Доброго дня усім! Серед безлічі кредитних договорів, які маю ще з 2020-2022 років, є два, що купили «Капітали». Це Єва Кеш і Нові Кредити. Претензії свої вони виставляють в розмірі 29 000 і 21 000 гривень, відповідно. В обох випадках, тіло кредиту 5 000 гривень. Щодо «Єви», були дві оплати на загальну суму 2100 гр. Хоч купили вони ці проблемні договори ще у 22-му році, перше повідомлення від них, я отримав лише у квітні цього року. Дуже надоїдливі, телефонували майже кожного дня двічі, по кожному договору окремо, Отримував також на свою електрону адресу від них повідомлення, а також на адресу батьків, два листи з пропозицією розбиття на платежі, 2-3 тисячі раз у місяць. Завжди з ними спілкувався, пропонував тіло кредиту, на розбиття на платежів не погоджувався, мотивуючи це тим, що не погоджуюсь з кінцевою сумою такої щедрої поступки від них. Думав цю стіну не пробити, але сьогодні отримав від них пропозицію, сплатити по «Єві» 5 тисяч, і вони спишуть залишок 24 тис. Ніколи не просив гарантійних листів, завжди кредитори були чесними, та в цьому випадку буду просити, щось не віриться мені у таку любʼязність з їхнього боку. Дякую за увагу. Сподіваюсь такі листи, сьогодні отримав не тільки я, а й багато хто із вас.