Кредит Капітал йдуть на поступки!

• Автор теми Автор теми bcaaplus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 6K
Яке у вас тіло і скільки просрочка???
Тело 4000 грн , именно по договору, по которому предлагают акцию. Просрочка с августа 2024 года.
Я выклянчила- мне ответили. Акцию продлили до 30 числа, дали гарантийный

Тело 4000 грн , именно по договору, по которому предлагают акцию. Просрочка с августа 2024 года.
Я выклянчила- мне ответили. Акцию продлили до 30 числа, дали гарантийный
Я вас вітаю🙂 мені не хочуть іти на поступки😬

Доброї ночі, буду дуже вдячна якщо допоможете розібратися в такій ситуації. КК подали у суд ще у червні не за моїм місцем проживання (у районний) , той у свою чергу за підсудністю направив справу у мій, але розподіл не відбувся через відсутність суддів. Так усе призупинилося. Тепер знайшла, що справа передана у інший суд , зареєстрована і 30.10 відбувся розподіл між суддями. Як мені діяти? Відзив на позовну заяву не писала. Чи є ще час на оскарження. Сума тіла 10 тис. А хочуть більше 80. Допоможіть порадою)

Доброї ночі, буду дуже вдячна якщо допоможете розібратися в такій ситуації. КК подали у суд ще у червні не за моїм місцем проживання (у районний) , той у свою чергу за підсудністю направив справу у мій, але розподіл не відбувся через відсутність суддів. Так усе призупинилося. Тепер знайшла, що справа передана у інший суд , зареєстрована і 30.10 відбувся розподіл між суддями. Як мені діяти? Відзив на позовну заяву не писала. Чи є ще час на оскарження. Сума тіла 10 тис. А хочуть більше 80. Допоможіть порадою)
а що оскаржувати?
якщо лише розподіл, чекайте ухвалу про відкриття провадження, та подавайте відзив

завжди будь ласка)))
я ж так розумію, це у вас не перший суд)) то немає чого хвилюватись, ви і так все знаєте, що треба робити
Не вперше, спочатку був приват, з допомогою адвоката, виграли у суді1 інстанції, а потім апеляційному; потім були ВП, які також з допомогою адвоката закрила, тепер ще 2 позова. Сподіваюсь усе буде добре, інакше не може бути)))

Всім привіт)
Вирішила цього місяця капітально так зайнятись оплатою боргів і у мене згідно з УБКІ залишалось 3 шт зі статусом відкритий (4й то карта, на якій навіть нема кредитного ліміту). В т.ч. один від Кредит Капітал.
Отже, написала я КК пару днів тому, запропонувала до кінця місяця оплатити тіло, а це 3к. Вони викатили мені суму в 200+ тис, і шо у них моїх 3 кредити, включно з тим який відкритий.
Запропонували розстрочку на рік, але решта 2 кредити продані і навіть в аналітиці не висвічуються.
Питання ось в чому, чи є сенс платити за продані кредити? Бо вони ж наче ніяк не впливають на кредитну історію і аналітиці не враховуються(скрін). Чи КК можуть їх в будь-який момент перевести в статус Відкритий?
Ну і звісно я не згодна платити більше 200к при загальній сумі тіла в 14к.

Вкладення

• 1762440827418.webp
    1762440827418.webp
    18.2 Кб · Перегляди: 37
Назад
Угорі