serega1123
Форумчанин
- Дописи
- 55
- Реакції
- 17
- Бали
- 133
serega1123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
По судам бегают эти товарищи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ДаПо судам бегают эти товарищи?
Я з ними домовилася. І сплатила тіло + 500грПо судам бегают эти товарищи?
Як?Я з ними домовилася. І сплатила тіло + 500гр
Як?)Я з ними домовилася. І сплатила тіло + 500гр
А почему не милион???у них 3 моїх кредити, загальне тіло 7500, а хотіли 260 тисяч)
Мені здається вони не регулюються ніякими законами. Що придумали те і вимагають.Я їм на їхньому сайті клепаю запити щодо списання штрафів, бо з 5000 стало 80000. Дуже жирно. Але шось вони не хочуть((((
Так їм закони не писані, мій займ у них виявляється з 2020 року, а я тільки про це дізналася, і бачу що продовжують нараховувати штрафи кожного дняМені здається вони не регулюються ніякими законами. Що придумали те і вимагають.
Прочитайте про закон 2120
ЖестьТак їм закони не писані, мій займ у них виявляється з 2020 року, а я тільки про це дізналася, і бачу що продовжують нараховувати штрафи кожного днямаю надію, що підуть на поступки…
какое тело было?Оплатила первый кредит у КК. За один из будем судится. Наконец то началось избавление от этого кошмара
1000. Я не помню у кого они выкупили этот кредит. Но и в кредитной истории тоже 1058. Они не накрутили лишние процентыкакое тело было?
Вам действительно повезло с ними,1000. Я не помню у кого они выкупили этот кредит. Но и в кредитной истории тоже 1058. Они не накрутили лишние проценты
К сожалению не повезло) это единственный, на котором не было процентов толком. Есть ещё один, на 10к, хотят 50. Подали в суд, я наняла адвоката, будем судится. Предлагала им хоть щас закрыть по телу + их адвоката, ни в какуюВам действительно повезло с ними,![]()
Хорошая шутка))))ми можемо стягнути в судовому порядку
Сказали що в мене немає аргументів в судіХорошая шутка))))
Маю надію, що й на моїй вулиці буде свято))Вони перші, в кого я закрила 2 просрочки за тіло по акції списання на сайті. Було 10 000 і 4000