Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
норм
прямо це нічим не передбаченоу нас не прецедентное право
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
норм
прямо це нічим не передбаченоу нас не прецедентное право
Тут прям такий чудовий результатЩе + 1 справа за тіло. 755/9723/23 на підставі статті 18 Закону України «Про захист прав споживачів»
Радує одне, що деякі судді розуміють, що такі накручені відсотки - це маразм.Тут прям такий чудовий результат
але знову договір 2022 року, треба чекати такі рішення по договорам 2023 року, не даремно ж вони стільки разів міняли йогоРадує одне, що деякі судді розуміють, що такі накручені відсотки - це маразм.
Яке відношення ст 18 має до якого року договір? Рішення прийнято за непропорційно нараховані великі відсотки до тіла, і не важливо за який періуд вониб його курутили, чи 100 днів чи 300.але знову договір 2022 року, треба чекати такі рішення по договорам 2023 року, не даремно ж вони стільки разів міняли його
О, суд мого району, може то й КК послати лісом..... До речі, от якщо вони подають в суди, я робив проплати, пролохації і суд винесе рішення про відміну пункту про драконовідсотки, то чи можна буде повернути вже проплачені їм кошти як погашення того, що суд частково задовільнив?Ще + 1 справа за тіло. 466/8867/23 на підставі статті 18 Закону України «Про захист прав споживачів»
Не знаю як зараз, але раніше було щось накшталт патової ситуації... тобто вихід на ісходну - ви повертаєте що взяли, а їх зобов"язували повернути все що вони отримали.чи можна буде повернути вже проплачені їм кошти як погашення того, що суд частково задовільнив?
Докази проплат є?О, суд мого району, може то й КК послати лісом..... До речі, от якщо вони подають в суди, я робив проплати, пролохації і суд винесе рішення про відміну пункту про драконовідсотки, то чи можна буде повернути вже проплачені їм кошти як погашення того, що суд частково задовільнив?
так, платив офіційно з своєї картки, до речі, в них в ОК є навіть повний список цих проплат, думаю їх заскрінитиДокази проплат є?
Їх треба буде долучати до відзиву
Думаю варто. І в банку запросіть квитанції по тих платежахтак, платив офіційно з своєї картки, до речі, в них в ОК є навіть повний список цих проплат, думаю їх заскрінити
Бачив рішення де вираховували те що проплатили з тіла. Наприклад тіло 11000 проплатили 3000 раніше, суд призначив до сплати 8000.О, суд мого району, може то й КК послати лісом..... До речі, от якщо вони подають в суди, я робив проплати, пролохації і суд винесе рішення про відміну пункту про драконовідсотки, то чи можна буде повернути вже проплачені їм кошти як погашення того, що суд частково задовільнив?
Доброго дня, і в мене точно така же ситуація але ще нікуди не зверталася, віддавати навіть нема чим, без роботи залишилася і не знаю як бути в данній ситуації, дуже розгублена і отримала таку смс. Порадьте будь ласка що мені робитиДоброї ночі. Дуже потрібна ваша порада. Кредит каса подала до суду. Договір на 300 днів. Я зверталася до двох юридичних компаній і вони відмовили мені. Вірніше сказали, що тут шансів зовсім нема. А фактично відмовили.
Що тепер робити? Вони дійсно виграють суди в все, що нарахували мені прийдеться сплатити, чи як? Може є якийсь вихід?
Варіантів небагато.Порадьте будь ласка що мені робити
Вже не лякалка, зателефонували вже моій сім'ї, хвилин 40 назад ввели в курсі моєї справи.Варіантів небагато.
Або домовлятись або готуватись до суду.
Поки що це прості лякалки, але так, вони можуть піти до суду, тож моніторте себе на сайті судової влади періодично.
Якщо подадуть до суду, то попереджувати не будуть.Вже не лякалка, зателефонували вже моій сім'ї, хвилин 40 назад ввели в курсі моєї справи.
В застосунку Дія Виконавчі провадження там чисто поки що.Якщо подадуть до суду, то попереджувати не будуть.
А ці звінки рідним - спроба з Вас витягнути все до суду