Кредит Капітал йдуть на поступки!

• Автор теми Автор теми bcaaplus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 6K
ніхуа-хуа собі

а зайдіть в розділ участие в акциях. там нема ніяких активних пропозицій?
Нічого немає Написано лише що Акція списання не активна

Ото і я так подумала

в мене теж була неактивна. але вчора зайшла і ура!) так що думаю і у вас буде)
Та мені б з Старфінами розпрошатись.
там теж невесело, але не так печально.
Тіло 3000
% 4410
штрафи 5112.17
Всього 12522.17 :facepalm1:
За тіло я б їх закрила, можливо

Доброго дня усім! Серед безлічі кредитних договорів, які маю ще з 2020-2022 років, є два, що купили «Капітали». Це Єва Кеш і Нові Кредити. Претензії свої вони виставляють в розмірі 29 000 і 21 000 гривень, відповідно. В обох випадках, тіло кредиту 5 000 гривень. Щодо «Єви», були дві оплати на загальну суму 2100 гр. Хоч купили вони ці проблемні договори ще у 22-му році, перше повідомлення від них, я отримав лише у квітні цього року. Дуже надоїдливі, телефонували майже кожного дня двічі, по кожному договору окремо, Отримував також на свою електрону адресу від них повідомлення, а також на адресу батьків, два листи з пропозицією розбиття на платежі, 2-3 тисячі раз у місяць. Завжди з ними спілкувався, пропонував тіло кредиту, на розбиття на платежів не погоджувався, мотивуючи це тим, що не погоджуюсь з кінцевою сумою такої щедрої поступки від них. Думав цю стіну не пробити, але сьогодні отримав від них пропозицію, сплатити по «Єві» 5 тисяч, і вони спишуть залишок 24 тис. Ніколи не просив гарантійних листів, завжди кредитори були чесними, та в цьому випадку буду просити, щось не віриться мені у таку любʼязність з їхнього боку. Дякую за увагу. Сподіваюсь такі листи, сьогодні отримав не тільки я, а й багато хто із вас.
А что Новые кредиты продают договора?

Рано или поздно сдаются они )))
Манивео 2016 год тело 2000 грн
В 2017 продали К-Капитал
В 2025 появились с января до августа общался с ними.
В УБКИ этого долга нету тоже статус продан.
И вот чудо свершилось 😂😂😂

Вкладення

• IMG_0829.webp
    IMG_0829.webp
    110.7 Кб · Перегляди: 183
Рано или поздно сдаются они )))
Манивео 2016 год тело 2000 грн
В 2017 продали К-Капитал
В 2025 появились с января до августа общался с ними.
В УБКИ этого долга нету тоже статус продан.
И вот чудо свершилось 😂😂😂
в цьому місяці вони мабуть всім акцію пропонують)

мені поки не пропонують, пишуть очікуйте ПОЗОВ (прям так, капсом, ггг) до суду або сплатіть сьогодні

Не знаю на сколько часто ?
Уже год и 3 месяца по второму

Не знаю на сколько часто ?
Уже год и 3 месяца по второму делу у меня они!!!
Вони викупили 2 кредита тіло 10 000 а хочуть 38 000. Пропонувала закрити, типу 10 000 +1000/2000. Коротко сказали "Ні" і кинули слухавку. Сьогодні прийшло повідомлення що ще 2 викупили(поки по сумі не знаю).

Назад
Угорі