Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Теж саме робилаДобре що в свій час кошти злив з неї на зсу...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Теж саме робилаДобре що в свій час кошти злив з неї на зсу...
в асвп в супровідних листах може бутиЯк знайти той перелік?
не у всі банки шлють . зносити треба 100%може перевіряти,чи є відкриті рахунки.
Дякую. Ще підкажіть таке питання, можливо знаєте. Чи потрібно зараз сплачувати судовий збір ? Бо один адвокат написав що зараз можна не платитиА навіщо той перелік банків. Виконавець два рази на місяць,наче,може перевіряти,чи є відкриті рахунки. Якщо відкриєте новий,то знайде,якщо не лінтяй Ваш виконавець. Сподіватись,
що не знайде,я вважаю не варто. Ваш варіант Вам вже писали,подавати позов на оскарження ВНН з забезпеченням позову. Або ж як заблочать зарплатний,визначати його видатковим. На це піде до тижня ,якщо у Вас мається єцп
Можна не платити. Але подробиць не знаю. Ви вже визначились з адвокатом?Дякую. Ще підкажіть таке питання, можливо знаєте. Чи потрібно зараз сплачувати судовий збір ? Бо один адвокат написав що зараз можна не платити
Поки визначаюсь. Хочу скоріш адвоката щоб можна було повернути кошти за захистМожна не платити. Але подробиць не знаю. Ви вже визначились з адвокатом?
Вірно..Поки визначаюсь. Хочу скоріш адвоката щоб можна було повернути кошти за захист
У вас є надійний ?Вірно..
Я працювала з Калінін С. К. Адвокат Юкрейн його нік на форумі.У вас є надійний ?
Дякую.Я працювала з Калінін С. К. Адвокат Юкрейн його нік на форумі.
На АСВП через ідентифікатор доступу сторін до виконавчого провадження.Як знайти той перелік? У дії бачу лише саму постанову , переліку немає
Зайшла туди, знайшла супровідний лист, але не знайшла перелікуНа АСВП через ідентифікатор доступу сторін до виконавчого провадження.
Не завжди спрацьовує. Залежить від судді і самого позова що саме ви оспорюєте.Дякую. Ще підкажіть таке питання, можливо знаєте. Чи потрібно зараз сплачувати судовий збір ? Бо один адвокат написав що зараз можна не платити
[POSTS=1000]В мене бувЗайшла туди, знайшла супровідний лист, але не знайшла переліку
Не може .карта відкрита згідно ідентифікаційного коду дитини. І це зовсім друга людина.Усі до яких виконавець зможе добратись і дізнатись.
Може.
Карта прив"язана до рахунку одного з батьків.Не може .карта відкрита згідно ідентифікаційного коду дитини. І це зовсім друга людина.
Дякую за відповідь. У мене вп уже як два роки. А ось заблокували.В мене спочатку по ВП не блокували (в рішенні нема пункту блокування). Але інколи за запитом виконавця блокували на час поки він не спише що є на рахунку. Але як там не було що знімати, то видали постанову про блокування карток (список банків вказаний) на суму ВП. Все що перевищує цю суму, можна використовувати. В моно малий ще в 14 років відкрив карту як отримав паспорт і код. Нею і користуюсь поки що
Ще питання, можливо у когось була практика, домовитись про сплату частинами суму боргу, але щоб виконавець розблокував картки , чи уже краще знести через суд? Це від Дінеро.Дякую за відповідь. У мене вп уже як два роки. А ось заблокували.
У мене теж син відкрив в приват в банку картку коли виповнилось 15, зі своїм паспортом і кодом. В відділенні його фотографували , має свій доступ до приват 24, тому дуже сподіваюсь що її не зачеплять.В мене спочатку по ВП не блокували (в рішенні нема пункту блокування). Але інколи за запитом виконавця блокували на час поки він не спише що є на рахунку. Але як там не було що знімати, то видали постанову про блокування карток (список банків вказаний) на суму ВП. Все що перевищує цю суму, можна використовувати. В моно малий ще в 14 років відкрив карту як отримав паспорт і код. Нею і користуюсь поки що