Кредит Капітал йдуть на поступки!

• Автор теми Автор теми bcaaplus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 6K
Тіло було 5 а вони хотіли 10500. Я кажу давайте тіло + 500. Напротязі 3 днів плачу. То був якийсь хлопчина, відповів ну акція діє три дні, а дальше повна сума. І я надругий день зателефонувала і мені підключили акцію і я сплатила і отримала довідку про закриття. І все.

Я їм на їхньому сайті клепаю запити щодо списання штрафів, бо з 5000 стало 80000. Дуже жирно. Але шось вони не хочуть((((

Я їм на їхньому сайті клепаю запити щодо списання штрафів, бо з 5000 стало 80000. Дуже жирно. Але шось вони не хочуть((((
Мені здається вони не регулюються ніякими законами. Що придумали те і вимагають.
Прочитайте про закон 2120

Мені здається вони не регулюються ніякими законами. Що придумали те і вимагають.
Прочитайте про закон 2120
Так їм закони не писані, мій займ у них виявляється з 2020 року, а я тільки про це дізналася, і бачу що продовжують нараховувати штрафи кожного дня😱 маю надію, що підуть на поступки…

Так їм закони не писані, мій займ у них виявляється з 2020 року, а я тільки про це дізналася, і бачу що продовжують нараховувати штрафи кожного дня😱 маю надію, що підуть на поступки…
Жесть

Оплатила первый кредит у КК. За один из будем судится. Наконец то началось избавление от этого кошмара

Вкладення

• IMG_8258.webp
    IMG_8258.webp
    42.6 Кб · Перегляди: 71
Вам действительно повезло с ними, 👍
К сожалению не повезло) это единственный, на котором не было процентов толком. Есть ещё один, на 10к, хотят 50. Подали в суд, я наняла адвоката, будем судится. Предлагала им хоть щас закрыть по телу + их адвоката, ни в какую:(

Позавчора спілкувалася з КК, пропонували розстрочку (80 к😵‍💫), я пропонувала тіло 5 000 плюс невеликий відсоток, ні в какую.. кажу у вас же є акції щодо списання штрафів, але мені було відмовлено, каже ми можемо стягнути в судовому порядку, я сказала що я буду захищатися в суді в такому випадку. вчора вони мені навіть не телефонували, навіть не знаю добре це чи погано

Вони перші, в кого я закрила 2 просрочки за тіло по акції списання на сайті. Було 10 000 і 4000

Хорошая шутка))))
Сказали що в мене немає аргументів в суді🤪 типу все на їхньому боці.

Вони перші, в кого я закрила 2 просрочки за тіло по акції списання на сайті. Було 10 000 і 4000
Маю надію, що й на моїй вулиці буде свято))

Назад
Угорі