Кому блокували рахунки? Мені заблокували сьогодні(

• Автор теми Автор теми Len4ik0505
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 5K
А навіщо той перелік банків. Виконавець два рази на місяць,наче,може перевіряти,чи є відкриті рахунки. Якщо відкриєте новий,то знайде,якщо не лінтяй Ваш виконавець. Сподіватись,
що не знайде,я вважаю не варто. Ваш варіант Вам вже писали,подавати позов на оскарження ВНН з забезпеченням позову. Або ж як заблочать зарплатний,визначати його видатковим. На це піде до тижня ,якщо у Вас мається єцп

А навіщо той перелік банків. Виконавець два рази на місяць,наче,може перевіряти,чи є відкриті рахунки. Якщо відкриєте новий,то знайде,якщо не лінтяй Ваш виконавець. Сподіватись,
що не знайде,я вважаю не варто. Ваш варіант Вам вже писали,подавати позов на оскарження ВНН з забезпеченням позову. Або ж як заблочать зарплатний,визначати його видатковим. На це піде до тижня ,якщо у Вас мається єцп
Дякую. Ще підкажіть таке питання, можливо знаєте. Чи потрібно зараз сплачувати судовий збір ? Бо один адвокат написав що зараз можна не платити

Дякую. Ще підкажіть таке питання, можливо знаєте. Чи потрібно зараз сплачувати судовий збір ? Бо один адвокат написав що зараз можна не платити
Можна не платити. Але подробиць не знаю. Ви вже визначились з адвокатом?

Не завжди спрацьовує. Залежить від судді і самого позова що саме ви оспорюєте.
В мене наприклад повернули позов на виправлення помилок, а саме на сплату судового збору.

Зайшла туди, знайшла супровідний лист, але не знайшла переліку
[POSTS=1000]В мене був

1703883097666.webp

1703883051982.webp

[/POSTS]

Не може .карта відкрита згідно ідентифікаційного коду дитини. І це зовсім друга людина.
Карта прив"язана до рахунку одного з батьків.
Не будьте такою впевненою. Зарплатні рахунки теж не мають права блокувати але блокують.

В мене спочатку по ВП не блокували (в рішенні нема пункту блокування). Але інколи за запитом виконавця блокували на час поки він не спише що є на рахунку. Але як там не було що знімати, то видали постанову про блокування карток (список банків вказаний) на суму ВП. Все що перевищує цю суму, можна використовувати. В моно малий ще в 14 років відкрив карту як отримав паспорт і код. Нею і користуюсь поки що

В мене спочатку по ВП не блокували (в рішенні нема пункту блокування). Але інколи за запитом виконавця блокували на час поки він не спише що є на рахунку. Але як там не було що знімати, то видали постанову про блокування карток (список банків вказаний) на суму ВП. Все що перевищує цю суму, можна використовувати. В моно малий ще в 14 років відкрив карту як отримав паспорт і код. Нею і користуюсь поки що
Дякую за відповідь. У мене вп уже як два роки. А ось заблокували.
Дякую за відповідь. У мене вп уже як два роки. А ось заблокували.
Ще питання, можливо у когось була практика, домовитись про сплату частинами суму боргу, але щоб виконавець розблокував картки , чи уже краще знести через суд? Це від Дінеро.
У мене теж син відкрив в приват в банку картку коли виповнилось 15, зі своїм паспортом і кодом. В відділенні його фотографували , має свій доступ до приват 24, тому дуже сподіваюсь що її не зачеплять.

Назад
Угорі