Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Палігін.Ого( а хто у вас виконавець ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Палігін.Ого( а хто у вас виконавець ?
Дуже актуально. Сьогодні я побачила у дії постанову про зупинення виконавчого провадження. Сподіваюсь на наступному тижні розблокують. А як ви побачили, що розблоковано ?У мене мінус на карті . Він зникне чи як ?Len4ik0505, якщо актуально,то укргазбанк визначив рахунок,вказаний в постанові виконавця,як видатковий,через 10 днів після винесення постанови. Це не обумовлений термін. Укрпошта,вихідні...
Лише виконавець. Ви надсилали заяву виконавцю? Мінус зникне,коли після оскарження ВНН ВП закриється знову ж таки виконавцем. По Вашій заяві про закриття згідно з рішенням судуДуже актуально. Сьогодні я побачила у дії постанову про зупинення виконавчого провадження. Сподіваюсь на наступному тижні розблокують. А як ви побачили, що розблоковано ?У мене мінус на карті . Він зникне чи як ?
Ще думаю, можливо самій в чат скинути постанову в Укргазбанк. Чи обов'язково має лише виконавець надіслати ?
Дякую. Спробую написати.Лише виконавець. Ви надсилали заяву виконавцю? Мінус зникне,коли після оскарження ВНН ВП закриється знову ж таки виконавцем. По Вашій заяві про закриття згідно з рішенням суду
Len4ik0505, через чат надсилала запит в укргазбанк. Присилають на емейл відповідь. На головній сторінці сайту знаходите контакти -- форма зворотнього зв'язку. Там запитуєте![]()
Так, надіслала заяву і бачу теж постанову в дії на рахунок видаткового рахункуДякую. Спробую написати.
Я запитувала так... Чи отримали постанову вик про визн рах,як видаткового ...і номер рахунку,який вказувалиДякую. Спробую написати.
У вівторок, середу напишуЯ запитувала так... Чи отримали постанову вик про визн рах,як видаткового ...і номер рахунку,який вказували
Доброго дня. Хотіла ще вас запитати, ви писали на електронну адресу і скільки пройшло часу для вирішення питання? Учора написала, глухо. Дзвонила на гарячу лінію , кажуть що лише через сайт. І сьогодні мають кинути аванс а на карті мінус ( що робити, не знаюЯ запитувала так... Чи отримали постанову вик про визн рах,як видаткового ...і номер рахунку,який вказували
Через 10 днів можна було знімати гроші. Мені теж прийшла зарплата на заблокований рахунок ,після винесення постанови виконавцем,отримала після того,як банк визначив рахунок видатковим. Запитайте після обіду . Мені прийшла відповідь з банку в 16.00Доброго дня. Хотіла ще вас запитати, ви писали на електронну адресу і скільки пройшло часу для вирішення питання? Учора написала, глухо. Дзвонила на гарячу лінію , кажуть що лише через сайт. І сьогодні мають кинути аванс а на карті мінус ( що робити, не знаю
І відписали і відзвонились. Уже розблокували. А йти одразу до касира у банк щоб зняти кошти ?Через 10 днів можна було знімати гроші. Мені теж прийшла зарплата на заблокований рахунок ,після винесення постанови виконавцем,отримала після того,як банк визначив рахунок видатковим. Запитайте після обіду . Мені прийшла відповідь з банку в 16.00
Спочатку до спеціаліста на перевірку,потім в касу.І відписали і відзвонились. Уже розблокували. А йти одразу до касира у банк щоб зняти кошти ?
Спочатку до спеціаліста на перевірку,потім в ка
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи у вас уже було судове засідання? У мене назначено 19 лютого, читаю ухвалу. І що до цього часу відповідач має надати документи . Цікавлюсь чи одним засіданням приймається рішення чи ні? Хочу зрозуміти як довго чекати на розблокування рахунку, бо дуже не зручно із заблокованими картами та й зарплату знімати через банк, відділення якого далеко (Спочатку до спеціаліста на перевірку,потім в касу.
Дякую.Len4ik0505, добрий день. У мене не ВНН. У мене ВП по рішенню суду. Тобто мені розблокують,коли вирахують всю суму або я заплачу. Засідань може бути не одне. Можуть переносить. У моєму місті нема відділення Укргаз. То я перевела зарплату на укрпошту.
І ще .... Рішення суду,якщо його винесуть 19 лютого,має вступити в силу. Через 30 днів. Потім потрібно отримати рішення суду,відправити виконавцю з заявою про розблокування. Ще +- пару тижнів