Кредит Капітал йдуть на поступки!

• Автор теми Автор теми bcaaplus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 6K
Сказали що в мене немає аргументів в суді🤪 типу все на їхньому боці.
:ahaha: :ahaha: :ahaha:
Причем, сказала тупая звонилка с образованием 8 классов)))))
Есть у вас аргументы или нет - не ее собачье дело.

С 5000 тела требовать 80000грн?))))
Почти в 20 раз больше?))
Ну-ну))))
Пусть идут в суд, который на их стороне 🤣🤣🤣

:ahaha: :ahaha: :ahaha:
Причем, сказала тупая звонилка с образованием 8 классов)))))
Есть у вас аргументы или нет - не не собачье дело.

С 5000 тела требовать 80000грн?))))
Почти в 20 раз больше?))
Ну-ну))))
Пусть идут в суд, который на их стороне 🤣🤣🤣
Дякую Ви підняли мені настрій😁

Сказали що в мене немає аргументів в суді🤪 типу все на їхньому боці.

Маю надію, що й на моїй вулиці буде свято))
В них інфа, що я в декреті з доходом 860 грн. Може тому мені всі, крім Факторів закривають за тіло +1000 грн

Рано или поздно сдаются они )))
Манивео 2016 год тело 2000 грн
В 2017 продали К-Капитал
В 2025 появились с января до августа общался с ними.
В УБКИ этого долга нету тоже статус продан.
И вот чудо свершилось 😂😂😂
Вам надали гарантійний лист перед закриттям?? Мені сьогодні теж пришла смс, типу є важлива інформація для вас, може надумали списати відсотки😅 дуже надіюсь на це

Цікавить таке питання, ті кому кредит капітал пішов на поступки і списав захмарні нарахування, ви взагалі колись щось платили по тому доровору, пролонгації? Бо мені менеджер сказала, що так як я ні копійки ні разу не вносила, то фіг шо мені спишуть.

Цікавить таке питання, ті кому кредит капітал пішов на поступки і списав захмарні нарахування, ви взагалі колись щось платили по тому доровору, пролонгації? Бо мені менеджер сказала, що так як я ні копійки ні разу не вносила, то фіг шо мені спишуть.
Шліть ту жабу в дупу. Її посадили на цеп і вона гавкає в гарнітуру. Вона квакає те що їй в скріпті написали.

Нічого ні їм, не первинному кредитору. Але я 4 роки морозилася 😁

хтось взагалі з ними якось адекватно домовився? почали бомбити смс ками і наярювати кожні 10 хв як бешені. Зареєструйся в кабінеті, пропонуємо щось. Але конкретно нічого вони не уступають. Можуть на пару платежів розбити. Чому вони такі вперті? Чого я інших нормально за тіло-півтора позакривав а ці неадеквати повні

хтось взагалі з ними якось адекватно домовився? почали бомбити смс ками і наярювати кожні 10 хв як бешені. Зареєструйся в кабінеті, пропонуємо щось. Але конкретно нічого вони не уступають. Можуть на пару платежів розбити. Чому вони такі вперті? Чого я інших нормально за тіло-півтора позакривав а ці неадеквати повні
Не знаю, как у людей получается с ними договориться об адекватных условиях оплаты

Там залежить від співробітників. Одні зразу телефонують і пропонують списання і закриття одним платежем. А інші такі суми називають що навіть незнаєш та її шукати.

Мне они ни в Вайбер, ни на телеграмм не отвечают. На почту- раз в неделю. Предложили акцию по кредиту которого у них в кабинете нет…и как с ними решать?…

Мне они ни в Вайбер, ни на телеграмм не отвечают. На почту- раз в неделю. Предложили акцию по кредиту которого у них в кабинете нет…и как с ними решать?…
Якщо акція норм і кредит ваш, то просіть гарантійку і сплачуйте.

Они не отвечают. От слова совсем. Как просить , как оплачивать?…
Так ви ж написали що запропонували акцію. Пишіть на пошту і чекайте відповіді. Ну якісь же умови вам запропонували. Просіть реквізити.

Назад
Угорі