CreditKasa Кредит Каса. Договір на 300 днів. Суд

Кроспостінг
Ось ще 466/8168/23 частково задоволений позов зв тіло кредиту на підставі статті 18 Закону України «Про захист прав споживачів», суперечить принципам розумності та добросовісності, є наслідком дисбалансу договірних прав та обов`язків на шкоду позичальника, як споживача послуг банку, оскільки встановлює вимогу щодо сплати непропорційно великої суми компенсації (понад п`ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов`язань за кредитним договором.

Радує одне, що деякі судді розуміють, що такі накручені відсотки - це маразм.
але знову договір 2022 року, треба чекати такі рішення по договорам 2023 року, не даремно ж вони стільки разів міняли його

але знову договір 2022 року, треба чекати такі рішення по договорам 2023 року, не даремно ж вони стільки разів міняли його
Яке відношення ст 18 має до якого року договір? Рішення прийнято за непропорційно нараховані великі відсотки до тіла, і не важливо за який періуд вониб його курутили, чи 100 днів чи 300.

В обґрунтування своїх вимог позивач зазначає, що 19.09.2022р
О це вже краще, тобто все залежить від судді

Ще + 1 справа за тіло. 466/8867/23 на підставі статті 18 Закону України «Про захист прав споживачів»
О, суд мого району, може то й КК послати лісом..... До речі, от якщо вони подають в суди, я робив проплати, пролохації і суд винесе рішення про відміну пункту про драконовідсотки, то чи можна буде повернути вже проплачені їм кошти як погашення того, що суд частково задовільнив?

чи можна буде повернути вже проплачені їм кошти як погашення того, що суд частково задовільнив?
Не знаю як зараз, але раніше було щось накшталт патової ситуації... тобто вихід на ісходну - ви повертаєте що взяли, а їх зобов"язували повернути все що вони отримали.

О, суд мого району, може то й КК послати лісом..... До речі, от якщо вони подають в суди, я робив проплати, пролохації і суд винесе рішення про відміну пункту про драконовідсотки, то чи можна буде повернути вже проплачені їм кошти як погашення того, що суд частково задовільнив?
Докази проплат є?
Їх треба буде долучати до відзиву

Бачив рішення де вираховували те що проплатили з тіла. Наприклад тіло 11000 проплатили 3000 раніше, суд призначив до сплати 8000.

Доброї ночі. Дуже потрібна ваша порада. Кредит каса подала до суду. Договір на 300 днів. Я зверталася до двох юридичних компаній і вони відмовили мені. Вірніше сказали, що тут шансів зовсім нема. А фактично відмовили.
Що тепер робити? Вони дійсно виграють суди в все, що нарахували мені прийдеться сплатити, чи як? Може є якийсь вихід?
Доброго дня, і в мене точно така же ситуація але ще нікуди не зверталася, віддавати навіть нема чим, без роботи залишилася і не знаю як бути в данній ситуації, дуже розгублена і отримала таку смс. Порадьте будь ласка що мені робити

Вкладення

• Screenshot_20231023-163518_Messages.webp
    Screenshot_20231023-163518_Messages.webp
    45.5 Кб · Перегляди: 157
Порадьте будь ласка що мені робити
Варіантів небагато.
Або домовлятись або готуватись до суду.
Поки що це прості лякалки, але так, вони можуть піти до суду, тож моніторте себе на сайті судової влади періодично.

Варіантів небагато.
Або домовлятись або готуватись до суду.
Поки що це прості лякалки, але так, вони можуть піти до суду, тож моніторте себе на сайті судової влади періодично.
Вже не лякалка, зателефонували вже моій сім'ї, хвилин 40 назад ввели в курсі моєї справи.

Вже не лякалка, зателефонували вже моій сім'ї, хвилин 40 назад ввели в курсі моєї справи.
Якщо подадуть до суду, то попереджувати не будуть.
А ці звінки рідним - спроба з Вас витягнути все до суду

Якщо подадуть до суду, то попереджувати не будуть.
А ці звінки рідним - спроба з Вас витягнути все до суду
В застосунку Дія Виконавчі провадження там чисто поки що.
У кого чим закінчувалася ця історія?

Назад
Угорі