CreditKasa Кредит Каса. Договір на 300 днів. Суд

В застосунку Дія Виконавчі провадження там чисто поки що.
Перевіряйте себе в електронному суді, в дії може з'явитись з запізненням
У кого чим закінчувалася ця історія?
Почитайте на форумі, зараз уже достатньо інформації по кредит касі і їх судів

Вже не лякалка, зателефонували вже моій сім'ї, хвилин 40 назад ввели в курсі моєї справи.
Це все старе як світ. Раніше ще листами на прописку закидували по повній, тож це все для того аби вас налякати.
В суд подають по тихому, без лишньої пилюки
Там потрібна реєстрація і КЕП відповідно.

Тут без реєстрації :

Це все старе як світ. Раніше ще листами на прописку закидували по повній, тож це все для того аби вас налякати.
В суд подають по тихому, без лишньої пилюки

Там потрібна реєстрація і КЕП відповідно.

Тут без реєстрації :

Дякую за відповіді. Знайшла теми по моій ситуації і дуже багато по КредитКассі
Правда кажучи тіло 29 500 а з відсотками вже 48 693, і це з 9 вересня взяла кредит і платила по тисячу 2рази і третій раз 1900, і пішло поїхало ця смс та дзвінок з сьогодні моій сім'ї, а договір на 300днів

Дякую за відповіді. Знайшла теми по моій ситуації і дуже багато по КредитКассі
Правда кажучи тіло 29 500 а з відсотками вже 48 693, і це з 9 вересня взяла кредит і платила по тисячу 2рази і третій раз 1900, і пішло поїхало ця смс та дзвінок з сьогодні моій сім'ї, а договір на 300днів
Так то у вас на все? Той що на 10 платежів раз в 14 днів?

Так
Як вони могли знайти номер телефону моєї сім'ї ??? Якщо я не давала взагалі

Останнє редагування:
567/1017/23 тут цікаве рішення. пункт 4.6 визнали недійсним. В мене договір правда 2023 року, але наче схоже. Шановні юристи можете прокоментувати?))

Вкладення

• касса.webp
    касса.webp
    78.6 Кб · Перегляди: 127
Останнє редагування:
Вітаю, підкажіть є рішення суду першої інстанції суд задовольнив запит "Кредит Касси", що виставив 98 тисяч, з них 20 тисяч гривень тіло, проценти – 78 грн. Був перший платіж по кредиту, з наступного прострочка. Строк кредитування – 300 днів, фактично більше. Загалом нараховано 166 тис.грн, але позивач виставив не всю суму.

Що можна зробити, які шанси в апеляції?
Та якщо крайній термін в понеділок 14.04, адже дата рішення 12.03 але до Дії прийшло пізніше (20:39 13.03) чи можна перенести апеляцію?

Вітаю, підкажіть є рішення суду першої інстанції суд задовольнив запит "Кредит Касси", що виставив 98 тисяч, з них 20 тисяч гривень тіло, проценти – 78 грн. Був перший платіж по кредиту, з наступного прострочка. Строк кредитування – 300 днів, фактично більше. Загалом нараховано 166 тис.грн, але позивач виставив не всю суму.

Що можна зробити, які шанси в апеляції?
Та якщо крайній термін в понеділок 14.04, адже дата рішення 12.03 але до Дії прийшло пізніше (20:39 13.03) чи можна перенести апеляцію?
З касою важко, тут 90 відсотків в апеляції буде той самий результат.

Дякую, підкажіть, будь ласка:

1) Чи є визнанням договір та отримання коштів - 1й платіж по кредиту?

2) А скільки можна платити по виконавчому провадженню максимальний термін?

3) Якщо я в Дніпропетровській обл., то Апеляційний суд Дніпропетровської області?
Якщо не складно то скиньте будь ласка посидання на реквізити на сайті суду та куди звертатись.

4) На що можна апелювати якщо був 1й платіж, на сумму не спірозмірну тілу чи ще щось?

Дякую, підкажіть, будь ласка:

1) Чи є визнанням договір та отримання коштів - 1й платіж по кредиту?

2) А скільки можна платити по виконавчому провадженню максимальний термін?

3) Якщо я в Дніпропетровській обл., то Апеляційний суд Дніпропетровської області?
Якщо не складно то скиньте будь ласка посидання на реквізити на сайті суду та куди звертатись.

4) На що можна апелювати якщо був 1й платіж, на сумму не спірозмірну тілу чи ще щось?
Шансів у вас майже немає, не тратьте час і гроші. По вп якщо працюєте будуть стягувати 20 відсотків з зарплати. А також арестують майно та можуть реалізувати через аукціон різницю повернуть вам, заблокують усі картки. А повертати можете як хочете якщо офіційно не працюєте.

Шансів у вас майже немає, не тратьте час і гроші. По вп якщо працюєте будуть стягувати 20 відсотків з зарплати. А також арестують майно та можуть реалізувати через аукціон різницю повернуть вам, заблокують усі картки. А повертати можете як хочете якщо офіційно не працюєте.
З реалізацією майна теж є свої нюанси. Подивіться відповідний закон. Думаю, що це не так:арештували, продали. Навіть якщо б і продали, то хто повернув би різницю. Реально, продавали на суму боргу. Ніхто б не запарювався, щоб повернути людині решту. Якщо житло одне, то арештувати звісно арештують. Але не реалізують, якщо воно не під заставою. Може помиляюся, але читала закон

З реалізацією майна теж є свої нюанси. Подивіться відповідний закон. Думаю, що це не так:арештували, продали. Навіть якщо б і продали, то хто повернув би різницю. Реально, продавали на суму боргу. Ніхто б не запарювався, щоб повернути людині решту. Якщо житло одне, то арештувати звісно арештують. Але не реалізують, якщо воно не під заставою. Може помиляюся, але читала закон
Як можна продати авто наприклад на суму боргу?)

А через скільки після вступу в силу судового рішення, якщо крайній термін для апеляції понеділок, робиться виконавче провадження та арешт майна?

А через скільки після вступу в силу судового рішення, якщо крайній термін для апеляції понеділок, робиться виконавче провадження та арешт майна?
В мене через місяць відкрили

А чи є перший платіж по кредиту визнанням договору кредиту та отримання коштів ?

Якщо я в Дніпропетровській обл., то апеляція - Апеляційний суд Дніпропетровської області?
Якщо не складно то скиньте, будь ласка, посилання на реквізити куди платити бо не знайшов.

Та чи є у когось практика апеляцій у цьому суді. Чи скасовують рішення попередньої інстанції по Кредит касса чи іншим МФО?

Останнє редагування:
Назад
Угорі