Кому блокували рахунки? Мені заблокували сьогодні(

• Автор теми Автор теми Len4ik0505
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 5K
З першої зарплати звертайтеся до юриста, він зробить позовну заяву і забезпечення позову. Забезпечення позову швидко приймають. Тоді виконавець не встигне заблокувати зарплатний рахунок та відраховувати 20 % зі зп
В мене всі карти заблокували,а потім (через три дні) ще й постанова на відрахування 20%

Как я понимаю это должен суд состоятся что б счёт заблокировали правильно?

Сколько у Вас была просрочка ?к чему готовится ?
Кредит брався ще у 2020 році, нічого не платила, виконавчий напис від 06.02.22 р

Всё-таки дают определенное время год +-два а там как карта ляжет
с 2022 надписи не делают, щас всплывают последствия старых надписей и открытых тогда производств, еще долго будут всплывать

с 2022 надписи не делают, щас всплывают последствия старых надписей и открытых тогда производств, еще долго будут всплывать
Я отримала влітку 22року, вони заднім числом відкрили до війни

не може такого бути) постанова ПРО ВІДКРИТТЯ ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ якою датою?

29.12.2023 могла бути будь яка інша постанова, крім про відкриття
12.07.22 бачу дату у дії.
29.12.23 це заблокували рахунки

Мне это напомнило один рассказ.

здравствуйте НЕ ЧИТАЙТЕ ЭТО МЕНЯ ЗАХВАТИЛ ДЬЯВОЛ
надеюсь, у вас все хорошо ОН НЕ НАДЕЕТЬСЯ А ВРЕТ у меня тоже. ведь всегда ЕМУ НЕ ВСЕГДА ОН ВРЕТ приятно поговорить с хорошими ОН КРАДЕТ собеседниками. знаете ОН ОБМАНЫВАЕТ мир прекрасен ВАС ПОСТОЯННО.
почему бы вам НЕ ВЕРИТЬ ЭМУ УРОДУ не ответить мне на это простое обращение. ведь я ДЬЯВОЛ ГОВОРЮ ВАМ только с хорошими намереньями.
ваше время не так ВАЖНО потеряно в этой переписке, а я могу ЧИТАТЬ ТОЛЬКО БОЛЬШИМИ БУКВАМИ помочь и переубедить.
жду ответа ПРОДАЖИ вскоре ДУШИ.
искренне НЕ ваш, друг ОТВЕЧАТЬ.

Мне это напомнило один рассказ.

здравствуйте НЕ ЧИТАЙТЕ ЭТО МЕНЯ ЗАХВАТИЛ ДЬЯВОЛ
надеюсь, у вас все хорошо ОН НЕ НАДЕЕТЬСЯ А ВРЕТ у меня тоже. ведь всегда ЕМУ НЕ ВСЕГДА ОН ВРЕТ приятно поговорить с хорошими ОН КРАДЕТ собеседниками. знаете ОН ОБМАНЫВАЕТ мир прекрасен ВАС ПОСТОЯННО.
почему бы вам НЕ ВЕРИТЬ ЭМУ УРОДУ не ответить мне на это простое обращение. ведь я ДЬЯВОЛ ГОВОРЮ ВАМ только с хорошими намереньями.
ваше время не так ВАЖНО потеряно в этой переписке, а я могу ЧИТАТЬ ТОЛЬКО БОЛЬШИМИ БУКВАМИ помочь и переубедить.
жду ответа ПРОДАЖИ вскоре ДУШИ.
искренне НЕ ваш, друг ОТВЕЧАТЬ.
К чему это?

Дякуючи юристу, сьогодні задовільнити заяву про забезпечення позову)
На рахунок карти юніора, я побачила що чітко вказано що власником рахунку є син, тому дуже задоволена що до неї діо не дійшло.
Заява про розблокування рахунку скинула , чекаю що розблокують. Можливо хтось знає як довго Укргазбанк розблоковує рахунки ?
І ще, домовилась з листоношею, якщо прийде на установу, то щоб дала мені особисто, розумію, що є постанова про забезпечення позову, але не хочу щоб внн не дійшов у бухгалтерію і про мої неприємності мало хто знав.

Дякуючи юристу, сьогодні задовільнити заяву про забезпечення позову)
На рахунок карти юніора, я побачила що чітко вказано що власником рахунку є син, тому дуже задоволена що до неї діо не дійшло.
Заява про розблокування рахунку скинула , чекаю що розблокують. Можливо хтось знає як довго Укргазбанк розблоковує рахунки ?
І ще, домовилась з листоношею, якщо прийде на установу, то щоб дала мені особисто, розумію, що є постанова про забезпечення позову, але не хочу щоб внн не дійшов у бухгалтерію і про мої неприємності мало хто знав.
Виконавець виніс постанову 27.12. В Укргазбанк ще не дійшла😟

Назад
Угорі