підтверджує факт надання вам кредитних коштів ? Це має бути платіжне доручення чи меморіальний ордер! Якщо такого документа немає, то у вас є шанс відбитися, напівлегальним способом, звісно, але є! Погано, що ви затягнули процес аж до рішення суду, але є шанс відбитися і на процедурі стягнення, я думаю, спробувати краще, ніж платити скажені гроші кровопивцям!!! Якщо вам цікаво, звертайтесь в приват, допоможу, чим зможу!

Olko, на жаль не бачу ваших контактів.
У додатках до позову є довідка від "Укр кредит фінанс" про перерахування суми кредиту за договором з вказанням номеру та дати на карту, де вказано не повний номер карти а перші та останні 4 цифри.
А також довідка від приват банку (через сервіс електронного документообігу) про перерахування коштів від "Укр кредит фінанс" за різними договорами через платіжну систему Лікпей де також вказано тільки перші та останні 4 цифри мого договору.

У відповіді на позов, я писав договір укладено (не заперечував надходження коштів, як і не підтверджував), та провів 1й платіж за кредитом (хоча його підтвердження не надавав, як і кредитодавець), та просив задовольнити позов частково у розмірі тіла. Чи є шанси у такому випадку?

Останнє редагування:
Скажіть, будь ласка, чи є в матеріалах справи первинний платіжний документ, що підтверджує факт надання вам кредитних коштів ? Це має бути платіжне доручення чи меморіальний ордер! Якщо такого документа немає, то у вас є шанс відбитися, напівлегальним способом, звісно, але є! Погано, що ви затягнули процес аж до рішення суду, але є шанс відбитися і на процедурі стягнення, я думаю, спробувати краще, ніж платити скажені гроші кровопивцям!!! Якщо вам цікаво, звертайтесь в приват, допоможу, чим зможу!
Доброго дня, якщо немає майна а тільки офіційна робота, можливо домовитись з виконавцем щоб самій платити чи все одно прийде на роботу виконавче впровадження?

Шансів у вас майже немає, не тратьте час і гроші. По вп якщо працюєте будуть стягувати 20 відсотків з зарплати. А також арестують майно та можуть реалізувати через аукціон різницю повернуть вам, заблокують усі картки. А повертати можете як хочете якщо офіційно не працюєте.

Доброго дня, якщо немає майна а тільки офіційна робота, можливо домовитись з виконавцем щоб самій платити чи все одно прийде на роботу виконавче впровадження?
Прийде. Виконавець зобовязаний це зробити, якщо не робить то порушує закон "про виконавче провадження"

Прийде. Виконавець зобовязаний це зробити, якщо не робить то порушує закон "про виконавче провадження"
а якщо з ним зв`язатися, коли прийде ВП та домовитись щоб не блокував рахунки (в мене 9 квітня було рішення суду, та ВП прийде скоріше за всього 9 травня) це можливо?

Спробуйте домовитись з позивачем, а не з виконавцем. Щоб заплатити без відкриття вп.

Назад
Угорі